......uzeo bih kredit od nekih 6-7 000 eura. Projekat otvaranje sztr, dakle zanatsvo i trgovina, racunari i racunarska oprema su u pitanju. Ukupno tri radnika, dakle ja i jos dvoje. Jedno od pitanja u tim nekim formularima za odobravanje kredita su Planirani godisnji prihod i Planirana neto dobit. E sad meni je jasno da na ta dva pitanja moras da odgovoris nekim razumnim ciframa koje ce biti u skladu sa delatnoscu koju planiram da obavljam, broju zaposlenih i visini rate za taj kredit, realnog stanja na trzistu i sl. Jer ako budem "lupio", neke cifre svaki iole bolji ekonomista, sto ja svakako nisam , videce da ekonomski plan nije ostvariv i bicu diskvalifikovan u startu. Jasno mi je i da su te cifre u nekoj sprezi odn. odgovarajucoj funkciji zavisnosti pa ce iole bolje poznavaocu tematike biti odmah jasno da tu nesto ne stima, ako ne budem upisao bas on sto treba. E o tome se radi.E tu meni treba neki savet neka racunica,...Lokal u vlasnistvu nemam tako da bih morao da ga iznajmim sto kosta nekih 150 eura, onda doprinose za tri radnika, plate i ostala cudesa,..Dakle koje cifre imaju logike,...
Unapred veoma zahvalan svoj braci SRBIMA.