No1lives4ever
Aktivan član
- Poruka
- 1.098
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pitaj starca Focu.i kada smatrate da je seksualni vrhunac za zene a kada za muskarce?
Njemu trebw vijagraPitaj starca Focu.
sta da radi onaj ko je skoro nas granici?@tab503 jesi stisnuo opciju na anketi ? I koju ?![]()
Odgovori kad pređeš granicu i vratiš se nazad u zemlju.sta da radi onaj ko je skoro nas granici?![]()
inace zapanjen sam da ne znas koliko imam godina. to uopste nije tajna.. pisao sam 100x.@tab503 jesi stisnuo opciju na anketi ? I koju ?![]()
Ja ne znam, mozes nam reciinace zapanjen sam da ne znas koliko imam godina. to uopste nije tajna.. pisao sam 100x.
inace zapanjen sam da ne znas koliko imam godina. to uopste nije tajna.. pisao sam 100x.
a gde se secam.Taguj me tu dje si pis’o pa da pročitam
![]()
Šapni mia gde se secam.
šta je seksualni vrhunac?i kada smatrate da je seksualni vrhunac za zene a kada za muskarce?
Pa dobro, pitanje je bilo vise kada ste osetili neki subjektivni seksualni vrhunac.šta je seksualni vrhunac?
da možeš dvaputabezvađenja
ili da možeš svakog dana po malo?
Opsluziti dve ribe dnevno drzim se toga Jos uvek kao maksimumai kada smatrate da je seksualni vrhunac za zene a kada za muskarce?
Ne pisem vise nema od toga lebamisliš napisati im po pesmu?
Čula sam slicne priče od nekoliko žena da su u četrdesetim uživale na maks i da su imale doata seksa.Cetrdesete su najbolje za seh...