Ejaculation

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ronmo ja pricam otvoreno o svemu i kad mi sezajebava ja sezajebavam. sto se ne moze reci za one koji prave klovnove da bi pitali nesto sto ih interesuje a crvene.
kad jebbem mislim o jebbanju ! logicno jel da? a kadsvrsavam fokusiram se i koncentrisem na metu

Na sta mislite dok vodite sex a prepaljeni ste i ne zelite brzo da zavrsite a to je jace od vas? Jel vezbate i kako? Koji vam je najbrzi a koji najduzi sex? Navalite :D

Izem ti fensi naslov teme... :bljak:

Nije seks za fensere, kad si napaljen opali,
ženino uzbudjenje je njoj dovoljno da se pokrene hormonska reakcija pošto je mužjak u blizini
Drugačije to funkcioniše kod njih...

Znači ako ne možeš dugo opali, smiri se, opij malo vode, lupi recku na zidu, sačekaj 15 min i razvlači natenane,
jeste da tebi neće biti lepo kao prvi pu jer otupi for the day al zato ona bolje uživa...

Poslednja izmena:
štaznam...mislim na dvajesprvi dvanesti tekuće godine i kako će da nas rokne meteor ili će da se Venera približi suviše pa će napravi darmar po planete...i tako te stvari...i ondak ne svršim prerano...štaviše, često se spusti nasred seksa...

misim našta da misim osim kako, misim u kom ćošku još da ga zavučem de nisam, da joj bude bolje...

Mislim,daj da se zavrsi ovaj krug,pa da ispljugam i drndam ponovo..:D
O cemu da mislim kad krljam...uglavnom o tome kako da je namestim..
pokusavao sam da razmisljam o sudaranju atoma,o sra*njima u svemiru..al ne ide mi nesto.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back