Raspucin
Domaćin
- Poruka
- 4.081
postoji i oralna zavrsnica. kao da je moranje svrsiti partnerki u vaginu da bi sex bio dobar, mad ane voli svaka zena oralnu zavrsnicu
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па ако жена пристане да спава са неким без заштите онда је на њему да то не злоупотреби.Fantastično mi je kako se žene uvek brže bolje ograde od svakog vida odgovornosti...
Ako ne koristi zaštitu onda je on odgovoran, a ako koristi zaštitu onda je ne voli, onda joj ne veruje, onda ne želi sa njom ništa ozbiljno, kako god okreneš ispadamo go*na...
Beba ne ubrzava proces, beba okuje ljude... U 90% slučajeva to nije nešto što se želi, dakle budućnost nije baš takva pa se kao samo ubrza, čim neko planski ne želi dete sa nekim jasno ti je koliko proces nije ni išao u tom pravcu.
Bio sam u "vezama" u kojima su mi se devojke praktično gadile, ne bukvalno ali ono... Mislim, šta da radim, da sam čekao da nađem nešto pravo verovatno ni dan-danas ne bih video žensko.
Па ако жена пристане да спава са неким без заштите онда је на њему да то не злоупотреби.
Како су ти се гадиле, физички или ментално?
Ajde molim te obrazlozi zasto je na njemu da to ne zloupotrebi..?
Па да јој не направи дете или пренесе неку болест за коју ни он не зна да има.
mogu da skontam jedino ovo drugo
Не знам шта је нејасно код првог, она не жели дете, њему се омакне и после неће да га призна. Па јел то није злоупотреба поверења?
Па ако жена пристане да спава са неким без заштите онда је на њему да то не злоупотреби.
Како су ти се гадиле, физички или ментално?
Nije, to je njena naivnost.
Nekad se i to dešava, da tip to namerno uradi, ali ja čujem milion primera ženskih na pet muških...
Uostalom, više muškarci beže od dece nego žene, ženama dosta ranije sat otkucava...
Evo, baš u komšiluku imam jednu koja je ušla u godine, našla klinca koji joj je rekao "hoću samo seks i ništa više", ona ga nabedila kako je bez kondoma vrh, a onda ga jurila da prizna dete, blamirala se okolo, ma haos... I sad je dobila to prezime i ništa više od toga... Ali većina njih je svesna da ima prevelike kriterijume, svesne su i kakve su i da to niko neće da trpi, onda nađu nekoga čisto da imaju dete, nađu oploditelja i to je to...
A slušao sam i jednu kako priča da hoće tog direktora da uhvati na dete, ali joj nije uspelo...
Toliko o tome.
I fizički i mentalno... Samo što imam jak želudac za razne stvari pa opet može da prođe... Ali sam izbegavao čak i u usta da svršim... Da je neka od njih majka mog deteta ja bih se ubio.
Зависи и у ком добу подразумеваш да беже од деце, не знам што би неко ко се ближи 30-им или има и више бежао од деце ако му девојка затрудни, па неће цео живот момак да остане. И мислим да је мало и претерана та прича о женама које очајнички желе мушкарца а он њих нимало.
Може да буде пожељан за неку од 35, за неку што је у раним 20-им тешко, колико год он добро изгледао, може и он да пропадне за коју годину.Neće ceo život momak da ostane, ali on i sa 40 ako vredi nešto može da bude poželjan, ona malo teže... On sa 40 može da napravi 50-oro dece, ona ne može da rodi troje... Mislim, malo teže. Itd, itd, da ne nabrajam sad kako je to priroda uredila.
A to što ti misliš da je ta priča malo preterana, to je ok, svako može da misli, stanje na terenu oslikava realnu situaciju. Imam oko sebe bar 15 takvih primera i više, bez ikakvog preterivanja da bih sad ispalo da sam ja u pravu u nekoj diskusiji na krstarici. Ne kažem da ih ne žele za seks, ali za više od toga ne.
Žene žele da se skrase uglavnom, zato se i dešava to što se dešava, zapravo ne žele da se skrase, žele da im život dobije smisao jer inače ne znaju šta bi drugo, onda juri dete da bar bude majka.
A ne bih se baš zakleo za to 35 a ne neku u ranim 20-im... Ali ok, kako god![]()
Obično i ne zadrže, nego padne koja lovica kasnije od alimentacije, dobije se to dete da se dobije i smisao života i to je to... Neke i usere, ali ti muškarci su kreteni koji ostanu u tome...
Inače, od 100% venčanja koje sam ja imao prilike da vidim, mlada je bila trudna u 85% slučajeva, posle toga ni ne čudi što brakovi traju dva, tri meseca, pola godine ili godinu dana... Taman toliko dok muškarac ne shvati da mora bežati odatle i da to dete ne želi kao ni tu ženu. Znam slučaj gde je žena jurila za njim kao đavo maglu samo da ga prizna i da mu da prezime...
Jad i čemer.
Znam samo jednog koji se oženio jer je to želeo, samo što žene nikada neće reći "za*ebala sam ga", jer koliko god im je to "uspeh" znaju i one same da su očajnice, onda bude ono "hteli smo tako"...
Nije mala i beznačajna stvar, ali mnoge se danas busaju u grudi time što su majke, jer ništa drugo i nisu...
A i da se ne lažemo, time da su majke mogu da se ponose samo one koje imaju željeno dete, možda ovo sad zvuči preoštro, ali ja ne znam čime može da se ponosi neka koja juri nekoga na dete ili koja se na taj način uvali, uda ili šta već...
Uglavnom i nije 40+ razveden sa decom, u prilog tome ide i ženska sujeta koja će uraditi sve da deca budu kod nje, makar to i ne želela, tako da je on 40+ razveden... Deca su tu nekad ili nisu. Uostalom, nemam nameru da naklapam ovde šta, ko, kako radi, najbolje se vidi u praksi, na ulici... Na moju žalost ili sreću, okružen sam takvim slučajevima da imam oči i na leđima.
e nas kako me boli briga sto ce neko da misli da sam skart...na kraju krajeva bolje da budem i skart nego da me neko zayebava ceo zivot. sama sa sobom sam bar u miru i tisinihaha, suva godine... Znam, ali mnogi ljudi, kao i ja uostalom, da čekaju te ispunjene i pristojne ne bi nikada ni imali ništa... A zna se kako se gleda na takve ljude, to je danas automatski škart.
ok ja sam mozda streber, al kondom se skida kad se oboje provere na bolesti i veruju jedno drugom dovoljno...a ne ono....na lepe ociПа да јој не направи дете или пренесе неку болест за коју ни он не зна да има.
ok ja sam mozda streber, al kondom se skida kad se oboje provere na bolesti i veruju jedno drugom dovoljno...a ne ono....na lepe oci![]()
baba danas izgleda nista ne razume omladinu hohoho![]()
![]()
:dize dva prsta:Сумњам да се ико проверава на те болести
Али без обзира да ли жена роди зато што то жели или да навата мушкарца, увек ће у друштву бити више вреднована од оне која није, јер је урадила нешто за друштво, иако ја лично не мислим тако јер ко зна шта ће ми се десити у будућности.
Не мислим на то да су деца са њим, и да нису он има обавезу према њима, нарочито ако су још мала, а то баш и није нека прилика за младу девојку. За таквог је исто нека разведена.
e nas kako me boli briga sto ce neko da misli da sam skart...na kraju krajeva bolje da budem i skart nego da me neko zayebava ceo zivot. sama sa sobom sam bar u miru i tisini
)))))
Slušam dve koleginice u kancelariji na poslu, obe udate sa decom. Prva je zgodni vetropir koja je kategorično protiv toga , i za koju je jedini cilj što duži odnos , isključivo i nezamislivo "in to " kao smisao sexa , a druga seksipilna milfica , koja kaže da ne može da zamisli sex bez "in to " jer voli osecaj pulsacije , a i tvrdi da joj to reguliše hormonsku stabilnost i potpuno zadovoljstvo ( naravno , kako kaže u neplodnim danima).
Koja je u pravu , i ima li tu medicinske podloge za izjavu druge , ili je prva u pravu.
Ja koristim zaštitu tako da mi je svejedno gde će. Ako prođe kroz kondom i zahebe pilulu, neka mali bude Zvezdan. Zaslužilo je da preživi.Slušam dve koleginice u kancelariji na poslu, obe udate sa decom. Prva je zgodni vetropir koja je kategorično protiv toga , i za koju je jedini cilj što duži odnos , isključivo i nezamislivo "in to " kao smisao sexa , a druga seksipilna milfica , koja kaže da ne može da zamisli sex bez "in to " jer voli osecaj pulsacije , a i tvrdi da joj to reguliše hormonsku stabilnost i potpuno zadovoljstvo ( naravno , kako kaže u neplodnim danima).
Koja je u pravu , i ima li tu medicinske podloge za izjavu druge , ili je prva u pravu.
Zanimljivo mišljenje.Ja koristim zaštitu tako da mi je svejedno gde će. Ako prođe kroz kondom i zahebe pilulu, neka mali bude Zvezdan. Zaslužilo je da preživi.
A pacijenti koji koriste metodu prekinutog snošaja kao zaštitu... šta reći, a ne zaplakati...