Ejaculation in to vagina or not?

gost 349039

Aktivan član
Poruka
1.234
Slušam dve koleginice u kancelariji na poslu, obe udate sa decom. Prva je zgodni vetropir koja je kategorično protiv toga , i za koju je jedini cilj što duži odnos , isključivo i nezamislivo "in to " kao smisao sexa , a druga seksipilna milfica , koja kaže da ne može da zamisli sex bez "in to " jer voli osecaj pulsacije , a i tvrdi da joj to reguliše hormonsku stabilnost i potpuno zadovoljstvo ( naravno , kako kaže u neplodnim danima).
Koja je u pravu , i ima li tu medicinske podloge za izjavu druge , ili je prva u pravu.

Slušam dve koleginice u kancelariji na poslu, obe udate sa decom. Prva je zgodni vetropir koja je kategorično protiv toga , i za koju je jedini cilj što duži odnos , isključivo i nezamislivo "in to " kao smisao sexa , a druga seksipilna milfica , koja kaže da ne može da zamisli sex bez "in to " jer voli osecaj pulsacije , a i tvrdi da joj to reguliše hormonsku stabilnost i potpuno zadovoljstvo ( naravno , kako kaže u neplodnim danima).
Koja je u pravu , i ima li tu medicinske podloge za izjavu druge , ili je prva u pravu.

Pravo je pitanje da li si u stanju da sinhronizuješ kresanje koleginica, da zapamtiš u koju smeš, a u koju ne i da jedna ne zna za drugu... :mrgreen:

Samo nek se pouzdava u kalendar... :lol:

I druga mesta su skroz ok za tu namenu, a i ne moram da bijem glavu posle.

Haha bas tako! :lol:

- - - - - - - - - -

Za ženu je bolje "in to", zato što na taj način od muškarca prima životnu energiju. Zato je na primer Nikola Tesla želeo da ostane u celibatu, tvrdio je da žene muškarcima uzimaju životnu energiju.

Koliko ja znam uzimaju mu samo keshovinsku energiju... :rotf:

Moja milfica je zavisnik pulsacije i sto duzeg odnosa, ali samo sa kondomom. Tako da je neki hibrid ove dve. A jel moza ova prva da mi kaze kako da produzim odnos, a ova druga kako da izbegnemo bebu posle onog "in to".

Ja mu dodjem kao nesavrsena igracka.:think::(

Kada spavam sa nekim, spavam jer ga zelim, a zelim ga kompletno. I volim taj osecaj sirenja, pulsiranja, izlivanja,...
Izes seks ako moras da se strecas, prekidas, ako nisi opusten i predan...

da al za to il trerba da budes spremna na dete ili da uzimas pilule
s obzirom da imamo 200 000 abortusa godisnje mozes zamisliti koliko njih nisu spremne ni na decu nit cule za pilule

Back