Ej, be, a kazna?

Zoki u ovom slučaju uživa:

• Protekciju

• Straho(ne)poštovanje

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije to nista.Ja video u Bulevaru, kod Djerma, stoje parkirani pored sina kec, jugo, Pezo 206 i Dodge Explorer dzip crn, sa crnim staklima.Iz dzipa izasla dvojica, sofer ostao i cita novine.Panduri dodju, uredno zapisu table kecu, jugu i Pezou, dodje pauk i odnese ih, a pandur pridje dzipu , salutira i pita sofera: ''Izvinite , gospodine, mogu da pitam koliko planirate da budete parkirani ovde?'' Sofer: ''ovi moji otisli da kupuju nesto po buticima...otkudaznam, sat, sat i po.''Pandur: ''Hvala, gospidine, izvinite na smetnji''.

nemoguće! kako to da se desi u pravnoj državi!
Kurir širi lažnu sliku o stanju

prvo
ovo nije pravna zemlja

drugo - nije lazna slika
smeshno je shto neko pravi senzaciolizam od toga da je jedan privatnik
i to privatnik iz 80-ih
uspeo da sklopi 1 uvozno izvozni poso
i ushtekao pare da kupi 45 hektara da pochne proizvodnju

45 hektara :D

znate li koliko je to smeshna cifra :D

Poslednja izmena:
Moj zemljak, Zoran Živković, juče je izbegao da plati kaznu za nepropisno parkiranje. Kako, gde, zašto? Pogledajte sami:

Thumb_0504draganaudovicic(07).jpg

Izvor: Kurir

................................................................................................................................

Sad, meni nije jasno šta je pajkan očekivao ako je stajao s druge strane ulice - da će ovaj da pređe i da ga moli na kolenima da mu naplati kaznu?z:mrgreen:

Ipak, moguće da je pandur video s kim ima posla, pa je pametno iskulirao, jer bolje je ono "tu se Peša ne meša"...

Šta vi mislite, da li se radi o protekciji koju Zoki uživa ili o pandurovoj "hrabrosti" da mu ne priđe i naplati kaznu?

Je li, Šapke, pa zar ne beše tako izbegavao policiju i njegov bata Stakleni?

Kako ono beše, ,,Pa jel’ znaš, b’e, ti čiji sam ja brat?”

Pandur popio suspenziju, ali ga je bar ubio ko mačku da se pamti. :hahaha: :hahaha: :hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back