eine klein anketten II

Dakle, zene, gde?

• 1. u usta

• 2. po licu

• 3. na sise

• 4. volim da bude uredno u kondomu

• 5. unutar mog polnog organa

• 6. po zadnjici i ledjima

• 7. po okolini

• 8. nek proshara svud po mom telu

• 9. preko mog polnog organa i stomaka

• 10. najprimerenije mesto je gde on pozeli

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Taman htedoh da kazem da se (zbog finoce izrazavanja) osecam ko na nekom strucnom skupu, seminaru...polni organ, ejakulira...Pa reko da potrazim strucnu literaturu, kad procitah ovaj post i shvatih da meni u stvari nedostaju recnik i gramatika :lol:

sinnke:
U seksu se sve mene pita zato sto bolje svrse od mojih ideja.

Da napomenem samo da sam usled citanja ove ankete, naglo prekinula rucak...:mad:
Ali sam prethodno obavila svoju gardjansku duznost :wink:

Ova tema je jos tu?! :shock:
Oh,...
Ma ova "u usta" opcija nesto ima previse glasova.
Mislim,sve je kul u nekim situacijama,i nista se ja ne bunim,
ALI znam sto se tice mojih poznanica da bas nisu narucito naklonjene tome.
Jel su clanovi ovog foruma prosto nastrani i izdvajaju ce od ostatka populacije,il sta je? :?

Joj, gazdarice, pa nije bas tako. Ne znam coveka, ne branim ga, ali znam gomilu zena koje imaju problem sa svrsavanjem u usta. Rodjenom muzu ne daju da im svrsi usta. Ili, ajd, jos i neka svrsi, al nema sanse da progutaju, nego pljunu. Pa trk na ispiranje. Pa jel to normalno?
A i ti, priznaces da ti ukus sperme nije bas najomiljeniji na svetu. Meni barem nije, ali volim da ga gledam dok svrsava meni u usta, kad znam kolimo mu je to zadovoljstvo, volim kad se zgrci, volim kad lupi pesnicom o zid i kad me poljubi posle.

Ko je kriv njihovim muzevim sto ne znaju kako da ih navuku na (slatki) grijeh... :mrgreen:

Sto se tice okusa, zaista ne vidim razlog za raspravu o tome, da li je omiljeni ili ne...
Jednostavno, u samom cinu druge stvari su bitne... Uostalom, neke od njih si vec i sama navela...

Back