ScipioAfricanus
Stara legenda
- Poruka
- 93.712
Nesto slika pre pocetka samog sajma:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozda japanac jeste japanac ali dizajnerski BMW i Ducati ih ostavljaju u prasini ako cemo realno.
I sam vozim japanca i tesko da bih ikad uzeo Ducati a BMW jos i nekako.
Na ovim slikama vidim da vise ne znaju sta da izmisle pa dizajniraju neke gluposti.
Ducati je najlepsi sto se tice dizajna.
Meni a to je stvar ukusa.
Imam trenutno jednu malu Kawu Ninja 250 2012 i kad pogledate ove nove skalamerije u vecini slucajeva dizajn je ispod ove Ninje.
Bogami ta tvoja Ninja baš moćno izgleda. Ko bi rekao da je motor tako mali. Verovatno je navijen dosta pa i s tim može lepo da se juri.
Od tih na izložbi BMW onaj starinski s ogromnim bokserom bih najpre uzeo, a od devojaka onu na crvenom motoru.![]()
Mozda japanac jeste japanac ali dizajnerski BMW i Ducati ih ostavljaju u prasini ako cemo realno.
I sam vozim japanca i tesko da bih ikad uzeo Ducati a BMW jos i nekako.
Na ovim slikama vidim da vise ne znaju sta da izmisle pa dizajniraju neke gluposti.
Ducati je najlepsi sto se tice dizajna.
Meni a to je stvar ukusa.
Imam trenutno jednu malu Kawu Ninja 250 2012 i kad pogledate ove nove skalamerije u vecini slucajeva dizajn je ispod ove Ninje.
Znači i taj Duletov ima 4 cilindra?Kao sto sam napisao iznad , Kawasaki izbacuje ninju250 sa 4 cilindra kao nekada
U ovome je motor od stare male ninje
Ne. Ima 2 kao i moja ninja500r.Znači i taj Duletov ima 4 cilindra?
Zašto baš taj?
To je mali.. Morali su za prave ducatiste izbaciti nešto sa 2 cilindra.. Taj nije lud ovaj streetfighter V4 208ks je ludilo