EICMA 2019

ScipioAfricanus

Stara legenda
Poruka
93.712
Nesto slika pre pocetka samog sajma:

vG7pvOz.jpg

6s7azN7.jpg

WwNMSks.jpg

hn7dkgZ.jpg

8vbz4NX.jpg

MD0hny6.jpg

JlWxMVV.jpg

EsGgFRa.jpg

WuAIUd6.jpg

q5DQM4C.jpg

Gx3xcVt.jpg

CY6nCRa.jpg

Mozda japanac jeste japanac ali dizajnerski BMW i Ducati ih ostavljaju u prasini ako cemo realno.
I sam vozim japanca i tesko da bih ikad uzeo Ducati a BMW jos i nekako.
Na ovim slikama vidim da vise ne znaju sta da izmisle pa dizajniraju neke gluposti.
Ducati je najlepsi sto se tice dizajna.
Meni a to je stvar ukusa.
Imam trenutno jednu malu Kawu Ninja 250 2012 i kad pogledate ove nove skalamerije u vecini slucajeva dizajn je ispod ove Ninje.

Prilozi

• IMG_4946.JPG
    IMG_4946.JPG
    104,8 KB · Pregleda: 5
Bogami ta tvoja Ninja baš moćno izgleda. Ko bi rekao da je motor tako mali. Verovatno je navijen dosta pa i s tim može lepo da se juri.
Od tih na izložbi BMW onaj starinski s ogromnim bokserom bih najpre uzeo, a od devojaka onu na crvenom motoru. :D

Mozda japanac jeste japanac ali dizajnerski BMW i Ducati ih ostavljaju u prasini ako cemo realno.
Na ovim slikama vidim da vise ne znaju sta da izmisle pa dizajniraju neke gluposti.
Imam trenutno jednu malu Kawu Ninja 250 2012 i kad pogledate ove nove skalamerije u vecini slucajeva dizajn je ispod ove Ninje.

BMW je kao direktor poste u Berlinu, sve radi tacno ali kome ta dosada treba.

Nego, nekada je Yamaha bila lider dizajna pre jedno 10tak godina ali sada je to Kawasaki kod Japanaca.

Italijani i dalje najlepsi.

Inace Kawasaki pazario 49% Bimote

Bogami ta tvoja Ninja baš moćno izgleda. Ko bi rekao da je motor tako mali. Verovatno je navijen dosta pa i s tim može lepo da se juri.
Od tih na izložbi BMW onaj starinski s ogromnim bokserom bih najpre uzeo, a od devojaka onu na crvenom motoru. :D

Kawasaki se vratio 90tima, izbacio je Ninju 250r sa 4 cilindra. Kao nekada. Doduse ne zna se hoce je biti u EU. U USA nece.

Kao sto sam napisao iznad , Kawasaki izbacuje ninju250 sa 4 cilindra kao nekada ;)

U ovome je motor od stare male ninje

Ducati je L2 90° ali dobro nije toliko ni bitno.. Mislim da su izvukli max iz tih motora i da nemaju više prostora za dalje.. V4 je dosta pitomiji motor za svaki dan a podivlja tek na visokim obrtajims.. Ja volim njihive L Twin jeste da nisu baš praktični kao japsi da tresu da griju guzove da su tvrdi ali opet ima tu nekog šarma koje Japanci nemaju..

Back