ehhhhh

Anketa u kojoj su proučavane razlike u zrelosti među spolovima otkrila je da se i muškarci i žene slažu da su muškarci nezreli duboko u kasnim tridesetima i ranim četrdesetima. Nasuprot tome, prosječna dob u kojoj žene postaju zrele osobe su 32 godine.

Alarmantno je što osam od deset žena vjeruje da muškarci nikada neće prestati biti djetinjasti, a u te iritantne znakove spadaju navika puštanja vjetrova, podrigivanje, prebrza vožnja, navika da jedu brzu hranu u ranim jutarnjim satima i igranje videoigrica.

Šutnja za vrijeme svađa, nesposobnost da skuha jednostavna jela, ponavljanje istih starih viceva i priča kada je u društvu s dečkima također su ocijenjeni kao znaci nezrelosti. Muškarci će se češće opisati nezrelima, dok isti broj žena vjeruje da su one 'odrasla osoba' u njihovoj vezi.

Četvrtina žena misli da su one donijele sve važne odluke, a isti bi broj rado da njihov partner češće govori kako se osjeća. Kao rezultat, tri od deset žena prekinulo je vezu jer su izgubile strpljenje s nezrelim muškarcem.
Nevjerojatnih 46 posto žena kaže da su imale vezu u kojoj su osjećale da moraju biti i majke svojim partnerima. Nezrelost, čini se, ima i dobru stranu budući da je četiri od deset osoba izjavilo da je važno da veza ostane zabavna. Jedno od troje ispitanika vjeruje da malo nezrelosti pomaže i u povezivanju s djecom, piše Mail Online.

20 znakova da vaša druga polovica mora odrasti:
1. Puštanje vjetrova i podrigivanje (što, zanimljivo, smatra zabavnim
2. Obrok brze hrane u noći
3. Igranje videoigrica
4. Prebrza vožnja i utrkivanje s drugim automobilom na cesti
5. Psovanje
6. Vožnja s glasnom glazbom
7. Pokušaj da pobijedi djecu u igri ili sportu
8. Šutnja tijekom svađe
9. Nesnalaženje u kuhinji s jednostavnim jelima
10. Ponovno pričanje istih viceva i priča s dečkima
11. Nemogućnost da priča o sebi ili vodi odgovarajući razgovor
12. Odbijanje čitanja knjiga jer misli da su dosadne
13. Ludi plesni pokreti
14. Činjenica da im majka još uvijek pere rublje, priprema doručak, ili čak gore – svaki obrok.
15. Nošenje tenisica u noćnim klubovima
16. Posjedovanje skateboarda ili BMX-a, vratolomije na biciklu
17. Odbijanje da jede povrće
18. Hvalisanje s djevojkama kojima su privlačni
19. Vrećaste traperice
20. Pidžame i posteljina s likovima iz crtića

Kolege muske u koliko ste se stavki pronasli?

Ja ni ne znam šta su to vrećaste traperice, tenisice i gde su noćasti klubovi :sad2: Sve ostalo sam štrikliro odmak. :aha2:

20 znakova da vaša druga polovica mora odrasti:
1. Puštanje vjetrova i podrigivanje (što, zanimljivo, smatra zabavnim- a vi to ne radite?prirodan proces osim ako nije uključeno "povuci me za prst" i sl.,to je već debilno ali ajde
2. Obrok brze hrane u noći - ne razumem šta je loše u tome,ako sam gladan naravno da ću pojesti nešto bilo 4 ujutru ili 11 uveče
3. Igranje videoigrica moje slobodno vreme moja stvar
4. Prebrza vožnja i utrkivanje s drugim automobilom na cesti -ne ložim se na te gluposti
5. Psovanje -u normalnoj meri
6. Vožnja s glasnom glazbom -ne preglasno da čuje cela ulica,ali muzika u kolima uvek
7. Pokušaj da pobijedi djecu u igri ili sportu - ne pokušavam
8. Šutnja tijekom svađe naravno,ovako ne zna na čemu je pa se još više nervira ;)
9. Nesnalaženje u kuhinji s jednostavnim jelima- totalno netačno,kuvanje je gušt i za mene prava relaksacija
10. Ponovno pričanje istih viceva i priča s dečkima -celovečernji vokabular nas petorice nije ni prineti polusatnom razgovoru moje žene sa njenom kumom,(sestrom,majkom,koleginicama...)nemate pravo glasa po tom pitanju
11. Nemogućnost da priča o sebi ili vodi odgovarajući razgovor-ne razumem šta je pisac hteo da kaže
12. Odbijanje čitanja knjiga jer misli da su dosadne-potpuno netačno
13. Ludi plesni pokreti-wtf? pa puškom ne mogu da me nateraju da igram,jedva sam na svadbi svojoj prvi ples odigrao
14. Činjenica da im majka još uvijek pere rublje, priprema doručak, ili čak gore – svaki obrok. -potpuno netačno opet
15. Nošenje tenisica u noćnim klubovima- ako su to patike onda ne
16. Posjedovanje skateboarda ili BMX-a, vratolomije na biciklu -potpuno nezainteresovan za takve stvari bio i sa 15 kamoli 35
17. Odbijanje da jede povrće-potpuno netačno
18. Hvalisanje s djevojkama kojima su privlačni -ne priznajem ni kada me uhvate,taman posla da se hvalim :p
19. Vrećaste traperice-iskreno ne znam šta je to
20. Pidžame i posteljina s likovima iz crtića -ne

Kolege muske u koliko ste se stavki pronasli?

Opet neki "istraživači" iz ženskih magazina,ne valja vam to ništa :rtfm:

Poslednja izmena:
pa to prdenje je ko bunt neki, ajd omakne ti se nekad al bas svaki put... mislim objasnjavati :eek:
zamisli obrnuto
tj valjda treba da ne prdish pred curom osim ajde valjda se omakne

- - - - - - - - - -

ovo s decom je smesno : )) takav lik je smesan : ))

dakle netje vas ta sfera sa devojkama :)

i tako ste krenuli da analizirate do chega bi to moglo biti jelTe (sebe, drustvo, djevojke itd.)

i do kog ste zakljuchka dosli?

ajde kazhite
Ne znam sta da ti kazem. Uvek me je htela ta sfera kako je ti opisujes.
Napusavao sam ih i nadyebavao u svakom koraku...
I nisam ih uopste saletao, cesto sam morao da ih otresem ko krpe da bi prestale da me jure...

Back