gost 224104
Elita
- Poruka
- 20.630
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da sam srecnik?
ne valja samom u kreFetu prdjeti a kamoli kavi piti
al dobro ako si ti sretjan i zhene su![]()
to je tipichno zensko razmishljanje
vi ne mozete same da funkcionisete osim ako ne morate
nismo bre
super nam
mi smo kompletne lichnosti
i mi zhene smo kompletne lichnosti
dakle netje vas ta sfera sa devojkama
i tako ste krenuli da analizirate do chega bi to moglo biti jelTe (sebe, drustvo, djevojke itd.)
i do kog ste zakljuchka dosli?
ajde kazhite
i mi zhene smo kompletne lichnosti
tema je jasna i chitka
ti si svoje reko i ajde sad tja
dakle netje vas ta sfera sa devojkama
i tako ste krenuli da analizirate do chega bi to moglo biti jelTe (sebe, drustvo, djevojke itd.)
ajde kazhite
zakljucak:necu da placam i lazem i nemam de kucnog ljubimcadakle netje vas ta sfera sa devojkama
ajde kazhite
zakljucak:necu da placam i lazem i nemam de kucnog ljubimca
bwahaha jeste nedostizna mi je sharon stone istina a zene prave o sebi slike pa % kad se uzme eto zakljucka
Anketa u kojoj su proučavane razlike u zrelosti među spolovima otkrila je da se i muškarci i žene slažu da su muškarci nezreli duboko u kasnim tridesetima i ranim četrdesetima. Nasuprot tome, prosječna dob u kojoj žene postaju zrele osobe su 32 godine.i do kog ste zakljuchka dosli?
ja neam tu šta da kaem...znam da je do mene...dakle netje vas ta sfera sa devojkama
ajde kazhite