EhhhE

gost 224104

Elita
Poruka
20.630
Yebemu misha al su shvabi pametni ...sad gledam na TV tip poprilichno dobro uhranjen otvorijo one - man firmu dakle i radnik i svoj shef on sebe iznajmljuje po motu " muzh za rentanje " satnica izmedju 13- 25 eura po satu ili paushalno cjeli dan za 200 eura . radi sve od kopanja po bashti do molerisanja po kutji , pranje zavesa chak kuva i vezhba gramatiku sa djecom ..... Kazhe da posla ima preko glave ........

hmmm .. dobar sam u slusanju, mogao bi da posluzim kao i rame za plakanje ... znaci jedno druzenje, gdje bi mogla da se otvori i ako treba pokoji muski zagrljaj u svrhu utjehe :D

i naravno, fizicki poslovi dolaze u obzir bez pretjerane majstorije ;)

Ovo zvuchi malo perversno :)

Samo navodim ono zasto se ispostavilo da dobro radim ... na stranu prijatelji, rodbina i cak poznanici, slusaj pricu.

Jedno vrijeme sam radio u elektro distrubuciji, tacnije, bio sam na salteru gdje ljudi dolaze da reklamiraju racune. Kad sam dosao naslusao sam se prica kako je narod drzak, bezobrazan,nemoguc i sta sve ne ... i stvarno, ko god dodje, dodje nabrijan na svadju. Medjutim, kako nisu dobijali od mene reakcije koje su ocekivali ili na koje su navikli, pocesto se prica zavrsavala o njihovim zivotnim problemima, tipa djeca studiraju, muz ne radi, krava bolesna ... i cesto su odlazili sa srdacnim pozdravom :D

Лажеш чак и саму себе.

Samo navodim ono zasto se ispostavilo da dobro radim ... na stranu prijatelji, rodbina i cak poznanici, slusaj pricu.

Jedno vrijeme sam radio u elektro distrubuciji, tacnije, bio sam na salteru gdje ljudi dolaze da reklamiraju racune. Kad sam dosao naslusao sam se prica kako je narod drzak, bezobrazan,nemoguc i sta sve ne ... i stvarno, ko god dodje, dodje nabrijan na svadju. Medjutim, kako nisu dobijali od mene reakcije koje su ocekivali ili na koje su navikli, pocesto se prica zavrsavala o njihovim zivotnim problemima, tipa djeca studiraju, muz ne radi, krava bolesna ... i cesto su odlazili sa srdacnim pozdravom :D

Тај феномен који спомињеш је Кјеркегор описао када је изашавши из куће угледао два младића на капији који пуше цигаре и када су га угледали почели да га прозивају. Он им приђе и затражи да припали цигарету, и од тад се њихово понашање мења, постају пријатељски настројени.
Љубазност и пријатељско смирено расположење увек пали.

Yebemu misha al su shvabi pametni ...sad gledam na TV tip poprilichno dobro uhranjen otvorijo one - man firmu dakle i radnik i svoj shef on sebe iznajmljuje po motu " muzh za rentanje " satnica izmedju 13- 25 eura po satu ili paushalno cjeli dan za 200 eura . radi sve od kopanja po bashti do molerisanja po kutji , pranje zavesa chak kuva i vezhba gramatiku sa djecom ..... Kazhe da posla ima preko glave ........

Ohhh , wie suuuuuuess ! :*

:lol:

I to je muz za rentiranje? Muskarci cesto ne znaju da majstorisu Paranormalna i niko nije imao to da ih nauci iako ti mislis da to tako ne treba da bude i da muskarac to treba da zna realnost je drugacija.
Kuvanje sa druge strane je svakodnevnica.

I to je muz za rentiranje? Muskarci cesto ne znaju da majstorisu Paranormalna i niko nije imao to da ih nauci iako ti mislis da to tako ne treba da bude i da muskarac to treba da zna realnost je drugacija.

Mslim da bi svaki muskarac bio obavezan da zna da majstorise u kuci, osnovne stvari barem - da zameni osigurac, ili gumicu na cesmi.. popravi kotlic itd....

A to nije pitanje umeca.. svako ko se malo zamisli nad time - skontace sta treba da uradi da popravi.

Kapiram zene ciji muzevi su apsoluto nezainteresovani za to... da osecaju kao da nemaju musku ruku u kuci :aha:

Poslednja izmena:

Vetjina nezna otuda imamo strashno malo mushlaraca .....ako ima penis nije recheno da je i mushkarchina

:)

Kopa, kreči, pere, decu uči... to se ovde ne zove rent a muž već po srpski najamna radna snaga (što baca novo svetlo na pojavu da nikom nije do ženidbe). Kome treba već sve to radim, i još mnogo toga, za daleko manju satnicu, mslm, mora nekako da se plati račun za net, ili to ili celu noć da gnječim muda dok provaljujem komšijama šifre.

Mslim da bi svaki muskarac bio obavezan da zna da majstorise u kuci, osnovne stvari barem - da zameni osigurac, ili gumicu na cesmi.. popravi kotlic itd....

A to nije pitanje umeca.. svako ko se malo zamisli nad time - skontace sta treba da uradi da popravi.

Kapiram zene ciji muzevi su apsoluto nezainteresovani za to... da osecaju kao da nemaju musku ruku u kuci :aha:
I meni deluje frustrirajuce da za svaku sitnicu moram da zovem majstora, ali bez neke solidne obuke ja ne bih to radio. Narocito vodu i struju.
Vetjina nezna otuda imamo strashno malo mushlaraca .....ako ima penis nije recheno da je i mushkarchina

:)
Nisam ja konzervativan kao ti Paranormalna i skoro u svemu izjednacavam muskarce i zene zbog cega su mi se neke zene cudile ovde.
Ako muskarac zna da kuva i ti znas da kuvas, on ne zna da majstorise, a i ti ne znas e onda nemas pravo nista da mu kazes.:)

mozda taj shvabenzi nije toliko pametan...koliko su nemice glupe :(

kasnis sa primanjem informacija kao Srbija za Evropom...ovaj rent-a-zmu je odavno prezentovao svoje vestine...

tebi bi valjao rent-a-alapaca da te informise o taze vestima

Ja sam to ovde u Sprdiji radio za 300din/h. Bukvalno sam čoveku za te pare pomagao kod selidbe, bašte i zidarsko-molerskih radova, a potom sam za 300din/h držao časove iz matematike i fizike đacima, pa čak i studentima.

Kontam da već godinama, otkako sam često kako po zemljama EU (Moenchengladbach najčešće, mada i od prošle godine Rotterdam), tako i u Rusiji, da je sve što se tiče poslova, teški apsurd. Moje kolege iz SCHORCH rade daleko opušteniji i lakši posao 8 sati na dan, dok se ja ovde ubijam 10h na dan sa 8-10 puta manjom platom i još im držim predavanja iz elektromagnetike i termotehnike. Slično je i sa Rusima, koji isto tako daleko opuštenije rade od nas ovde, jedino što je njihova plata 3-4 puta veća od moje, a troškovi njihovih režija i energenata 3-4 puta manji od naših, pa im je standard gotovo jednak sa nemačkim.

Dakle, Paranormalna, u pravu si. Nemci jesu pametniji. Rusi su doduše i od Nemaca pametniji, ali da ne širim temu i da ponovim - u pravu si 100% i mogu da podržim ovu tvoju priču u potpunosti.

I pitanje glasi za shta bi vas zhensko moglo rentati ? Sem shto gnjechite mooda sedetji pred kompom :)))

Meni je gnječenje muda pred kompjuterom veliki problem i stvarno ne znam gde sa njima, kada još sve otekne... Ali upravo je to moj posao i još tušta i tma drugih poslova, kao na primer što ću danas polepiti kadu, izbušiti par dodatnih rupa u zidu da bi ogledalo stojalo duplo pričvršćeno za zid i da ga deca ne bi dirala, a sutra ću učvršćivati preklopni kuhinjski sto da se ne preklopi dok klinci divljaju ispod njega. A ako ne budemo previše umorni, valja i domaćicu opremati :ok:

Back