eh.......

Moja teska bruka kao nekog ko je vazio za ponosnu musku stipsu.:(((((
Kartice-pla%C4%87anje-midi1.jpg

eh....., sad pravo voljenu, koju sam voleo, je bas davno u salonu tajladskom masazom i vecerom a posle toga seks satima, samo za nju, ja sam podkacio multiple al to je onaj (Nebeneffekt) sporedno dejstvo :)

eh sad ove druge voljene osobe sitnicama i svacim necim, mrzi me da nabrajam, al tako to neki slatkisi, svece, igracke, sampadnjac, masaza s moje strane itt.

ALi ti si imao multiple nije ona....trebalo je biti obrnuto ..tako tema nalaze:lol:

ni ona nije lose prosla, ako je imala par te veceri, al sam ja imao vise srece, mislim imam cesce vise srece, jer ja to mogu, te multiple s vremena na vreme a ona nije mogla, kazem ja sporedno dejstvo trudim se oko nje da ulepsam dan i vece a ja prodjem bolje :)

Poslednja izmena:
ni ona nije lose prosla, ako je imala par te veceri, al sam ja imao vise srece, mislim imam cesce vise srece, jer ja to mogu, te multiple s vremena na vreme a ona nije mogla, kazem ja sporedno dejstvo trudim se oko nje da ulepsam dan i vece a ja prodjem bolje :)
Pa dobro...vise mi deluje kao nesto lepo tebi samom :)

Pa dobro...vise mi deluje kao nesto lepo tebi samom :)

zasto, ucinio sam sve moguce za nju, trebao sam da stanem jer sam primetio da cu da potkacim te i da cu vise imati???
vodim je na masazu, na veceru, posvetim joj se satima, uziva celo vreme i onad da stanem, ustanem da mi ne bude lepo ili lepse???
ma da, ko je ovde lud

- - - - - - - - - -

Koji ti je ****** opet si nervös

Bezhi bre

normalno sam odgovorio, sama si rekla da sve to radim da bi dobio nesto, ja tako ne mislism, al ako je tako, logicno je da je super, jer ja uvek iznenadim nekim sitnicama

zasto, ucinio sam sve moguce za nju, trebao sam da stanem jer sam primetio da cu da potkacim te i da cu vise imati???
vodim je na masazu, na veceru, posvetim joj se satima, uziva celo vreme i onad da stanem, ustanem da mi ne bude lepo ili lepse???
ma da, ko je ovde lud

- - - - - - - - - -

normalno sam odgovorio, sama si rekla da sve to radim da bi dobio nesto, ja tako ne mislism, al ako je tako, logicno je da je super, jer ja uvek iznenadim nekim sitnicama

Ti tako nemislish ? A shto ti konachno nebi prizno da i ti Kao i svaki mushkarac bash tako razmisljash ?

ma da, ko je ovde lud

- - - - - - - - - -

Pa jesi ..nije da nisi ...ali nije imala multiple :)

Back