"EH...."

Hellen:
:shock: :shock: :shock:

Еј, срећо, мани се онда приче о озбиљним везама и иди у живот...

Jeste cinjenica da je josh uvek mlada i da bi i ona trebala da vishe prozivi ali nekada nema veze da li je neko mlad. Evo npr. ja sam postala majka sa 19godina, cerkica ce mi skoro napuniti dve godine. Suprug je stariji od mene sedam godina. Sada posle svega shto sam prozivela a bila je ogromna borba da moj brak opstane s obzirom da smo doshli u nepoznatu zemlju sa par kofera u ruci stabilizovali smo se i funkcionishe. Nikada nisam osetila da sam vezana ili da se nisam izivela kao shto su moje drugarice zlobnice prognozirale da ce da mi pukne brak kroz nekoliko meseci. Ovde oboje radimo, usavshavamo se i hocemo cerki da obezbedimo jedan komforan zivot.
Oboje smo na pochetku bili u vrlo teshkoj ekonomskoj situaciji i pocheli smo od nule ali smo cutali i znali da ce kada tada da se stvari preokrenu.
Upravo ta borba za zajednicki zivot kada pochinjesh od nule vezuje ljude za stalno.

A shto se tiche ostalih, imala sam par veza pre mog supruga. Bile su to beznacajne veze. Mislila sam da su ti mushkarci pojam savrshenstva a na kraju ispalo da su neambiciozna i bezosecajna stvorenja koja zapravo josh uvek nisu pronashli sebe i zato im trebaju avanture da bi sebi neshto dokazali.

Hocu reci da nekada godine ne igraju nikakvu ulogu nego e bitno da li si pronashao nekog iskopleksiranog, licemernog skota ili pravog stabilnog mushkarca koji zna svoj cilj u zivotu i tezi ka uspehu.

mammy:
Pa, nemas srece....a i nemas petlje....trebas da odyebes tog prvog da te ne uznemirava vise i da se prese-rava i cmizdri, da je htio da se tebi povjerava bio bi s' tobom, razmisljao bi glavom a ne qurcem.
A taj drugi...taj frajko..samo ti biraj namjestaj sa njim i cvrkuci ko pticica...kad on pocne da prica o slobodi i godinama napravi mu scenu...ozbiljno ti kazem, izvredjaj ga koliko mozes, najnizim udarcima koje mozes da zamislis, mozda ostane s' tobom, a kad imadne 50 godina, vidjece da je napravio dobar izbor.

Kakav glup savet. Pissaj po drugom da bi te voleo. Ako je mazohista hocce. Ako je budala, joss kako cce. A ti EH ako poslussass ovu kuchku mammy, ispassccess najludja. Poverenje i LJUBAV se neguju i chuvaju MALO DRUGACHIJE, a ne pljuvachinom. Dakle, pamet u glavu, ljubav u srce i dupe uza zid od ovakvih debilnih savetodavki !!! Ovo je savet, sestro. : )

janchi:
Pa,cekaj,bre, jel TI nezelis da izlazis, da se provodis i sl.?Mislim, kad sam imala 20 : kakav eurosalon, kakav stan?!

Hehhehhee...mene su bas interesovali stanovi, eurosaloni....i izlasci...sve....sve...sve...sve...sto pre se osamostalis, bolje....i sa 20 treba razmisljati o mnogim stvarima ozbiljno...a ne samo djuska i ostale gluposti...ko da je samo to bitno u zivotu...

Back