Ех ти Бугари мало им је ЕУ

svako ko je u EU je za nashe patriJote izgubljen sluchaj i treba ga hejtovati zbog toga shto je ta drzava toliko glupa da se prikljuchila EU. Naime svi ti EU glupaci ne vide duze od svog nosa, i te zemlje su slepe za sve te nedace u EU, plus shto srpske patriJote nikako ne mogu da im otvore ochi o shtetnosti EU i blagostanja i boljitka koje bi mogla da im pruzi majka Rusija, Kina i verovatno Sev. Koreja!

Pa i ja sam patriota ali ne razmisljam tako kako opisujes...
Zasto sad i ti generalizujes kao i oni, oni pod "isto" svode sve zemlje clanice EU a ti pod "isto" svodis sve ljude koji se osecaju patriotama.
Ne ide to.

pobegulja a patriJota sa mrskog mu Zapada vredja Srbiju -ma ti si za posmatranje..
:dash:

Ne moz' pobegulja-patriJota (koja mrzi Zapad, a tamo 'lebac jede) da bude duhovit, pa to ti je...:(

Katarina, ovde razlikujemo patriote i shatro patriote (tj patriJote)...:roll:

Tezak li je zivot patriJota-pobegulja na mrskom ti Zapadu??! ha? :(
Ajd josh malo ovih rechenica, bash si se potrudio...

..da te podsetim..imash i ono za babasere i kosovo za patike..;)

Katarina, ovde razlikujemo patriote i shatro patriote (tj patriJote)...:roll:

:p
Ok, sad razumem. Ja sam patriota i ti verovatno, a patriJotima smatras npr. onog forumasa koji me je nazvao "moralnim dnom" jer mi je normalno da politicari skijaju na Kopaoniku ili onog koji mi je prilepio naziv ***** zato i samo zato sto sam izjavila da ne mrzim Bugare?
Kako se naziva onaj koji mi je toliko psovao i penio kao besan pas sto sam nazvala bednikom svakog ko kaze da zali sto mu zemlja nije sravnjena u bombardovanju 99' ?
Je l' to Demokrata?
I ko su onda oni koji vole svoje a ne mrze tudje ? Ima li i takvih ucesnika foruma?

Mislim da im to nije loše, kad već sami priznaju da nisu sposobni da "odrade poso".

Aha. Al' vidis, nisu oni izabrani zato sto su rekli da nisu ni za sta i da im treba starateljstvo kao maloumnom detetu sto pisa u gace, nego su se pretvarali da su pametni, dovitljivi, energicni, napredni i ko zna sta sve ne i da ce sa njima Bugari doziveti procvat za procvatom. Sad, kad su izneverili sve te nade, cvile da Bugarima treba starateljstvo.

Razumem ja njih. Isto tako razumem da bi isto tako cvilio i neki Djelic kod nas, da smo nekom katastrofalnom greskom primljeni u EU kad i Bugari.

Cela ova prica sa Bugarima je jako poucna za sve evroslinavce kojima ovaj forum obiluje.

Zanimljiva inicijativa Bugarske :D Naravno to je pokrenuto zbog zelje da se dodje do jos para. To je ono sto ja pricam da samo clanstvo u EU po sebi ne znaci nista. A ako se mi iskreno zauzmemo da reformisemo drzavu onda ce nam clanstvo omoguciti pun kvalitet. Tako da ne trubim ja na forumu da je potrebno sprovesti kvalitetno evro integracije. To je zbog nas dobro.

A Bugari su primer sta se desava sa drzavom koja nije iskrena u tome. Neka nam to bude nauk.
:hahaha::hahaha::hahaha:

i ja bih u nashoj zemlji skinuo sve ovdashnje korumpirane bulidze sa vlasti i unajmio tim struchnjaka iz stranih razvijenih zemalja koji bi vodili zemlju.
Da se razumemo, Srbi (ko Bugari) nisu sposobni da vode svoju drzavu, shto se dokazalo sijaset puta u istoriji..

Срби јесу способни да воде државу. Дража је био одличан вођа. Шешељ је добар. Нису способне квизлинске штеточине који раде на уништењу Србије, за запад.

Veca pomoc bi bila potrebna opstinama na kojoj su na vlasti bili SRS, DSS i ostale bolumente gde ljudi doslovno kopaju po 'kontinjerima', KG se izbavio poslednjih godina i ima stabilnu vlast svih ovoh godina na chelu sa kolaicijom Zajedno za Kragujevac - G17

СРС није упропастио општине као демонократе. Данас крагујевац има астрономску незапосленост. Смрад од градоначелника у крагујевцу, верољуб је обећао да ће пунто препородити крагујевац, јео је г-вна о русима, упропастио договор са либијом о вишемилионском куповином оружја. верољуб је хоштаплер и типичан пример демонократе антисрпске бубашвабе.

Срби јесу способни да воде државу. Дража је био одличан вођа. Шешељ је добар. Нису способне квизлинске штеточине који раде на уништењу Србије, за запад.

СРС није упропастио општине као демонократе. Данас крагујевац има астрономску незапосленост. Смрад од градоначелника у крагујевцу, верољуб је обећао да ће пунто препородити крагујевац, јео је г-вна о русима, упропастио договор са либијом о вишемилионском куповином оружја. верољуб је хоштаплер и типичан пример демонократе антисрпске бубашвабе.

Em shto lazesh, em shto zasmejavash sa tvrdnjama da bi Sheshelj bio dobar vodja Srbije, pa gde su bili srpski radikali, tamo Srba vishe nema! Taj Sheshelj je uspeo ono shto ni Ante Pavelic nije u svoje vreme...

То, то, сад си им рекао. Како је теби добро...

Em shto lazesh, em shto zasmejavash sa tvrdnjama da bi Sheshelj bio dobar vodja Srbije, pa gde su bili srpski radikali, tamo Srba vishe nema! Taj Sheshelj je uspeo ono shto ni Ante Pavelic nije u svoje vreme...

Шешељ би био добар вођа. Не би дозвољавао да се Србија пљачка као што демонократе раде. Не би уништио индустрију као што демонократе раде.

Крагујевац има огромну незапосленост. Гејевац 17+ jе изјавио пре пар месеци у скупштини ако пропадне фијат у италији, неће пропасти у крагујевцу. Кретен. Пунто је од спасавања крагујевца, спао на минималцу. Вишемилионски контракт са либијомн о испоруку оружја из крагујевца, поништен од демонократа.

Back