eh taj savremen muskarac

Bustura:
Dvadeset i sest godina.Naravno jos uvek mlad.
Svo to vrene koje je proslo.Proslo je uceci nove jezike.Skolovajuci se za neke dobro placene poslove.Radeci na licnom izgledu i imidzu.Sve su to stvari koje su vremenom u meni stvorile coveka koji mnogi gledaju sa postovanjem.Neke stvari koje su mozda za stid su u mom slucaju opravdane,nosim se ja sa tim. opet jedan propali brak.Izgubljen zivot jednog deteta kome sam ja otac bio.I jos mnoge stvari.
Sada sam sam.Toliko savremen u ovom nekom novom veku da bi najradije otisao u neku planinu da cuvam ovce kao moj pradeda koji je bio srecan covek.I takav je i umro.
Mislim da covek treba da tezi onom sto mu dusa zeli,ne onom cime bi dokazao drugima da je bolji.To je moja greska.Otrgao sam se od svojih.Napustio ih i nikada vise im se vratio nisam.Ali u podsvesti ipak sve sam cinio da njima dokazem da sam ja bolji od drugih.
Eto.Sta vredi fakultet dobar posao i sve ono sto pozelis ako tu srecu drugi faktori kvare.
Nije sreca para puna vreca.Ali to znaju oni sto je imaju.

Bez uvrede ali citajuci sve ovo sto si napisao sticem utisak da si (malo) sebican. Mozda te je to i dovelo do toga do cega te je i dovelo.
Prvo kakav bre izgubljeni zivot jednog deteta! TO JE TVOJE DETE! I njegov zivot nije izgubljen, mozda mu je malo otac izgubljen al nema veze ...prezivece. Ti bi mogo malo da prestanes da se zalis i da pogledas malo bolje u karte koje imas. Ocigledno ne znas da igras sa njima!
Kroz poruku vidim da si neke svoje greske shvatio al tu treba jos dosta da se shvati i prizna i najtezi deo sledi nakon toga...prihvatanje svojih sopstvenih gresaka. Good Luck! :)

Sanjaj:
Bustura:
Svo to vrene koje je proslo.Proslo je uceci nove jezike.Skolovajuci se za neke dobro placene poslove.Radeci na licnom izgledu i imidzu.Sve su to stvari koje su vremenom u meni stvorile coveka koji mnogi gledaju sa postovanjem.Neke stvari koje su mozda za stid su u mom slucaju opravdane,nosim se ja sa tim. opet jedan propali brak.Izgubljen zivot jednog deteta kome sam ja otac bio.I jos mnoge stvari.
Sada sam sam.Toliko savremen u ovom nekom novom veku da bi najradije otisao u neku planinu da cuvam ovce kao moj pradeda koji je bio srecan covek.I takav je i umro.
Mislim da covek treba da tezi onom sto mu dusa zeli,ne onom cime bi dokazao drugima da je bolji.To je moja greska.Otrgao sam se od svojih.Napustio ih i nikada vise im se vratio nisam.Ali u podsvesti ipak sve sam cinio da njima dokazem da sam ja bolji od drugih.
Eto.Sta vredi fakultet dobar posao i sve ono sto pozelis ako tu srecu drugi faktori kvare.

Bez uvrede ali citajuci sve ovo sto si napisao sticem utisak da si (malo) sebican. Mozda te je to i dovelo do toga do cega te je i dovelo.
Prvo kakav bre izgubljeni zivot jednog deteta! TO JE TVOJE DETE! I njegov zivot nije izgubljen, mozda mu je malo otac izgubljen al nema veze ...prezivece. Ti bi mogo malo da prestanes da se zalis i da pogledas malo bolje u karte koje imas. Ocigledno ne znas da igras sa njima!
Kroz poruku vidim da si neke svoje greske shvatio al tu treba jos dosta da se shvati i prizna i najtezi deo sledi nakon toga...prihvatanje svojih sopstvenih gresaka. Good Luck! :)

Mrtvo je!

A kako smo puni saveta, kada se neko drugi otvori :roll:
To je tvoj život i sada je to tvoj identitet, da nisi živeo tako kako jesi ne bi bio to što jesi. Da si živeo bolje, ili da si napravio manje grešaka možda bi bio manje svesna osoba, manje svesan prolaznosti svega i veličine izbora.
Pa, šta sad?
Smej se. Počni nešto novo. Ne budi sam, i BUDI glavni, gradi imidž, idi u selo, čuvaj ovce, a svi znamo da to nećeš uraditi, možda na neko vreme, a onda ćeš se uželeti interneta, foruma "Krstarice" :D , TV-a, LJUDI...
Ne možeš pobeći od sebe. Zato svi najpre treba da otkrijemo sebe i svoju suštinu, pa tek onda da jurimo svoj život. Sve ostalo su naše geške i ispadi.
A ne uspe to svako. Svesno ili nesvesno, mnogi ljudi postanu zadovoljni ne shvatajući kada, gde, zašto? A i nije ih briga.
NEMOJ BEŽATI OD SEBE. Ljudi nisu zli. Niko nije predodređen da ubija i siluje. Zato nije strašno, nije toliko strašno živeti sa sobom.

Bustura:
Sanjaj:
Bustura:

Mrtvo je!

Jao, Bustura - ovo je strašno.

Jedino nisi trebao da postaviš temu kako si je postavio, to što ti se desilo nema veze sa "eh taj savremen muškarac". Sva znanja koja imaš mogu da ukrase tvoju ličnost, a savremeni smo svi koji smo u ovom vremenu i borimo se za svoj opstanak. To što ti se desilo je ŽIVOT - i tragičan događaj u njemu.
Nisi ni prvi, ni poslednji, a ni jedini, svojim znanjem i svešću izdigni se iznad situacije - uvek posle kiše grane sunce.

znas, svi mi imamo probleme i svi se nekako koprcamo...ima nekih koji kukaju za sitnice a ima nekih koji se sa velikim stvarima hvataju u kostac i pate i prezive i idu dalje...ipak, bez obzira koji smo tip ljudi svi mi nekad imamo napade tuge, sjete, ocajanja, bespomocnosti....u tim momentima mislis da nikad nece proci, da nikad neces preboljeti niti se oporaviti i onda opet nekako skupis snagu, krenes dalje, i nekad ti je onda tesko i da se sjetis sto si ti ono bio toliko tuzan.....
to sto se tebi desilo i desava jeste stvarno veliko i tesko, ali, moras da guras naprijed, kao sto neko rece, mozda i jeste pametno da odes jedno vrijeme pa da cuvas i ovce ako te to smiruje....
Savjetovala bih ti da pokusas da prevazidjes probleme sa roditeljima, da ih kao odrastao i zreo covjek pokusas shvatiti i prihvatiti
Zelim ti svu srecu

Uvek covek moze u sebi da pronadje snagu. Najlakse je predati se. Zao mi je zbog svega sto pises, ali nemoj da se predajes. Ne verujem da je za tebe da cuvas ovce ali nastavi da ucis kao sto si ucio i do sada...usavrsavaj se.Covek ako zeli da bude pravi intelektualac nikada ne sme da prestane da uci i to ga u dobroj meri i stiti od mnogobrojnih problema u zivotu.
Ja sam dosta starija od tebe i nisam prestala da ucim i da se obrazujem pa sam tako i prebolela teskoce koje mi je zivot doneo...a izuzetno su retki oni koje zivot mazi.

mammy:
xpajamacax:
mammy:
Bustura:

STOJ !
ebo te, Bustura, kako se to prezivi?
Mislim, ionako sam htjela da te branim, da te tjesim, a sad kad procitah ovo....uf, sra*a.
cekaj, kad se oporavim, pisacu ponovo...
kako?
kako ti uopste imas snage da pises na ovom netu?
gledam neke tvoje druge teme...

na sta mislis?
sorry mammy,nisam mislila na tebe,nisam lepo potpisala.
mislim na njega.prosto ne verujem.

xpajamacax:
mammy:
Bustura:

STOJ !
Mislim, ionako sam htjela da te branim, da te tjesim, a sad kad procitah ovo....uf, sra*a.
kako?

Cardak ni na nebu ni na zemlji.
Zasto si izabrao bas to?
Vidis,moj zivot je vrlo slican tome.Moze se reci ni u paklu ni u raju ali ni izmedlju.
Moj zivot je oduvek bio brz.
Odlucnost je moja vrlina.Strah nisam poznavao.Dete sam izgubio prevremena da bi strah se u meni usadio.
Zivim i dalje.Ali podsvesno trazim opravdanje za zivot.
A i nerazumem zivot jednog roditelja posle gubistva deteta.
Opet zivim.Sve sto je sporedno u mom zivotu,sporedno je.Ljudi dolaze i prolaze.Uspomene ostaju a pisanje je detalj vredan sitnica.nekih sitnica koje bi mozda i zaboravio.I sto bi trosio papir,na forumu otkucam.Pogledam reakcije i nastavim dalje.
I tako kada mi bude dosadno prelistam sta se desilo na forumu u mom zivotu pre godinu dana.Ili se iskezim ili gorku knedlu progutam.Ali vreme je tu na netu zauvek ili skoro zauvek zamrznuto a sa njim i moja istina jer samo nju pisem.

xpajamacax:
mammy:
xpajamacax:
mammy:
Bustura:

STOJ !
kako?

na sta mislis?
sorry mammy,nisam mislila na tebe,nisam lepo potpisala.
mislim na njega.prosto ne verujem.

A ja se mislim "sta sam sad uradila pogresno"...?
a040.gif

?:
kokica:
Ne verujem da je za tebe da cuvas ovce ali nastavi da ucis kao sto si ucio i do sada...usavrsavaj se..

a stha fali cuvanju ovce. :? ja bih mozhda i cuvala samo shto sam iz grada pa nisam bliska sa zivotinjama prvo bih morala na obuku

Ja licno nemam nista protiv cuvanja ovaca. Ali(iako se ne razumem u to) mislim da je to aktivnost koja ostavlja puno slobodnog vremena za razmisljanje, a njemu bas to nije potrebno.Tuga se utapa u radu i okupiranju misli nekim drugim stvarima, a ne u usamljivanju i razmisljanju.

?:
kokica:
Ne verujem da je za tebe da cuvas ovce ali nastavi da ucis kao sto si ucio i do sada...usavrsavaj se..

a stha fali cuvanju ovce. :? ja bih mozhda i cuvala samo shto sam iz grada pa nisam bliska sa zivotinjama prvo bih morala na obuku

Ja licno nemam nista protiv cuvanja ovaca. Ali(iako se ne razumem u to) mislim da je to aktivnost koja ostavlja puno slobodnog vremena za razmisljanje, a njemu bas to nije potrebno.Tuga se utapa u radu i okupiranju misli nekim drugim stvarima, a ne u usamljivanju i razmisljanju.

Back