Čovek se navikne na najneverovatnije stvari.Ali misli, njih nikad nisam uspela da sprečim da idu ka tebi.U mislima ja neprestano sa tobom razgovaram.Svakog dana. I pišem ti ta pisma duse. I pokušavam da čujem njegove imaginarne odgovore. U mislima nikad ni nismo prekinuli da razgovaramo. U mislima ja i dalje verujem da istom takvom snagom i tvoje misli idu ka meni svakodnevno.
I sreću se negde, na nekom tajnovitom mestu, onako kako smo se i mi stvarni uvek sretali. ..
…Umesto toga, mnogo je lepše da mislim na trenutak kada sam tebe videla prvi put.Tu scenu mogu da vrtim u mislima beskrajno mnogo puta, nikad mi neće dosaditi.Momenat koji nikome drugom na svetu, osim meni, ništa ne znači.
I sreću se negde, na nekom tajnovitom mestu, onako kako smo se i mi stvarni uvek sretali. ..
…Umesto toga, mnogo je lepše da mislim na trenutak kada sam tebe videla prvi put.Tu scenu mogu da vrtim u mislima beskrajno mnogo puta, nikad mi neće dosaditi.Momenat koji nikome drugom na svetu, osim meni, ništa ne znači.