epoc
Ističe se
- Poruka
- 2.232
Da znas da je moguce.
Ali od januara ce drugu pesmu da pevaju.
![]()
ima da im pokazhete?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da znas da je moguce.
Ali od januara ce drugu pesmu da pevaju.
![]()
Ne mi nego Ameri.
![]()
Европејци јел би били да уђемо у ЕУ а да признамо Космет(било званично или онако испод тепиха)?
mislish da che ameri da discipliniraju tu bezochnu tvorevinu eu?
U februaru 2005. tadašnji kopredsedavajući srpskog kongresnog kokusa, republikanac iz Indijane Den Barton i Emanuel uputili su predsedniku Džordžu Bušu pismo uoči njegove posete Evropi.
U pismu su ga pozvali da u razgovoru sa evropskim kolegama izrazi snažnu podršku demokratski izabranim liderima u Srbiji.
Kokus je marta 2005. podneo Predstavničkom domu predlog rezolucije o Kosovu u kojem se još jednom najoštruje osuđuje nasilje albanskih ekstremista počinjeno godinu dana ranije, a i sve strane pozivaju na nastavak napora za uspostavljanje bezbednog multietničkog društva.
Grupa američkih kongresmena, članova srpskog kokusa, u decembru iste godine uputila je pismo Bušu izražavajući podršku demokratskim institucijama i rukovodstvu Srbije sa Borisom Tadićem na čelu i založila se za konačni status Kosova kao plod kompromisa Beograda i Prištine.
Pres služba predsednika Srbije tada je saopštila da je srpski kokus svojim angažovanjem sprečio da u Kongresu SAD bude usvojena rezolucija koja poziva na nezavisnost Kosova.
Članovi kokusa su u junu 2006, u pismu predsedniku Bušu, pohvalili oružane snage Srbije za reformu odbrane i obaveštajnih delatnosti.
Srpski kokus je u Kongesu marta 2007. zatražio od predsednika Buša da se usprotivi bilo kakvom nametnutom rešenju za status Kosova, ukazujući da bi to moglo imati katastrofalne posledice ne samo po Srbiju, nego i Balkan i čitavu Evropu.
U aprilu iste godine u pismu državnoj sekretarki Kondolizi Rajs članovi kokusa su upozorili da bi SAD trebalo da revidiraju politiku prema Kosovu kako bi bilo nađeno bolje rešenje za budućnost Kosova.
U junu 2007. članovi kokusa su podneli Predstavničkom domu predlog rezolucije kojom se od Vašingtona traži da podrži rešenje za budući status Kosova prihvatljivo i za Beograd i za Prištinu, a koje bi, ukoliko je potrebno, bilo pronađeno u okviru nove runde pregovora.
Emanuel je, obraćajući se članovima Kongresa srpskog jedinstva u junu 2007. na Kapitol hilu u Vašingtonu, rekao da je "ponosan član srpskog kokusa".
"Naša dužnost je da uvek težimo izgradnji dugoročnih odnosa tako da možemo da zaštitimo ljude svih veroispovesti i etničke pripadnosti", poručio je tada Emanuel.
pa to je ona totalno rasTROJSTO choveche. jel sada pored prve alternative, a to je ruska gubernija, imate i americhki distrikt kao opciju?(edit: ne, nije dovoljno 3 smajlija)
![]()
Koje rastrojstvo?
Kad si video mene da sam za rusku guberniju?
EU i dobri odnosi sa Amerima, i nista vise ne treba.
![]()
jel vas neko pitao neshto?![]()
dobro, znachi ti kazhesh da nije mogucha uspostava evropskih postulata u srbiji, i ja se tu apsolutno slazhem sa tobom.
Gde sam ja to rekao?
![]()
mozhda nisi ti rekao (figurativan izraz, kapirash) ali je to izmedzhu redova rekao vash ministar jeremich, a ti si se slozhio sa njim. i josh si spomenuo amere, absurd.![]()