- Poruka
- 30.819
Dragi Zocca..veliki strumf.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neka kaze ko sta hoce,ali bila su to srecna vremena.Možda se sećaš da u neka prošla vremena nisu svi imali ni tv aparat... pa čak ni telefon... neki su imali dvojnika telefonskog... imali smo radio aparate i to je bio civilizacijski vrh za mnoge... pozorišta su bila posećena, imali smo tada odnegovanu publiku koja je znala da odredi šta je dobro, a šta ne...
Lično sam obožavala da idem u Narodno pozorište i da slušam opere kada su bile na repertoaru... To je bilo vreme i kada se mnogo čitalo... svi smo bili članovi nekih biblioteka... moja generacija je odrasla na ruskim klasicima...
Iz ove vizure posmatrajući, bilo je to diiiivno vreme...
Možda nas konačnost navede da promenimo ono što ne valja, da promenimo sebe na bolje... ili na gore.. kao mnogi...ma pametno sto islam zabranjuje slike ...............gledajuci ove slike, verujem da se niko ne oseca dobro. I cemu ondak te slike? Da nas podsecaju na svo prokletstvo postojanja ?
A same slike ce ostati u memoriji , mozda, jos samo kod nas i sledece generacije............posle, mrak, tama, vecni zaborav.........kao da nikada nisu postojali.
Nece ih se secati ni potomci.
koji si ti malodušni materijalista...ma pametno sto islam zabranjuje slike ...............gledajuci ove slike, verujem da se niko ne oseca dobro. I cemu ondak te slike? Da nas podsecaju na svo prokletstvo postojanja ?
A same slike ce ostati u memoriji , mozda, jos samo kod nas i sledece generacije............posle, mrak, tama, vecni zaborav.........kao da nikada nisu postojali.
Nece ih se secati ni potomci.
Jako lepo si ovo napisao...Glumac je javno dobro
Neke sam samo video u prolazu, neke nisam sreo nikad a sa nekima sam i porazgovarao, čisto da im zahvalim što su svojim delom ulepšali deo mog života...
šta današnje bezdušne generacije imaju?
pesme sa jednostavnom melodijom i sa materijalističkim rečima (od veličanja materijalnog do pljuvanja što nisi baja sa parama), a od glumaca imaju "čitače tekstova", oni nemi filmovi, crno beli, imaju više glume i to vrlo ozbiljne od njihovih pričam ti scenario nastupa...
nije ni čudo što se vrte pesme stare 30-40 godina (1980-1990)
pa sad, mnoge uvati panika od te prolaznosti i konacnosti pa ne znaju sta rade.Možda nas konačnost navede da promenimo ono što ne valja, da promenimo sebe na bolje... ili na gore.. kao mnogi...
...Faruk Begoli je bio prof. na Uni_Pristina ...ne exponiran...kao sto i prilici umjetnicima toga formata...za Istrefa ne znam...
Lepo je što si dao baš ovaj snimak... Kako su svi bili lepi i mladi i divni...
Setih se danas mame, koja se upokojila na današnji dan pre 18 godina. I u ovoj seriji je igrala pre nego što sam se ja rodio, a njen "sin" iz serije je isto nažalost prerano preminuo Nenad Nenadović. Neka počivaju u miru svi!
Prelepe stvari smo imali nekad na tv