EH, DA MI JE OVA PAMET .. BILA!

Kad si mlad imas s cim,imas s kim,nemas gde,,,,kad poodrastes imas s cim,imas gde,nemas s kim,a kad omatoris ims s kim,imas gde,ali nemas s cim..........a IQ se ne menja sa godinama,iskreno bolje je biti malo glup,nego malo lep ili malo vise,lepota je prolazna.

Divljala bih vise, menjala bih momke vishe nego shto jesam...Kad jednom prodje taj period nema nazad....

I bila bih tolerantnija prema bliskim ljudima, mirnija, tisha, pomirljivija....Ne bih bila otvorena prema mnogima kao sto sma bila...Uh puno je toga shto bih radila drugacije, ali kasno je sad...

EH, DA MI JE OVA PAMET .. BILA!
Ali opet...ko zna zašto je to dobro!
Nikad nije kasno da se promene stvari u životu i da se isprave neke greške koje su urađene. Samo treba hteti i rešiti se onih koji ti smetaju a život ide dalje "koga nema bez njega se može"

Poljubi, i reci zbogom,
pa ga šutni u dupe nogom!
I sve razgovore skrati,
napolje ga isprati.
I u novi život sa puno volje,
ko zna možda bude bolje.
Ali pazi razmisli još jednom,
Možda ideš ka nečemu bednom.

Ех, ја до јуче ниш неб мењала, ал сам научила да могу да наплаћивам часове писанија, па б то урадила, од јуче, мисим, а до јуче сам била срећна жена, нисам ни размишљала колко ми треба платити сатницу! :)

Ех, ја до јуче ниш неб мењала, ал сам научила да могу да наплаћивам часове писанија, па б то урадила, од јуче, мисим, а до јуче сам била срећна жена, нисам ни размишљала колко ми треба платити сатницу! :)

Razmisljaj o tome kad pan'es u peMziju :p

Nikad nije kasno.
Samo nemoj posle da se tuzakate kao osnovci:hahaha::hahaha::hahaha: 'cuvaj nas, brani nas...strashna Lena nas sve napada":hahaha::hahaha:

A za ono drugo, meni nekad strashno ko je sve zavrsio filozofski fakultet:dontunderstand:

Ja sam placala ovde casove srpskog da bih malo bolje govorila, ali izgleda sam preterala sa casovima :super: Mogla sam da prestanem negde pre desetak godina:klap:

Цитат:
Eh, sve bi bilo drugačije da mladost zna šta sve može i starost može sve što zna.
A da li bi nas to činilo srećnijim

Цитат:
Не би.

Све би изгубило драж.

Лено, не би било лоше да нешто и прочиташ пре него што се избламираш.

Прво лице множине је у питању.

А сада те молим да наставиш да одговараш на теме и да престанеш стално да провоцираш друге. Хвала.

Ponavljam da je jedna od mojih najvecih preostalih zelja u zivotu da moja deca imaju uobicajen seksualni zivot i srecne porodice kad za to dodje vreme ali skoro da sam sigurna da bih prihvatila svako njihovo seksualno opredeljenje. Naravno osim nekih kaznjivih nastranosti koje ne zelim ni da pominjem.
Je li to cudno? Je li mali broj roditelja koji mogu reci nesto takvo?

U potpunosti se slažem sa tobom, želim da moj sin ima dobar, uzbudljiv seksualni život i nekoga koga će on da voli i ko će njega da voli, to mi je najbitnije! A ako to bude osoba istog pola? Šta da se radi - i to je život!

Back