Egzoticno voce

Umri_muski

Legenda
Poruka
72.967
Vec sam postavljao videe o nekom egzoticnom vocu , a u Aziji stvarno imate nepoznatog voca, neko se samo meni svidja a vole lokalci sto mi se svidja, ponosni su na to kad im kazes i trazis, a jeftino voce ali zamorno za branje....kao i ribizle sto su uzas za branje za musteriju ali za prijatelja su zadovoljstvo da beres

Ne mogu da nadjem prethodnu temu , uz zahvalnost search krstarice koji je poznat kao nikakav..

Eto novog izdanja egzoticnog voca

Ovo mi deluje ukusno i zdravo cujemo :lol:
Necu kaciti zdravo , nego samo egzoticno , znaci nazovi ukusno , mada da probate durian , to je kao kad se beba usere a roka mleko non stop....zato je i zabranjen na javnim mestima i u zatvorenim prostorima, to bi ozbiljno razorilo , ne udarilo nego razorilo turizam Tajlanda...Neko da unese duriam u avion...pa ne postoji samo morska bolest ili povracanje u autobusu , ceo avion bi povracao .....narocito prilikom indijskog sletanja..ovi nasi su dobri piloti , zahvaljujem na izuzetno finim sletanjima domacih katar pilota..ili eu ...

Necu kaciti zdravo , nego samo egzoticno , znaci nazovi ukusno , mada da probate durian , to je kao kad se beba usere a roka mleko non stop....zato je i zabranjen na javnim mestima i u zatvorenim prostorima, to bi ozbiljno razorilo , ne udarilo nego razorilo turizam Tajlanda...Neko da unese duriam u avion...pa ne postoji samo morska bolest ili povracanje u autobusu , ceo avion bi povracao .....narocito prilikom indijskog sletanja..ovi nasi su dobri piloti , zahvaljujem na izuzetno finim sletanjima domacih katar pilota..ili eu ...
Pozdrav za njih. Zivi bili :kpozdrav: :lol:

Back