Egzistencijalna perverzija - volim što sam zao/zla

Isto. Ma ne samo bližnji, mislim da bih skočila na duplo većeg čoveka da vidim da maltretira mače, pašče, vevericu...
I taj info ne mogu da obradim. Koji je razlog da maltertiraš nesvesno biće. Na tviteru koji sam ugasio, savetovao sam neke "vernike", moralne čistunce koji su pretili gej populaciji katranoim i perjem zbog šetnje. Reko, ako imate višak agresije lepo odete u neki MMA klub i izrazite želju za agresijom. 100% sam siguran da bi vam dali opremu i rado izašli u susret. Nisam dobijao ni lajkove ni odgovore.

I taj info ne mogu da obradim. Koji je razlog da maltertiraš nesvesno biće. Na tviteru koji sam ugasio, savetovao sam neke "vernike", moralne čistunce koji su pretili gej populaciji katranoim i perjem zbog šetnje. Reko, ako imate višak agresije lepo odete u neki MMA klub i izrazite želju za agresijom. 100% sam siguran da bi vam dali opremu i rado izašli u susret. Nisam dobijao ni lajkove ni odgovore.
Bukvalno. Šta radiš na Tviteru, idi pravi kuću! Pravi kuću, most, brod, avion. Idi nabilduj se, napravi neko umetničko delo. Toliko divnih stvari na koje konstruktivno može da se iskoristi agresija

Nasilje se izbegava dok ne postanemo ugroženi mi, naša deca, žene, devojke. U velikoj većini slučajeva može da se izbegne. E, ako ne postoji drugi izbor od "budi zgažen ili se brani" onda sve pada uvodu, vaspitanje, etika, sve.
Naravno,nisam ni mislila da stojiš spuštenih ruku i objašnjavaš mu nešto dok neko pokušava da te povredi.Mislim na situacije kada se pribegava nasilju i na najmanju provokaciju koja nekada zaista može da se reši i bez nasilja.

Naravno,nisam ni mislila da stojiš spuštenih ruku i objašnjavaš mu nešto dok neko pokušava da te povredi.Mislim na situacije kada se pribegava nasilju i na najmanju provokaciju koja nekada zaista može da se reši i bez nasilja.
Zato služe BV, barem normalnim ljudima.Kad savladaš tehniku, ujedeno i naučiš da izbegavaš mozgom te situacije zbog svesti da možeš lagano napraviti invalida od čoveka. Ili, još gore, da ga ugasiš.

Back