Ego

Muskarci jel vam udar na ego ako vasa devojka/zena zaradjuje vise od vas?

Ja se nadam da se to meni nece desiti. Dovedes zenu u rodjenu kucu i ne mozes da se izboris sa njenim sranjima, a zamisli da jos i zaradjuje vise od tebe. Ali se jos vise nadam da cu imati zenu sa kojom imam bolji odnos nego sa bilo kime, sa kojom cu moci zajedno da radim sve, pa da i zajedno sticemo...

Ja se nadam da se to meni nece desiti. Dovedes zenu u rodjenu kucu i ne mozes da se izboris sa njenim sranjima, a zamisli da jos i zaradjuje vise od tebe. Ali se jos vise nadam da cu imati zenu sa kojom imam bolji odnos nego sa bilo kime, sa kojom cu moci zajedno da radim sve, pa da i zajedno sticemo...

blesawi, kako ti je imenjak ?
prosle kraste ?
:)

ja bivsheg muzza dovela u svoju, zaeb :eek:
mislim ne sad :lol:

a boli me uvo kolko ko zarađuje
sve dok smo normalni i dok ne vadimo oči jedno drugom

nema tu moje - tvoje
sve je naše
u svemu zajedno uživamo
i ćao. :)

pa nEje svejedno ko vise zaradjuje..nikako..retko kad to nije bitno,najbolje je da partneri zaradjuju podjednako..ali ako cura zaradjuje vise od frajera,e to je onda da uzmes pistolj i da povuces oroz.

Back