ego strah i promene

Dobar sam ej.... Zadovoljan sam sobom:klap:

Slicnu muku imamo oko analiziranja svega. Mislim da je dokonost kod mene problem.
A za decu mi je otuda sto ne znas kako se postaviti ako ti partner bude vernik.

- - - - - - - - - -

Nit sam cenjen, niti forumas.
Dosao sam ovde da neki bes iskalim, da budem pametan, i zarobi me banda.

Jok, to umem recima. Pre bih voleo da stavim u CV Master of Witchcraft and Wizadry da ga duvkaju menadzeri i life couchi i ostala metafizicka zanimanja:cool:

Zasto u paranoju? Ne volis kad otkrivas sebe drugima?
ma mislila sam da zvucis ko klon neciji,nebitno i da jesi dobar si:lol:

ne kapiram sta kako se postawiti,nek weruje lik u leteceg cicibana ako osh i to mu dusu greje:D
a i ja werujem u neke nebuloze nedokazane;)
znas sta ja mislim o tome. Posto ni ja nemam neki stereotipni religijski stav, mislim da je najbitnije preneti sposobnost kritickog razmisljanja na dete, i dati mu mogucnost izbora. Nista da mu ne bude nametnuto vec da mu se objasni sto objektivnije moguce. Bez nasih predrasuda i misljenja.
Ko zna da li cemo i mi do kraja zivota verovati u ruzicaste jednoroge samo:D

nego jel wam se desilo nekad da dodjete u stadujum kad morate da se unistite(promenite dobar deo sebe)da se ne bi unistili?i kako je was ego reagowao?i kako prihwatiti strah a ne dozwoliti da was obuzme?ewo malo mog trabunjanja,ako treba pojasnicu kasnije(ili ne:lol:)
Previse razmisljas..
opusti se i pusti instikt da te vodi..
sve je regulisano negde u tebi.;)

e hero moj da je sve tako lako,zato ti i zavidim jer pored svog tvog trabunjanja si jednostavan u svojim zeljama i vodis se instiktom,ko vecina ljudi..veca je tu sreca..;)
Pokusavam da se prisetim svog odrastanja..
mene je kacilo malo zahebano vreme i nisam mogao da razmisljam o tome ali period pre 20te god sam imao samo jednu zelju..
da odrastem i budem ko neko od 30 god..zreo,razvijen,jak ..
Verujem da zenska bica imaju drugi tip razmisljanja ali u svakom slucaju svi smo ista bica.
Strah je centar u malom mozgu koji je povezan sa mnogo čime..ja nisam studirao psihologiju ali verujem da se ti dosta vodis po dokazima..(pratis neku proslost nekog,pa cujes ovo i ono sto ne valja..a zelja te potiskuje da probas sve to sto je manje stetno po tebi iako nije ispravno)
u isto vreme znas sta je pogresno i sto su oni pogresili i krah koji su dozovele zbog tog kolapsa..
neke stavri mogu biti i sprečene ali neke uradimo pogresno iako znamo da je lose jer je jače od nas u tom trenutku.

Zato sam te i zamolio da se prepustis onome kakva si osoba, jer ces s,time sto si akktivorala odbrambeni mehanizam samo sebi... naneti jos veci dusevni bol.

Poslednja izmena:

3.jpg

:amen:

Back