Djonetova
Zainteresovan član
- Poruka
- 323
Treba mi dobar i provjeren recept za ovu depilaciju. Nasla sam na netu neke (krecu se od 50gr do 400gr secera). Napravila sam jednu i skroz je rijetka. Ne znam zasto, a radila sam je po receptu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
baš bi probo...a čime se radi...?Egipatska depilacija je relativno nova metoda uklanjanja tjelesnih dlačica u zapadnjačkom svijetu. Slovi kao jedan od najboljih te najbezbolnijih postupaka za razliku od depilacije običnim voskom, a prednost ove vrste depilacije je ta što naknadno nema urastanja dlačica u kožu.
Jel ti to hoces da je isprobas?![]()
hvala Vam gospođa na konplimentu...ej di,bas mi je drago sto si okacio svoju sliku,makar na avataru
Treba mi dobar i provjeren recept za ovu depilaciju. Nasla sam na netu neke (krecu se od 50gr do 400gr secera). Napravila sam jednu i skroz je rijetka. Ne znam zasto, a radila sam je po receptu.
Egipatska depilacija je relativno nova metoda uklanjanja tjelesnih dlačica u zapadnjačkom svijetu. Slovi kao jedan od najboljih te najbezbolnijih postupaka za razliku od depilacije običnim voskom, a prednost ove vrste depilacije je ta što naknadno nema urastanja dlačica u kožu.
Jel ti to hoces da je isprobas?![]()
Kako nova egipatska depilacija, znaš ti od kada je Egipat?
Kako nova egipatska depilacija, znaš ti od kada je Egipat?
probaj da je duže kuvaš?
a nece msetati ako opet istu stavim? posto tmo pise, cim porokuva da se skloni sa vatre
ma to ti je ko cvekla...
ako kuvaš kratko bude tvrda a ako kuvaš duže postane žilava...
nego ono, proceniš kada ti je ok pa izvadiš pred goste![]()
bljak cvekla![]()
od nešto se mora umre![]()