EFEDRIN

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Miss_Diamond

Obećava
Poruka
76
Posto sam cula da na ovom forumu ima i doktora,resila sam da postavim neka pitanja vezana za efedrin koja me zanimaju!
A to je:
Citala sam na netu nesto o efedrinu ali bih volela da mi neko kaze detaljnije o samoj supstanci?i koje posledice stvara tj.moze izazvati kod "pacijenta"?

Da li je puno uzimati 2 tablete na dan-da li ova doza moze imati velike posledice i kolike? :roll:

I da li nekako "pacijent" koji korisiti efedrin moze da se odvikne od njega ili postaje bas ovisnik?

Ali meni i dalje nije jasno kako to nude u tertanama ako je to lose...strasno...

Molim Vas da mi napisete neke odgovore koji ce mi biti od koristi...

Unapred zahvalna... :-)

Efedrin o kome ti govoris je psihostimulans sto ga svstava u droge koje izazivaju zavisnost veoma lako, brzu toleranciju, potrebu za povecanjem doze i teske apostinencijalne krize.
Efedrin u svoj drugom obliku je medicinskop sredstvo, lek, koji se koristi po uputu lekara.
Kod sportista koji se profesionalno bave sportom vodi se kao doping sredstvao, pa to valjda jasno daje odgovor na tvoje pitanje. Sporedni efekti efedrina ukljucuju mozdani i srcanu udar. Sve o efedrinu dostupno je na netu, guglaj.

http://www.erowid.org/chemicals/ephedrine/

Nema potrebe za otvaranjem nove teme pored teme o zavisnostima gd ei ovo pitanje pripada.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back