S€STRA
Primećen član
- Poruka
- 678
E pazi sta sam primetila sad kad gledam sve ove slike: ovde gde su zene starije parovi izgledaju super happy, a ovi sa starijim muskarcima se smorili do bola!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U jbt, ja skroz omasila temu! Mislila sam da pricamo o muskarcima sa Edipovim kompleksom!![]()
...ma ne, to je kao da pitas muskarce zasto u srednjim godinama krenu da gledaju mladje zene...
...prirodno je tako postavljeno da zene vole jace muskarce, a da bi bio jaci moras da imas neke godine i neke rezultate iza sebe, isto kao sto je prirodno da muskarci gledaju mladje zene...samo sto se mahom proziva prvo a drugo se u narodu tolerise...i prvo i drugo je najcesce tako postavljeno od kada je sveta i veka i vazi za najveci broj ljudi...muskarac u 40-im ce najverovatnije izabrati zenu koja je od njega mladja, samo ako moze, kao sto ce i zena za sebe birati sposobnog, preduzimljivog, ostvarenog muskarca - samo ako moze![]()
...u ljudskoj je prirodi da, mozda i nesvesno, njusi najbolje za sebe...
Veliko je pitanje sta je to "najbolje" za nekog, to upravo zavisi od sistema vrednosti/moralne vertikale koju taj neko ima....ma ne, to je kao da pitas muskarce zasto u srednjim godinama krenu da gledaju mladje zene...
...prirodno je tako postavljeno da zene vole jace muskarce, a da bi bio jaci moras da imas neke godine i neke rezultate iza sebe, isto kao sto je prirodno da muskarci gledaju mladje zene...samo sto se mahom proziva prvo a drugo se u narodu tolerise...i prvo i drugo je najcesce tako postavljeno od kada je sveta i veka i vazi za najveci broj ljudi...muskarac u 40-im ce najverovatnije izabrati zenu koja je od njega mladja, samo ako moze, kao sto ce i zena za sebe birati sposobnog, preduzimljivog, ostvarenog muskarca - samo ako moze![]()
...u ljudskoj je prirodi da, mozda i nesvesno, njusi najbolje za sebe...
ma sve ih jure u zbog kinte a gade im se te dekice
ta pricica je samo pokusaj da se antropoloski objasni prostitucija
Veliko je pitanje sta je to "najbolje" za nekog, to upravo zavisi od sistema vrednosti/moralne vertikale koju taj neko ima.
Meni 20 god stariji muskarac ne moze da bude "najbolji" kao emotivni, seksualni partner i neko ko me najbolje razume, ma koliko para imao.
...negde mislim da su ljudi male zivotinjice sa svim mogucim odlikama istih...
...ako izuzmemo pijacu, mnogo je bolje da se patologije poklope, zar ne? Edipovac nadje dominantnu zenu koja ne bi podnela da ne bude prva violina...ona koja voli zastitu nadje sebi muskarca koji obozava da pruza zastitu...nastrana nadje nastranu, nastran nastranog...a nesto je i pitanje srece, na koga ces u kom momentu zivota da naletis...a i od faze pa i od okruzenja, neke faze povlace vrsnjake, neke malo starije...bliskost i srodnost gravitiraju medjusobno...
...tako da, Edipovac sa mnom ne bi ni bio...ne bih ni ja sa njim jer mi je dominacija strana a zahtevanje nepoznato...ali imam druge osobine koje privlace odredjeni tip...kao i svi...manje vise sto smo iskreniji prema sebi u onome sta zelimo veca je sansa da cemo biti srecni...
Secam se samo jednog sto me je muvao...pa je doveo mamu da me vidi...
Srecom nemam vise sl,. iskustava...
Lik je imao cetrdeset i neku..:bozpomozi:
...baš
pu pu daleko bilo
Mora neko da bude glavni u kućine, 'dominantna majka' ne postoji bez akutnog feminizma, prvo na nivou države i društva pa zatim u glavama
kao uostalom ni otac 'šonja'
ili misliš da psihofizičko razračunavanje daje rezultate?
Secam se samo jednog sto me je muvao...pa je doveo mamu da me vidi...
Srecom nemam vise sl,. iskustava...
Lik je imao cetrdeset i neku..:bozpomozi:
Kuku, knedlice....
Kuku bi njemu bilo da nisam bila sama na poslu...i da su bili prisutni saradnici.![]()
Nije cudno to sto me je muvao, nego sto je poveo i mamu da me vidi, proveri..a ona sva u stilu italian ghetto mama...![]()
Nije cudno to sto me je muvao, nego sto je poveo i mamu da me vidi, proveri..a ona sva u italian ghetto mama stilu..![]()
kao od 4:40 :
Četrdesetogodišnji Edip.
To je već lik za roman.
Ta zenska je revnosno obucena, ova nije imala problem sa iskazivanjem svog statusa (lisica oko vrata, skup nakit)..a bome i stava - ja sam te rodila, ja cu te odrobijati ako ne budes radio kako ja kazem..
.