Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa to je dexamethasone koji u suštini treba da smanjuje otokeDa dobila sam edeme po licu od leka Fortekortin. Kad se pojavio receno mi je da to hoće od njega, ali ne i pre nego što sam pocela da ga pijem.
Zanima me da li neko zna, kako da ih se rešim? Kako da splasnu ti otoci jer su bas ružni?
Svaki razumem savet je dobro došao.
Po meni si dobila alergijsku reakciju i slazem se sta je @Manga Hilux napisao, Prestani ga uzimati. Sutra odi kod doktora, a ako ti je toliko lose odi na hitnu.Da dobila sam edeme po licu od leka Fortekortin. Kad se pojavio receno mi je da to hoće od njega, ali ne i pre nego što sam pocela da ga pijem.
Zanima me da li neko zna, kako da ih se rešim? Kako da splasnu ti otoci jer su bas ružni?
Koliko dugo uzimaš taj lek i kad su se pojavili otoci?Da dobila sam edeme po licu od leka Fortekortin. Kad se pojavio receno mi je da to hoće od njega, ali ne i pre nego što sam pocela da ga pijem.
Ne pijem ga više. Pila sam ga oko 2 meseca, a trebalo je kraće kako sam čitala. Slano skoro da i ne jedem, ako i solim to je minimalna količina, mada se uvek svi žale kako mi je sve neslano.Koliko dugo uzimaš taj lek i kad su se pojavili otoci?
Nakon duže upotrebe često se dešava da se lice zaokrugli (tzv. "Mesečevo lice") a i otoci su česti, oni nastaju zbog zadržavanja tečnosti pa treba smanjiti unos soli.
Pila si verovatno koliko je prepisano.Ne pijem ga više. Pila sam ga oko 2 meseca, a trebalo je kraće kako sam čitala. Slano skoro da i ne jedem, ako i solim to je minimalna količina, mada se uvek svi žale kako mi je sve neslano.
Da sigurna sam.Pila si verovatno koliko je prepisano.
Ako si prestala s uzimanjem otoci će se povući sami, ako si sigurna da je baš od njega.
Ti otoci se povlače nakon prestanka terapije.Da sigurna sam.
Dr je prepisao da pijem bez upozorenja na tu mogućnost. Nema veze to sada. Meni je bitno samo da se to nekad povuče.
Ok uzeću taj čaj od cicka, vodu pijem više nego inače, gazirano ne pijem nikad.Proći će, naravno, nadam se da su opravdani razlozi tvog liječnika koji ti je propisao kortikosteroide na dva mjeseca. Uzmi neki čaj, najbolje od korijena čička za detox jetre pa će te nuspojave prije proći. Takođe uzimaj vode što više, smanji unos gaziranog pića ako ga piješ. Obloge od borne kiseline (acidi borici). Dobro bi bilo da uzimaš i sirutku, medBiće to ok!