- Poruka
- 94.338
jguerrasio@insider.com (Jason Guerrasio) 23 hrs ago
https://www.msn.com/en-us/movies/ne...r-in-coming-to-america/ar-BB1e9Vfe?li=BBnbfcL
© Paramount
- Marfi i Hol su rekli da je Paramount Pikčers zabrinut zbog glumačke ekipe u filmu "Dolazak u Ameriku".
- Hol je rekao da im je data lista od tri bela glumca koje treba izabrati za film iz 1988.
- Izabrali su stend-ap komičara Luija Andersona, koji igra Morisa u filmu i nastavku.
Dok su u emisiji "Džimi Kimel uživo!" promovisali predstojeći nastavak "Coming 2 America", Marfi i Arsenio Hol su otkrili da je komičar Lui Anderson ubačen jer je Paramount Pictures želeo belog komičara u filmu iz 1988.
"Volim Luija, ali mislim da smo bili primorani da stavimo Luija u to", rekao je Hol Džimiju Kimelu kada je voditelj pitao kako je Anderson ušao u film. "Bili smo primorani da smestimo belu osobu."
Marfi, koji u filmu igra princa Akeema, u potrazi za Amerikankom za udaju umesto mlade koju je izabrao njegov otac, rekao je da je studio zabrinut da je glumačka ekipa sva crna.
"Bili su u fazonu, 'Mora da postoji bela osoba u filmu'", rekao je on. "Bio sam u fazonu, 'Šta?' Ko je bio najsmešniji belac u okolini? Znali smo da je Lui kul, tako je Lui ušao u film."
Insajder je kontaktirao Paramount za komentar, ali nije odmah dobio odgovor.
...................................................................................
Ajde, da ne komentarišem samo ja, a imao bih što--šta da kažem, nego da čujemo vaše mišljenje