- Poruka
- 27.122
ebi se ebali sa chedom cvorkom da vam cheda resi 10.000 $ a?
diskrecija zagarantovana
diskrecija zagarantovana

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
diskrecija zagarantovana![]()
sta se smejete shvrake jedne..odgovorite na pitanje
ovo je ozbiljna tema ,i spam je zabranjen![]()
ne znam ne chitam zzutu sstampu
ali mozda je i udarao de znam :-/
bome on je za pare kresnuo dosta riba, sve pevacice..znaci nije ko je lep vec ko ima lovu..a sta ces, moderno doba..i ljubav sada kosta
bome on je za pare kresnuo dosta riba, sve pevacice..znaci nije ko je lep vec ko ima lovu..a sta ces, moderno doba..i ljubav sada kosta
pa jel bi se ti kresnula sa Chedom ,odgovori na pitanje![]()
uporan, ali pripomognut keshom..Ovo nije tacno!
Dobra stara izreka glasi ne hebe lep nego uporan!![]()
u svako doba dana i noci...pa hajde neka bude noc..Ne,Hedonista bi se kressnula samnom!![]()
evo ja ne bih..ne potpisuj nista, dok ima vremena..Za miliJon bi`.. Ko kaze da ne bi, laze, bilo musko ili zensko.. Potpisujem![]()
evo ja ne bih..ne potpisuj nista, dok ima vremena..![]()
nee..ali posto postavljac teme koji pravi domaci zadatak u vecernjoj skoli na temu "kako primiti kozni metak za male pare" da bi sto bolje odbranio tezu mora licno i uzivo da sve isproba sa pomenutim estradnim izvodjacem neka proba pa neka ovde javi..Ma, samo nisi dobio ponudu... Razmisli jos jednom![]()
nee..ali posto postavljac teme koji pravi domaci zadatak u vecernjoj skoli na temu "kako primiti kozni metak za male pare" da bi sto bolje odbranio tezu mora licno i uzivo da sve isproba sa pomenutim estradnim izvodjacem neka proba pa neka ovde javi..
pa nisi onda odabrala pravu temu..Nisam u toku...onako upadnem, i kazem da bi nesto rekla... odnosno, da ne zaspim na poslu![]()
pa nisi onda odabrala pravu temu..
bolje uzmi kapucino![]()
pa nisi onda odabrala pravu temu..
bolje uzmi kapucino![]()