Ebay

• Začetnik teme Začetnik teme Nikbg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nikbg

Obećava
Poruka
54
Pozdrav svima,trazio sam po netu ali nisam mogao da nadjem neki noviji post o kupovini preko "ebay"-a iz Srbije.
Zanima me da li je to uopste moguce i sto se tice racuna,da li je dovoljan obican racun ili devizni ili paypal ??
Hvaka unapred

Pozdrav svima,trazio sam po netu ali nisam mogao da nadjem neki noviji post o kupovini preko "ebay"-a iz Srbije.
Zanima me da li je to uopste moguce i sto se tice racuna,da li je dovoljan obican racun ili devizni ili paypal ??
Hvaka unapred
Za tebe kao kupca PayPal je najbolji moguc nacin placanja, a i garantuje ti da neces biti prevaren.
Znaci da ako ne dobijes to sto si porucio, kupio,. PayPal ti vraca novac nazad. Kod placanja doznakom nemas nikakvu sigurnost.
Znaci samo PayPal.

Mozhe, paypal ti treba, ja sam jednom prilikom porucio neku knjigu iz UK i stigla je za par dana

Verujem da ste dobili knjigu iz UK,ali mi nije jasno zašto je to nemoguće npr.iz CH naručiti u Srbiju knjige ili bilo šta i dobiti u CH.Možete platiti kako volite ali dobiti ni slučajno samo preko veze.

Verujem da ste dobili knjigu iz UK,ali mi nije jasno zašto je to nemoguće npr.iz CH naručiti u Srbiju knjige ili bilo šta i dobiti u CH.Možete platiti kako volite ali dobiti ni slučajno samo preko veze.

Cekaj, ti si u CH, narucujes tamo, placas tamo, ali stavis da je adresa u Srbiji?
To je neuobicajeno, zato niko nece ni da salje u Srbiju.

Hoce naravno, nema tu nikakvih problema (makar ako placa paypalom)... samo napises adresu u Srbiji i to je to...E sad, da l ce to da stigne ili ce carinici da ti maznu, to nikog ne zanima :lol:

Hoce naravno, nema tu nikakvih problema (makar ako placa paypalom)... samo napises adresu u Srbiji i to je to...E sad, da l ce to da stigne ili ce carinici da ti maznu, to nikog ne zanima :lol:

Zavisi, mnogo prodavaca ne zeli da salje u Srbiju, Rusiju i slicno, iskljuce silne zemlje ( ja recimo uvek Svajcarsku iskljucujem) kada prodaju preko ebay-a.

Ja licno iskljucujem Svajcarsku zbog bankarskih troskova.

Živim skoro pola veka u CH i interesuje me samo da naručim odavde u Srbiji bilo šta i sa plaćanjem uinapred ali firmi treba 7-8 papira onda one to i ne rade.Predlažem organima vlasti ako je parola "kupimo Srpski proizvod" da takođe zakonski
dozvole izvoz bez birokratije.Ja ovdi živim i knjige ili nešto drugo treba mi ovde a ne Srbiji.I kada je Tito bio dobiao sam i knjige i novine nije mi jasno zašto sada je to nemoguće.

Back