Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za tebe kao kupca PayPal je najbolji moguc nacin placanja, a i garantuje ti da neces biti prevaren.Pozdrav svima,trazio sam po netu ali nisam mogao da nadjem neki noviji post o kupovini preko "ebay"-a iz Srbije.
Zanima me da li je to uopste moguce i sto se tice racuna,da li je dovoljan obican racun ili devizni ili paypal ??
Hvaka unapred
Mozhe, paypal ti treba, ja sam jednom prilikom porucio neku knjigu iz UK i stigla je za par dana
Verujem da ste dobili knjigu iz UK,ali mi nije jasno zašto je to nemoguće npr.iz CH naručiti u Srbiju knjige ili bilo šta i dobiti u CH.Možete platiti kako volite ali dobiti ni slučajno samo preko veze.
Hoce naravno, nema tu nikakvih problema (makar ako placa paypalom)... samo napises adresu u Srbiji i to je to...E sad, da l ce to da stigne ili ce carinici da ti maznu, to nikog ne zanima![]()
Hoce naravno, nema tu nikakvih problema (makar ako placa paypalom)... samo napises adresu u Srbiji i to je to...E sad, da l ce to da stigne ili ce carinici da ti maznu, to nikog ne zanima![]()