uf do jaja, znaci da ne brinem 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vragolasta Amfibija:pa ti si vec rodjen.evo...sad izmishljam ime za inkvizicijsku organizaciju za odstranjivanje niskointeligentnih...
Genocid kuca na mala vrata, again :shock:Vragolasta Amfibija:pa ti si vec rodjen.evo...sad izmishljam ime za inkvizicijsku organizaciju za odstranjivanje niskointeligentnih...
Ja rodjena ????jagodica:Vragolasta Amfibija:pa ti si vec rodjen.evo...sad izmishljam ime za inkvizicijsku organizaciju za odstranjivanje niskointeligentnih...
pa i ti si rodjena :I
Takodje...ja cak mislim da je abortus i na neki nacin ubistvosnaja88:Nikad ne bi abortirala to sigurno
a sad sta bi radila posle![]()
Vragolasta Amfibija:Ja rodjena ????jagodica:Vragolasta Amfibija:pa ti si vec rodjen.evo...sad izmishljam ime za inkvizicijsku organizaciju za odstranjivanje niskointeligentnih...
ja sam ovde inkognito...pomesala si me sa nekim 8)
ja ne znam na koga ti mislis.ja sam ovde inkognito.jagodica:Vragolasta Amfibija:Ja rodjena ????jagodica:Vragolasta Amfibija:pa ti si vec rodjen.evo...sad izmishljam ime za inkvizicijsku organizaciju za odstranjivanje niskointeligentnih...
ja sam ovde inkognito...pomesala si me sa nekim 8)
pa kako ides na posao ako nisi rodjena
loop:Hellen:loop:ma pusti roditeljsto, reci jel treba da abortira ili ne.
Ne bitno koje su godine i da ima 13 ili 43 jel treba da abortira?
Како нису битне године? Шта причаш? Зашто рађамо децу? Само зато да бисмо избегли абортус, или постоје још неки разлози?![]()
Јесам верник, Јагодице. Шта није у реду? Нисам ја Снежна Краљица, бре! :wink:![]()
Nisu bitne godine, jer je isto oduzela nekom zivot u 13 ili 43 :wink:
smrtni greh![]()
Hellen:Па видиш да човек каже да се не слаже...Мада заиста нисам баш схватила у чему се не слаже...![]()
vd:Hellen:Па видиш да човек каже да се не слаже...Мада заиста нисам баш схватила у чему се не слаже...![]()
1 . biću naravno sretan kad ( i ako ) postanem deda bez obzira koliko moja deca budu imala godina u tom trenutku .
jedini uslov je da to i njih bude činilo sretnima .
i imaće svaku vrstu podrške sa moje strane .
2 . ne shvatam na šta se odnosilo žrtvovanje dece . ako tako posmatramo odgajanje dece je u svakom slučaju žrtva .
pozdrav Hellen
Поздрав ВД !vd:Hellen:Па видиш да човек каже да се не слаже...Мада заиста нисам баш схватила у чему се не слаже...![]()
1 . biću naravno sretan kad ( i ako ) postanem deda bez obzira koliko moja deca budu imala godina u tom trenutku .
Ма ОК... ако мислиш да девојчица у 15. години може да буде срећна што ће постати мајка. А ако то не жели? Хоћеш ли је подржати и у ''смтном греху''?
2 . ne shvatam na šta se odnosilo žrtvovanje dece . ako tako posmatramo odgajanje dece je u svakom slučaju žrtva .
Ниси ме добро разумео. Овде се причало како би неки ''инсистирали на томе да њихова ћерка роди по сваку цену, и у 15. години''! То је жртвовање нечијег живота. Родитељство јесте жртва ( најлепша на свету!), али то треба да буде наш свесни избор, а не наметнуто силом!
pozdrav Hellen
Hellen:Поздрав ВД !vd:Hellen:Па видиш да човек каже да се не слаже...Мада заиста нисам баш схватила у чему се не слаже...![]()
Ма ОК... ако мислиш да девојчица у 15. години може да буде срећна што ће постати мајка. А ако то не жели? Хоћеш ли је подржати и у ''смтном греху''?
dve reci... safe sex... (koliko god da sex moze biti bezbedan u 15-oj al njihov izbor...)
Ниси ме добро разумео. Овде се причало како би неки ''инсистирали на томе да њихова ћерка роди по сваку цену, и у 15. години''! То је жртвовање нечијег живота. Родитељство јесте жртва ( најлепша на свету!), али то треба да буде наш свесни избор, а не наметнуто силом!
...sa 15. se olako shvata pojam zivota i odluka 15-godisnje devojcice da ne "zrtvuje" svoj zivot radi rodjenog deteta je odluka sa kojom ce morati da zivi do smrti i odluka koja ce je mozda progoniti i zbog koje ce se kajati u nekom svom zrelijem dobu... ljudi jednostvano moraju da snose odgovornost za svoje postupke...
pozdrav Hellen![]()
Hellen:То је жртвовање нечијег живота.
Cijeg zivota? O kakvoj zrtvi ti govoris? Da ne bi zrtvovala svoj zivot unistice drugi?