Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel sa Reno motorom ili trocilindricnim Mercedesovim ?Онеспособила сам је!
Везала је за врата од фрижидера.
Ауто је само Мерцедес, да се разумемо.
Остало су кола. ?
Лаку ноћ теби, бринети и бебици ?
Ja kada sam pisao da je zlatno doba automobilizma 90te ,pojedincima bilo smesno ….smesno je onom ko se ne razume u automobile.Ali pričamo o periodu do početka 2000ih, posle je kvalitet počeo da opada u skoro svim granama privrede.
felugefelne ili felge kako je pravilno
![]()
mogla sam da umrem a da ne znam taj podatak. mislila sam da idu na na aluDobro neka bude 100%
Ratkapne idu na čelične felne, ovo su aluminijumske![]()
Bogatija si za još jednu informaciju.mogla sam da umrem a da ne znam taj podatak. mislila sam da idu na na alu
Cekaj a ti hoces da nam kazes da se ti razumes?smesno je onom ko se ne razume u automobile.
Imao sam koliko mi potrebno ,ja nisam diler i preprodavac .Cekaj a ti hoces da nam kazes da se ti razumes?
Koliko si ih do sad imao?
Sta da ti kazem ,ti vozis zenin Punto !Znaci po tebi tako iskusnom trgovac automobilima je rodjen kao takav i od svoje sedme godine valja automobile koje samo spusti s kamiona i ne vozi ih nego ih samo ulicka i proda?
Bravo,iskustvo za naklon.
Vidis ja dok nisam poceo da trgujem automobilima sam imao nekih 47 automobila jer sam fino zaradjivao i menjao ih kad mi dosade i zamisli i odrzavao ali vidim da ti zajedno sa kolima i tvog caleta imas iskustvo bas ono da posavetujes ljude sta valja. Znaci da si imao do sad svojih koliko? 2 ili 3?
Pritom sta si imao od novijih automobila pa da delis savete tako sakom i kapom? Jednog starkelju vec imas sto znaci da jedan otpada i koja su ta dva?
Isti si ko mario koji je imao dva auta za 26 gdina a ovde je najpametniji stvor sto postoji.
Al bas sam glup,sve ste to procitali na internetu pa sad ovde sve znate al zaboravljate da je ovo internet i da vas niko ne zna pa da vam se divi.
neiskusniПа што си пио ладно пиво брее!
Ја сачекам да се угреје, тако је најбоље за бубреге.
Đe merak u mlakom pivu?neiskusni
popijes 2 mlaka piva i ne znas gde si
ne moras da se nalivas sa 10 ladna
Evo sasro sam se od tog tvog 205 koji i u svoje vreme nije bio nista specijalno i bio je kao danas Punto,niskobudzetni auto.Sta da ti kazem ,ti vozis zenin Punto !
Ja barem imam auto na svoje ime i nikada me nije izneverio.
Secam se odlicno komentara i to podcenjivackih kada sam kacio fotke …
A da si neki poznavaoc auta ,znao bi da je 205 najvazniji auto u istoriji Pezoa.
ako pijes zbog meraka onda ces uzeti jedno , najvise 2 ladnaĐe merak u mlakom pivu?
intimni detalji nusi za javnost.Cekaj a ti hoces da nam kazes da se ti razumes?
Koliko si ih do sad imao?
Прилично лупеташ, не замери..ako pijes zbog meraka onda ces uzeti jedno , najvise 2 ladna
ako pijes vise onda se izgubi zadovoljstvo ukusa i prelazi u potrebu za opijanjem
onda bolje uzmi 2 mlaka , da se napijes za pola sata , da ne mucis bubrege i ostalo sa 5 litara tecnosti
moze i takoПрилично лупеташ, не замери..
Ко хоће да се напије, постоје жестока пића.![]()