e46

Онеспособила сам је!
Везала је за врата од фрижидера.

Ауто је само Мерцедес, да се разумемо.
Остало су кола. ?
Лаку ноћ теби, бринети и бебици ?
Jel sa Reno motorom ili trocilindricnim Mercedesovim ?

Ali pričamo o periodu do početka 2000ih, posle je kvalitet počeo da opada u skoro svim granama privrede.
Ja kada sam pisao da je zlatno doba automobilizma 90te ,pojedincima bilo smesno ….smesno je onom ko se ne razume u automobile.

Znaci po tebi tako iskusnom trgovac automobilima je rodjen kao takav i od svoje sedme godine valja automobile koje samo spusti s kamiona i ne vozi ih nego ih samo ulicka i proda?
Bravo,iskustvo za naklon.
Vidis ja dok nisam poceo da trgujem automobilima sam imao nekih 47 automobila jer sam fino zaradjivao i menjao ih kad mi dosade i zamisli i odrzavao ali vidim da ti zajedno sa kolima i tvog caleta imas iskustvo bas ono da posavetujes ljude sta valja. Znaci da si imao do sad svojih koliko? 2 ili 3?
Pritom sta si imao od novijih automobila pa da delis savete tako sakom i kapom? Jednog starkelju vec imas sto znaci da jedan otpada i koja su ta dva?
Isti si ko mario koji je imao dva auta za 26 gdina a ovde je najpametniji stvor sto postoji.
Al bas sam glup,sve ste to procitali na internetu pa sad ovde sve znate al zaboravljate da je ovo internet i da vas niko ne zna pa da vam se divi.

Znaci po tebi tako iskusnom trgovac automobilima je rodjen kao takav i od svoje sedme godine valja automobile koje samo spusti s kamiona i ne vozi ih nego ih samo ulicka i proda?
Bravo,iskustvo za naklon.
Vidis ja dok nisam poceo da trgujem automobilima sam imao nekih 47 automobila jer sam fino zaradjivao i menjao ih kad mi dosade i zamisli i odrzavao ali vidim da ti zajedno sa kolima i tvog caleta imas iskustvo bas ono da posavetujes ljude sta valja. Znaci da si imao do sad svojih koliko? 2 ili 3?
Pritom sta si imao od novijih automobila pa da delis savete tako sakom i kapom? Jednog starkelju vec imas sto znaci da jedan otpada i koja su ta dva?
Isti si ko mario koji je imao dva auta za 26 gdina a ovde je najpametniji stvor sto postoji.
Al bas sam glup,sve ste to procitali na internetu pa sad ovde sve znate al zaboravljate da je ovo internet i da vas niko ne zna pa da vam se divi.
Sta da ti kazem ,ti vozis zenin Punto !
Ja barem imam auto na svoje ime i nikada me nije izneverio.
Secam se odlicno komentara i to podcenjivackih kada sam kacio fotke …
A da si neki poznavaoc auta ,znao bi da je 205 najvazniji auto u istoriji Pezoa.

Poslednja izmena:
Sta da ti kazem ,ti vozis zenin Punto !
Ja barem imam auto na svoje ime i nikada me nije izneverio.
Secam se odlicno komentara i to podcenjivackih kada sam kacio fotke …
A da si neki poznavaoc auta ,znao bi da je 205 najvazniji auto u istoriji Pezoa.
Evo sasro sam se od tog tvog 205 koji i u svoje vreme nije bio nista specijalno i bio je kao danas Punto,niskobudzetni auto.
Inace i Yugo je bio najvazniji auto u istoriji Zastave pa?
Isto tako sve to matoro je bilo nekad najvaznije u istoriji nekog brenda. Vidim danas po ulicama malo malo pa 205 jel da a Golfova 2? Golf je bre dokazao sta je jer ih dana danas ima koliko hoces a tog tvog 205 naletis jednom u mesec dana na neki.
Ja sta vozim to je nebitno,ali to govori ponesto o tebi kao coveku jer se hvatas za slamke,jer mnogo je bitnije iskustvo koje eto imam za razliku od vas internet znalaca.

ako pijes zbog meraka onda ces uzeti jedno , najvise 2 ladna

ako pijes vise onda se izgubi zadovoljstvo ukusa i prelazi u potrebu za opijanjem

onda bolje uzmi 2 mlaka , da se napijes za pola sata , da ne mucis bubrege i ostalo sa 5 litara tecnosti
Прилично лупеташ, не замери..
Ко хоће да се напије, постоје жестока пића. 🙄

Back