e?

gost 224104

Elita
Poruka
20.630
sta je motiv osoba sa vishe nickova na krstarici poznato i kao klon nalog? da li zele da zamandrkaju trag ono po fazonu od jutra do mraka su na krsti pa im potrebno menjanje nickova da nebi bilo tolko upadljivo ili te osobe imaju zaista neku teshku smetnju psihichke prirode npr. shicofrenija

fala

Ili bi hteli da podhebavaju narod sa klon naloga jer ih je blam da to rade sa naloga koji ih predstavlja u najboljem svetlu.
To mu dođe nešto kao svetla i tamna strana nečije ličnosti.
Neki doduše imaju više klonova i više životnih glumačkih uloga.

Poslednja izmena:
sta je motiv osoba sa vishe nickova na krstarici poznato i kao klon nalog? da li zele da zamandrkaju trag ono po fazonu od jutra do mraka su na krsti pa im potrebno menjanje nickova da nebi bilo tolko upadljivo ili te osobe imaju zaista neku teshku smetnju psihichke prirode npr. shicofrenija

fala

Nem' pojma ja sam poslednja 2-3 dana non stop ulogovan neki talas smora me zahvatio, non stop pogadjam ona slova na pdf-u igre , ne znam sto bih pravio dupli nalog zbog toga :confused:

CuJ poludim

al to nije zdravo

Mnoge stvari nisu zdrave. Razmisli, koliko samo nije zdravo dati sebi ime Paranormalna. Znači smatraš sebe za nenormalnu ? Ali si na putu ozdravljenja kada to priznaš kroz ime ? Ok. sve prihvatam, samo mi smeta tvoje neprihvatanje okoline !!!

Inače da odgovorim i na temu. Ja sam uvek koristila klonove kada me banuju, a tako želim da komentarišemmmm, mmmm ...
I još nešto iz sopstvenog iskustva.
Jednom davno uđem u boj sa gomilom nekih likova na jednom forumu, zakrvimo se žešće. Glavna njihova zamerka meni je bila da nastupam pod više imena. A to što napadaju u čoporu nije im smetalo ! Svoje neplemenitosti oni nisu ni bili svesni. Šikana je omiljeno i uobičajeno sredstvo u primitivnim zajednicama, pa tako i na forumima primitivnih zajednica ...
Ipak, moram reći da na Krstarici toga skoro da nema. U svakom slučaju mnogo manje nego na svim drugim domaćim forumima.

fala

Meš' čini da zamandrkaju ...

Elem , ja ne razumem cemu ta frka oko klonova, lik ima dupli profil jaka stvar, mnogo je intrigantnija stvar zasto bi to nekoga doticalo. Npr. ja prvi imam praksu da na mnogim internet servisima napravim dupli nalog, i to ne dupli vec gomilu profila, iz bezbroj razloga.

fala

pitam ih vetj dve dine nikako da mi odgovore :sad2:

Pa pazi ako ti to izgleda kao nesto strasno, onda je i moj komentar identican.

Da mozda nemam psiholoski problem sto virtuelni svet shvatam kao najobicniju sprdacinu? Da li je to moj problem ili problem onoga koga je to dotaklo?

Mesate babe i zabe.

Prvo naravno da samo debil mora da napravi dupli nalog jer zbog svoje intelektualne nesposobnosti nije u stanju da se izbori sam sa nekom osobom, ali boze moj, njegova stvar, to uopste nikoga ne bi smelo da dotice, mozda je samo neki klinac u pubertetu koj ispoljava neku svoju frustraciju na taj nacin, mozda nesto sasvim trece, ne razumem cemu tolika paznja prema takvim slucajevima.

fala
ako si ih provalila znaci da nije taj razlog

Ја сам имао налог пре овог сада.Када сам отворио овај налог, уредно сам све обавестио преко потписа ко сам био у претходном "животу".

Ваљда сам нормалан.:mrgreen:

fala

Danas je to trend vise nego neko psihicko oboljenje . Najvise je to izrazeno na pdf politika :roll:
Elem covek koji verovatno nema neki zivot , sedi po ceo dan kuci itd. napravi klon nalog i onda mu da novu personu . Na pdf. politika je popularno da budes gradjanin srbije ali da svojim postovima pokazujes da podrzavas politiku koja steti srbiji i njenim gradjanima , samim tim se odma dignu tenzije i klon moze da se raspravlja do sutra i da brani svoje "ideale" . Uglavnom posle nekog vremena napravi novog klona sa istom/slicnom personom i kada nakupi veci broj klonova pocne medjusobno davanje reputacija i podrzavanje samog sebe na sopstvenim temama gore pomenute vrste . Lako je danas prepoznati klona i korisnike sa istim . Ako ne po temama onda po broju reputacija , to su oni sa milionskim reputacijama . Uortace se sa jos par korisnika koji imaju vise klonova i daju sebi medjusobno reputacije :lol:
Sve u svemu tuzni ljudi kojima je jedini izvor zadovoljstva praviti razlicite licnosti po internet forumima i u zavisnosti od raspolozenja biti troll ili patriota ili hrvat , siptar itd itd .
Eto ukratko .

Zanimljivo.

Obezvređivanje socijalnog života klona i proglašavanje takvog lika za nesrećnika sa psihološkim problemom koji živi prazan život, kao da ima funkciju da podeblja duplim flomasterom i samopotvrdi sreću, ispunjenost i realno životno zadovoljstvo prosečnog nekloniranog korisnika koji naklapa o klonu - ako mu je kojim slučajem kroz dno malog mozga proletela bojazan sopstvene praznine.

Zanimljivo.

Obezvređivanje socijalnog života klona i proglašavanje takvog lika za nesrećnika sa psihološkim problemom koji živi prazan život, kao da ima funkciju da podeblja duplim flomasterom i samopotvrdi sreću, ispunjenost i realno životno zadovoljstvo prosečnog nekloniranog korisnika koji naklapa o klonu - ako mu je kojim slučajem kroz dno malog mozga proletela bojazan sopstvene praznine.

Op , ubo sam u zivac ? ;)
A ovo podebljano je toliko ociti mehanizam odbrane da nije tuzno bilo bi smesno .
Slobodno reci ciji si klon , admini su to davno prestali kaznjavati .

shto ima klonova ne znam, mozda su dosli s nekim ciljem, vezbaju psihologiju :P
...ili krsta pushta da malo digne
ali kad ima "pravih" dovoljno ne mogu oni bash orati
mada i banuju ih... samo malo teze zamisljas nekog, sve postaje uvrnuto

Čika Covi proba...
(Covi je moj bivši nalog kog smo deaktivirali zbog reputacija dok se Tab nije prihvatio posla kako treba...:mrgreen:)
U početnom stadijumu korisnik klona ne izdrži banovinu-navučen je...Gleda mu se kroz prstići jer
povećava frekvenciju i posećenost sajtu što diže cenu rekl-poruka...finansijski efekat...
Kasnije,posle "okršaja" u kojima se sujeta kali ,kuva i peče kao nigde i nikad u realu nastaje svojevrsni
emotivni i duševni kurvanluk u kom je virtuelno moguće svašta...Poznata je ljudska nezajažljiva radoznalost...:mrgreen:
Nedostatak realnog kurvanluka (duhovnog prevashodno) čini klona veoma živahnim na forumu...
Inače,navučenost je emotivna i obićno je usmerena na određene virtuelne osobe od kojih stigne neko ohrabrenje...:roll::lol:
Svakako je u pitanju neurotično stanje iz reala koje se emotivno ispoljava OVDE...Najčešće su u pitanju skupovi osujećenosti
te povređen kompleks inferiori-ređe manje vrednosti organa za razmnožavanje (Edip-Elektra...)...
Ali ,svaki slučaj je poseban i ima sekundarne motive...:mrgreen:
Ja sam recimo opićen i stalno me boli moja jadna i napaćena sujeta...:mrgreen::hahaha::rumenko::rotf::hvala:

Pa pazi ako ti to izgleda kao nesto strasno, onda je i moj komentar identican.

Da mozda nemam psiholoski problem sto virtuelni svet shvatam kao najobicniju sprdacinu? Da li je to moj problem ili problem onoga koga je to dotaklo?

Mesate babe i zabe.

Prvo naravno da samo debil mora da napravi dupli nalog jer zbog svoje intelektualne nesposobnosti nije u stanju da se izbori sam sa nekom osobom, ali boze moj, njegova stvar, to uopste nikoga ne bi smelo da dotice, mozda je samo neki klinac u pubertetu koj ispoljava neku svoju frustraciju na taj nacin, mozda nesto sasvim trece, ne razumem cemu tolika paznja prema takvim slucajevima.

kad i benigne banalnosti pocnu da doticu trebalo bi se ozbiljno posvetiti etiologiji licnih nezadovoljstava.

Back