e

i s obzirom da je naslov podforuma ljubav i seks a ne samo seks perverznjaci jedni :lol: tehnicki moze da se obradjuje socioloska tema..odnos pojedinca i okoline...a eto moz i naslov izmedju ljubavi i mrznje :zcepanje:

čovek je uvek težio harizmatskoj ličnosti, ne zbog njene vanserijske prirode
već zbog sopstvene sigurnosti. harizmatičnu osobu niko ne treba da vodi, ona sve zna.
grupa je uvek harizmatska ne zato što je takva sama po sebi, već zato što grupno mišljenje da je takva vodi do toga da izgleda kao takva..
pojedinac se plaši samog sebe i sopstvene nedovoljne posebnosti, pa se pridružuje drugima..
to su stanja polusvesti u kojima čovek ne oseća revolucionarnu snagu svoje duše jer je uronjen u sigurnost drugoga
one-man-army je oslobadjanje od svih uzroka-posledica i postizanje slobodne volje..
tada nam ne treba niko da mu se pridružimo, još manje nekoga da pobedjujemo...

tome ja težim i zbog toga mi je potrebno da se oslobodima ega :)

@Koto: A, šta kada poludi kompas kada se nađeš na Bermudima? :confused:
ko je spominjao kompas?:mrgreen:

pa stas ti jezgro zemlje :lol:
e vis i ondak ne bi bila nigde...ne moze da budes nigde..uvek si negde...drugo je dal mozes sebi da priznas gde si
i kad nista ne radis ti necinjenjem nesto radis :)

jok bre.
ko je rekao da nista ne radis? ko je spominjao priznavanje ili nepriznavanje?
kad bih zivot svela na pobedu ili na predaju, bilo bi to mnogo mucno putovanje..
i kad bude onako kako ja hocu, viidim to kao sticaj okolnosti, a ne kao 100% sopstvenu zaslugu
i kad bude kako drugi oce, ne vidi to kao predaju, nego kao poniznost prema zivotu.
bila sam mnogo buntovno dete, pa mnogo pridruzena zena..
sad sam..nem pojma.
sve borbe na svetu svela sam na samo jednu borbu. da budem dobro sama sa sobom. pobedila , ili se pridruzila.:)

a sociološki, kažeš? pa, svako je u nekoj situaciji dok mu ona prija. kad ona to prestane da bude, pokušava da je promeni ili je napušta. sve ostalo su izgovori za beskičmenjake.

Back