E,vidis ona ne radi tako!

Koliko puta se cule (i izgovorile ) ovu epohalnu recenicu?MOJA MAJKA NE RADI TAKO!
kad peglate, kuvate, cistite...
kako reagujete na doticnu izjavu?
da li su vas uopste vase "jace" polovine dovodile u ovakve situacije ili ste jedna od onih koja, za sada, dobija samo pohvale, a ne poredjenja...?

Na doticnu izjavu bi mu nabila pleh/peglu/ono sto drzim u ruci o glavu dok je izgovara i rekla mu da ide kod mame.
Kraj.

Koliko puta se cule (i izgovorile ) ovu epohalnu recenicu?MOJA MAJKA NE RADI TAKO!
da li su vas uopste vase "jace" polovine dovodile u ovakve situacije ili ste jedna od onih koja, za sada, dobija samo pohvale, a ne poredjenja...?

Mislim da mi to ne bi smetalo...

Jednom mi je samo trazio pribor da opegla odelo..i rekao da njegova mama koristi peglu,gazu...i jos nesto. To sam mu i donela. Nisam se ljutila, jos sam i naucila kako se peglaju muska odela ;)

Ne primjetim toliko "moja mama to radi, ti to ne radiš ok" ali često čujem (pošto njegovi prave kuću u koju bi se nas dvoje trebali useliti) kako njegova mama zamišlja tu sto, tu stolicu, tu tepih... Kao da mene zanima gdje će njegova mama staviti stolicu :roll: kao da žena od 50 godina zna bolje od mene o dizajnu :think:

aj na kratko ozbiljno...:
jedna od najgorih stvari koje muškarac može da učini ženi sa kojom živi je da je poredi sa svojom majkom...poniženje par ekselans

aj na kratko ozbiljno...:
jedna od najgorih stvari koje muškarac može da učini ženi sa kojom živi je da je poredi sa svojom majkom...poniženje par ekselans

Prvi i cini mi se jedini deov post potpuno normalan i tacan.

- - - - - - - - - -

Ne primjetim toliko "moja mama to radi, ti to ne radiš ok" ali često čujem (pošto njegovi prave kuću u koju bi se nas dvoje trebali useliti) kako njegova mama zamišlja tu sto, tu stolicu, tu tepih... Kao da mene zanima gdje će njegova mama staviti stolicu :roll: kao da žena od 50 godina zna bolje od mene o dizajnu :think:

Udala si se za edipovca,ili to odmah resavaj ili ce mama i boju vesa da ti odredjuje.

fala onome gore, ali retko cujem tu recenicu
i uvek je u formi zezanja
da sam nasla maminog decaka, kome sve maman radi najbolje, ne bih se ni udavala
valjda sam umela da dobro procenim i kroz sitno sito razbistrim decake od muskaraca u svom zivotu
al zato cu od sina da napravim pravu mainu mazu, ljubi ga majka, pa ona rospija koja ga uvati, nek se cese posle :malav:

На моју, његову, а богами и свекрвину срећу - никада.

Иначе бих одмах кецељу и кутлачу предала дотичној, без икаквог устручавања.

Ја немам тај проблем да неко нешто ради боље од мене.

Кад дете каже "тата то боље спрема" ја то више не спремам.

Препуштам ономе ко боље зна :)

Back