E,vidis ona ne radi tako!

gost 333986

Legenda
Poruka
58.056
Koliko puta se cule (i izgovorile ) ovu epohalnu recenicu?MOJA MAJKA NE RADI TAKO!
kad peglate, kuvate, cistite...
kako reagujete na doticnu izjavu?
da li su vas uopste vase "jace" polovine dovodile u ovakve situacije ili ste jedna od onih koja, za sada, dobija samo pohvale, a ne poredjenja...?

NIje to poredjenje, bar ne u mom slučaju.

Nekoliko puta se desilo, uglavnom kada je pripremanje hrane ili zimnice u pitanju, da muž i ja krenemo zajedno nešto da radimo, pa kad on vidi kako sam ja to zamislila, da mi kaže - čekaj da ti kažem, video sam da **** ( ime majke ) to radi ovako, čini mi se da je lakše i brže...
Saslušala, sagledala, razmislila par minuta i - skontala da jeste lakše. :)
Pozvala ženu da mi objasni ( pošto mm to zna okvirno, ne detaljno ), zahvalila se na objašnjenu i sada radim tako.
Lakše i brže.
I ne vidim ništa loše u tome, hvala i njemu i njoj na pomoći.

Nekoliko puta sam isto saslušala, ali sam zaključila da je ipak bolje da radim po svom. Bilo mi je lakše onako kako sam navikla.
Ništa u tome nema loše.
I ponavljam - nije to poredjenje.

odma stavis ribu na test sta zna da kuva kako pere gace usisava gajbu i naravno dal je takmicarski raspolozena da se nosi s konkurencijom,a ako joj pak zasmeta poredjenje i umisli da si razmazen,kao ok,ajde da te uporedimo sa tvojom majkom,prc

Koliko puta se cule (i izgovorile ) ovu epohalnu recenicu?MOJA MAJKA NE RADI TAKO!
da li su vas uopste vase "jace" polovine dovodile u ovakve situacije ili ste jedna od onih koja, za sada, dobija samo pohvale, a ne poredjenja...?

Zalepila bi mu peglu u glavu, pa neka ide kod mame ako mu je tamo bolje :mrgreen:

Poslednje što bih u životu želeo jeste da naiđem na ženu kao što je bila moja majka!
Možda nešto i jeste bolje ali ne zato što je to moja majka radila nego zato što sam se uverio da je bolje. Samim tim nema veze sa mojom majkom!

Kao što sam ja par puta prihvatila muževljev savet da uradim onako kako je brže i bolje, a što je on video od svoje mame, tako mi se desilo da me svekrva pita - jeli, a ono što **** ( ime mm, tj. njenog sina ) priča, kako ti to radiš, nisam do sad čula za to?
Ja joj objasnim, mislim, i ja sam potekla iz neke kuće, i meni je majka nešto objašnjavala i naučila me... objasnim joj i ona se oduševi, skonta da je lakše tako.

Ako ćemo tom logikom, koga je onda uporedjivao? :lol:

Od svakoga se može naučiti što-šta, samo ako si otvoren.

E, drugo je ako u nekoj prepirci hoće namerno da poredi sa mamom, s ciljem da ponizi ženu. To je peta stvar, koju nisam doživela, a nadam se da nikada i neću.
A ako mi prenese njen metod da mi bude lakše, ili njoj moj metod, ništa ja tu loše ne vidim.

Poslednje što bih u životu želeo jeste da naiđem na ženu kao što je bila moja majka!
Možda nešto i jeste bolje ali ne zato što je to moja majka radila nego zato što sam se uverio da je bolje. Samim tim nema veze sa mojom majkom!

potpuno se slazhem...
msm, svashta sam od nje nauchio, i svashta nas je nauchila dok smo bili mali,
i zahvaljujuci tome, izmedju ostalog, sam danas samostalan...ne zavisim u tom smislu ni od koga...
ali sa takvom zhenom se necu zheniti sigurno...

nikad, ako verujes :lol:
nikad mi ne prigovara na nacin kuvanja peglanja pranja i dr
prvo nisam ja sluskinja, poslovi kucni su zajednicki
drugo zna moj nacin kuvanja, zna nacin kuvanja svoje mame, zna svoj nacin, i svi smo fala bogu svesni da je sve to varijacija na istu temu, neces u kuvanju izmisliti toplu vodu, nadjemo se na pola
i trece ja uvek kad prvi put spremam za njega nesto pitam kako to kuva njegova keva pa da se nadjemo na pola ako oce, dobijam uvek odgovor kuvaj kako oces, posle prokomentarise "bolje od njenog" :manikir:
a i sveki me juri za neke moje specijalitete :manikir: i ja nju za njene
u svakom slucaju svi smo normalni fala na pitanju

To može da bude loše ukoliko muškarac hoće u ženi mamu, ali ako daje prijateljsku kritiku, više savet kako to može bolje i brže, onda ne vidim problem... Ne mora sve biti u nekom lošem tonu... Što ste vi ljudi toliko isprepadani?

nikad, ako verujes :lol:
nikad mi ne prigovara na nacin kuvanja peglanja pranja i dr
prvo nisam ja sluskinja, poslovi kucni su zajednicki
drugo zna moj nacin kuvanja, zna nacin kuvanja svoje mame, zna svoj nacin, i svi smo fala bogu svesni da je sve to varijacija na istu temu, neces u kuvanju izmisliti toplu vodu, nadjemo se na pola
i trece ja uvek kad prvi put spremam za njega nesto pitam kako to kuva njegova keva pa da se nadjemo na pola ako oce, dobijam uvek odgovor kuvaj kako oces, posle prokomentarise "bolje od njenog" :manikir:
a i sveki me juri za neke moje specijalitete :manikir: i ja nju za njene
u svakom slucaju svi smo normalni fala na pitanju

ma to sutnes u goozu

- - - - - - - - - -

To može da bude loše ukoliko muškarac hoće u ženi mamu, ali ako daje prijateljsku kritiku, više savet kako to može bolje i brže, onda ne vidim problem... Ne mora sve biti u nekom lošem tonu... Što ste vi ljudi toliko isprepadani?

razmazene

Sve se može prevazići, osim ako se ta rečenica pojavi u toku seksa.

Ja nikada necu dostici svoju svekrvu koja je vrhunska domacica, niti moj muz to ocekuje to od mene. Niti sam ja tip ko ona, niti ona ko ja, poredjenje je dmesno. Naucila sam od nje koliko mi je bilo potrebno i pitam sta me zanima, i to je to. Kad dobijem komentar da mi je neko jelo bolje od svekrvinog, to mi je veliki kompliment i ne smatram to nicim losim

Back