E,sad smo upisali srednju...

bleach:
mi ne placamo na upisu 8) ali nas zato ganjaju u sred godine... :P nije ipak toliko... :roll: (bilo je oko 700 I guess :?), srede ucionice... medjutim :D nema sanse da dodjes do normalnog WCa :lol:
al sve to nije ni vazno... 8)
m da i kod nas (8 tj prosle godine kad smo se upisivali smo placali i upis... ne! cekaj.. ja sam sad IIIgod.. LOL.. da! ovako za upis u I sigurno nista nismo davali, vracali smo se da pitamo da li treba (8 za II se ne secam (8 a za III smo dali samo tzv djacki dinar = 600kinti, za popravku skole.. sigurno nismo nista dali za upis jer sam ja hiljadu i jedan put gnjavila razrednog da pita da li se placa, jer je on stalno zaboravljao, a ja dolazila da pisem svedocanstva :embarassed: (8
elem.. koad nas shatro srede skolu.. pazite ovo.. srede deo za I i II god. ofarbaju SVE ucionice osim jedne! i nas stave u tu JEDNU! premeste nas!! :mad: niko nas ne voli LOL a da, ucionice su -> 3 sprat -> narandzaste (moj bivsi.. tj prebivsi LOL tamo je bilo najbolje mesto za sedenje ispred ucionice.. stalno smo tu visili (8 ), drugi tj moj (bivsi LOL) zeleno (tj isto kao sto je bio, sem nase ucionice 8) ) i 1 sprat -> plavo (8

smorila sam

POZ

~ ~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY
PEACE

mortishaaa:
Electra:
Moja osnovna je imala resetke :lol: :lol: :lol: Jao, to je najgora osnovna u celom gradu... :roll: :oops: Ozbiljno... prosto mi bude zao sto sam isla u nju. :roll:
i moja LOL.. a da je sad vidite... ); nije fer.. kad sam ja otisla sad je lepsa.. i dalje ima resetke, ali ne lici vise toliko na zatvor );

~ ~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY
PEACE
a cim sam ja otisla iz osnovne... oni zamenili sve prozore... (8 inace, raspadali se pri dodiru... a sada... (8

bleach:
mortishaaa:
Electra:
Moja osnovna je imala resetke :lol: :lol: :lol: Jao, to je najgora osnovna u celom gradu... :roll: :oops: Ozbiljno... prosto mi bude zao sto sam isla u nju. :roll:
i moja LOL.. a da je sad vidite... ); nije fer.. kad sam ja otisla sad je lepsa.. i dalje ima resetke, ali ne lici vise toliko na zatvor );

~ ~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY
PEACE
a cim sam ja otisla iz osnovne... oni zamenili sve prozore... (8 inace, raspadali se pri dodiru... a sada... (8
to ti pricam (8
a za ovo drugo.. pitam se sto.. :p (8
ZoP

~ ~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY (((;
PEACE

srećica:
daNAS SAM UPOZNALA LATINCA :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :cry: :cry: :cry: :cry: :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: ,ALI NAJVISHE :shock: :shock: :shock:
I SHTO JE NAJVECI FAZON,UOPSHTE NE MOZHESH DA URADISH :D ,A KAMOLI :) ...ZNACHI :shock: :shock:
Aaaa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxaxaxaxaxax!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Izvini Natasha sto se ovako smejem, ali jednostavno... Tako je lepo smejati se tudjoj nesreci!!!! :oops: :oops: :oops:
Eh taj Latinac... 8) :twisted:

Sasha85:
A koja je fora sa njim?
Sa Latincem???
Pa kako da ti objasnim?...To treba doziveti!!! :lol:
Znaci takvog sadistu i pedofilchinu u zivotu nisi videla!!! :shock:
Strasno uziva kad se ucenici (najvise oni koje ne gotivi) preznojavaju pred njim dok odgovaraju!!!
Profesorstvo mu je jedna velika zajebncija... :roll: :evil:
Recimo, jednom je rekao jednoj devojci sa malo vecim dekolteom, kako ima jaaaaako lepu providnu majcicu (i debil bi provalio sta je hteo tima da kaze)
Nevidjeno se dere!!!
Imas utisak da je lavina pala na tebe!!!
Svi prvaci kad ga upoznaju, zele da se ispisu iz gimnazije!!!
Veoma voli da favorizuje odredjene ucenike (one koji mu lizu bulju svaki dan) naravno, na stetu onih koje ne voli i koji njega ne vole!!!
Jako je mrzovoljan!!!
Mrzi ga recimo da obara na popravni, jer ga mrzi da dolazi u avgustu u skolu...Zato poklanja dvojke, ali ti pre toga kaze da spremis celo gradivo, a na kraju te i ne pita...
Ali zato trazi od tebe da mu nekako udovoljis...
Ja i jos dva moja ortaka smo mu udovoljili tako sto smo morali da radimo sklekove ko manijaci!!! :twisted: :evil:
I mogao bih tako da drvim o njemu, koliko ga mrzim i sve do sutra, ali sam zesce smorio!!!! :roll:

wild_child:
sta se zalish...meni za 4-u treba 3500 din......a moja gimnazija je ofarbana u zuto i ima resetke na prozorima....ko da su preneli ludaru odnekud...o da a na zidu je naslikana glava naseh dragog Laze Kostica...sve onako rascupan sa brkovima.......vrlo prijatno okruzenje...ali drzim se ...JOS MALO I IZLAZIM......
koji si smer u 4?

Shinoda:
Sasha85:
A koja je fora sa njim?
Sa Latincem???
Strasno uziva kad se ucenici (najvise oni koje ne gotivi) preznojavaju pred njim dok odgovaraju!!!
Recimo, jednom je rekao jednoj devojci sa malo vecim dekolteom, kako ima jaaaaako lepu providnu majcicu (i debil bi provalio sta je hteo tima da kaze)
Nevidjeno se dere!!!
Veoma voli da favorizuje odredjene ucenike (one koji mu lizu bulju svaki dan) naravno, na stetu onih koje ne voli i koji njega ne vole!!!
Jako je mrzovoljan!!!
Mrzi ga recimo da obara na popravni, jer ga mrzi da dolazi u avgustu u skolu...Zato poklanja dvojke, ali ti pre toga kaze da spremis celo gradivo, a na kraju te i ne pita...
Ja i jos dva moja ortaka smo mu udovoljili tako sto smo morali da radimo sklekove ko manijaci!!! :twisted: :evil:
I mogao bih tako da drvim o njemu, koliko ga mrzim i sve do sutra, ali sam zesce smorio!!!! :roll:

znachi prvi chas...ja nisam smela da se nasmejem,doshlo mi je da zaplachem.Ja mislim da je najgore bilo to shto nisam smela da pricham(a ja mnoooooooogo volim da pricham na chasu!!!)....!!!!Mene je bar zagotivio...znachi shljihhhtam se....nevidjeno!!!!!!!ostavicu pertlu da me izvuchete....a kad se prodeeeeeeeere!!!!!Jaoj,choveche!!!!Kao "smeshan je".Aj,kao...
ma,bezxi....sav mi je odvratan!!!
Znash da je on Munze-Konza...?I znash koga on muva zxeshce?

srećica:
Shinoda:
Sasha85:
A koja je fora sa njim?
Sa Latincem???
Nevidjeno se dere!!!
Jako je mrzovoljan!!!

znachi prvi chas...ja nisam smela da se nasmejem,doshlo mi je da zaplachem.Ja mislim da je najgore bilo to shto nisam smela da pricham(a ja mnoooooooogo volim da pricham na chasu!!!)....!!!!Mene je bar zagotivio...znachi shljihhhtam se....nevidjeno!!!!!!!ostavicu pertlu da me izvuchete....a kad se prodeeeeeeeere!!!!!Jaoj,choveche!!!!Kao "smeshan je".Aj,kao...
ma,bezxi....sav mi je odvratan!!!
Znash da je on Munze-Konza...?I znash koga on muva zxeshce?
On muva bre celu skolu!!!!!!!!Pedofil prokleti!!!! :evil: :evil: :evil:
Koga muva?
Pu pu pu znaci slihtas se!!!!!ccc...sram te bilo!!! :lol: :lol:

miss:
wild_child:
sta se zalish...meni za 4-u treba 3500 din......a moja gimnazija je ofarbana u zuto i ima resetke na prozorima....ko da su preneli ludaru odnekud...o da a na zidu je naslikana glava naseh dragog Laze Kostica...sve onako rascupan sa brkovima.......vrlo prijatno okruzenje...ali drzim se ...JOS MALO I IZLAZIM......
koji si smer u 4?

Sorry tek sam sad videla temu......opsti sam smer.

Master_Chief:
wild_child:
Drzi se divlja!!
Drzim se :D Hvala na podrsci...ljudiii presla sam 1000-itu poruku...weeee

wild_child:
Master_Chief:
wild_child:
Drzi se divlja!!
Drzim se :D Hvala na podrsci...ljudiii presla sam 1000-itu poruku...weeee
Cestitamo!! :D :D :D Zelim ti da jos toliko napises...

Back