Opet namerno pogresno shvacena.
JA,ovo sam napisala JA licno,nisam izasla u ime svih gay udruzenja ili ne znam ni ja cega da propagriam da to treba svi da probaju.Daleko od toga.Nisam za to,samo kazem da je socijalna svest-probati pa otkriti-jako glupa,jer biti gay po sustinskoj definiciji koja trazi duboko razmisljanje dovodi do toga da se nezavisno od socijalnog uopstenog stava utvrdi da li je neko gay ili ne.
To je MOJ stav.
Ne propagiram nista,ja sma to sto jesam,ali nisam jedna od njih,nisam kao sto sam vec rekla jedna od tih koja siri gay populaciju,i bilo bi ti bolje da vise obratis paznju na moje subjektivno misljenje nego da se hvatas odmah za globalizaciju isfrustrirane preplasene gay populacije,jer ja nisam ni blizu njima.Cak vise,zaprepastio bi se da vidis ko pise ove redove.
I ja sam protiv toga da se bude gay kao neka vrsta ideologije ili modnog trenda,ili namernog sirenja toga.
Ja sam samo svo vreme govorila u Svoje ime,a ako ti nemas snage da pogleas sta sam Ja kao individua,kao osoba napisala,onda se ogradjujem od svakog tvog shvatanja jer ti nisi dao nijedan argument protiv Mene licno,nego protiv svih gay-eva.