gospodjica14
Poznat
- Poruka
- 7.429
Pročitah ispod jednog od bezbroj tekstova o varanju partnera ovaj komentar:
E pa drage moje, da li biste pristale da tolerišete "izlete" svog bračnog partnera koji vam plaća skupa putovanja, najbolju garderobu...itd. sve što je dotični pobrojao? Ili ne?
E pa drage moje, sto se mene tice ginem od posla, moje dete i zena imaju sve sto pozele. Iako nema ni dan radnog staza obisla je celu planetu, nosi najbolju garderobu, kupuje najbolju sminku, ima kucnu pomocnicu, dadilju. Zato kada nam je intima zapala u kolotecinu, mogla je da se odluci za razvod ili da istrpi moje povremene izlete uz sve gore navedene povlastice. Sta mislite da je izabrala? Zato ostavite se laznog moralisanja o vernosti i odanosti, da li sam trebao da budem po co dan nervozan i nemoguc prema svima da bih mogao da kazem, eto ja sam veran i odan? S moje tacke gledista jesam jer i dalje volim svoju zenu, svoje dete najvise, za njih radim i zaradjujem. Avantura je avantura i nista vise. Uostalom mozda bih i ja pristao da oprostim zeni povremene izlete u tudji krevet ukoliko bi mi donosila sve sto mi je potrebno, bez ikakvog angazovanja sa moje strane.
E pa drage moje, da li biste pristale da tolerišete "izlete" svog bračnog partnera koji vam plaća skupa putovanja, najbolju garderobu...itd. sve što je dotični pobrojao? Ili ne?