Umri_muski
Legenda
- Poruka
- 73.404
Siguran sam da je drugi roditelj bolji i odlican vi bi ga opljuvali.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja je prava mjera agresije za (emancipovanu) zenu. Koliko treba danasnji muskarac da bude agresivan da bi danasnju zenu, djecu, porodicu doveo u red?
Danasnje zene zive od reci, znaci samo pricanje, pricanje i ono sto drugi pricaju.Nista rad nista delo.
Mozes joj sto puta uciniti zlo a recima je zbunjuj i hvali i ona ce , bez izuzetka smatrati te dvolicnim ali i to se da recima pretvoriti u izvinjenje i ljudsku slabost.
Tako da odgovor na pitanje je u tom stilu, znaci recima mogu reci sta god hocu kao odgovor na pitanje, a stvarno delo niti ce zena valjano vrednovati niti ce tumaciti kako valja.
Bila ona emancipovana ili ne, ista je to stvar.
Razlika je samo u njenoj agresivnosti i shvatanjima prema muskarcu i zenama.
E vala neka si mi rekla da ga nista ne razumes.
"...znaci recima mogu reci sta god hocu kao odgovor na pitanje..."
Pogledao sam sada malo zakon o porodici i interpretacije odredbi o zajednickom starateljstvu. To je novost za nase pravo i na snazi je od 2005 rijetko se dosudjuje jer bas i ne funkcionise u praksi, medjutim i kada dodje do njega bitan element sporazuma je odredjivanje prebivalista djeteta, dakle mora se znati kod kog roditelja tacno zivi.
razapeste li kvarne polovnjache na ovoj temi,ili da dodjem kasnije?
Groteskno..Danasnje zene zive od reci, znaci samo pricanje, pricanje i ono sto drugi pricaju.Nista rad nista delo.
Mozes joj sto puta uciniti zlo a recima je zbunjuj i hvali i ona ce , bez izuzetka smatrati te dvolicnim ali i to se da recima pretvoriti u izvinjenje i ljudsku slabost.
Tako da odgovor na pitanje je u tom stilu, znaci recima mogu reci sta god hocu kao odgovor na pitanje, a stvarno delo niti ce zena valjano vrednovati niti ce tumaciti kako valja.
Danasnje zene zive od reci, znaci samo pricanje, pricanje i ono sto drugi pricaju.Nista rad nista delo.
da li je to sto zene uglavnom dobijaju decu u brakorazvodnim parnicama jedan vid diskriminacije i da li koriste decu da bi se svetile muzevima zbog neuspelog braka ili neke njihove prevare?
i da li koriste decu da bi se svetile muzevima zbog neuspelog braka ili neke njihove prevare?
Kad ništa drugo nemaju od argumenatada li su im devca oruzje u rukama?
majcinska ljubav ili inat?
Naravno.
Drugarica se nedavno razvela i nije trazila alimentaciju. Dete tata vodi na treninge i mali je kod njega kada se uklope, kada tata ne radi a dete ne ide u skolu. Njemu niko ne brani da sinu kada i ako pozeli nesto kupi ali nema redovnu mesecnu obavezu.
I moja mama se razvela i nije dobijala alimentaciju za mene. Nista mi nije falilo, niti bi njoj to posebno olaksalo. Nisam u kontaktu sa ocem, jer sam sama tako odlucila, ali ne zbog nedostatka materijalne potpore neko drugih razloga.
Ni ja ne dobijam za sina redovno novac. Niti ga trazim. I ako mu posalje, posle dodje i uzme vise nego sto je dao. Ali, nebitno... Najvazniji je mir, spokoj, zivot bez trzavica i straha. Vazno mi je da ja ne uticem na detov izbor i odnos sa ocem i njegovom porodicom. Ali, kako rastu sami shvate. Nedavno je izjavio kako bi voleo drugog tatu a da su mu isti baka i deda. Opet mi je starsno kada to cujem...
I sto se tice same teme, ucenjivanja, koriscenja dece da bi se olaksalo sebi ili napakostilo partneru... Ne znam kako iko ko voli dete moze ici u tom smeru.
Vezana sam za sina, neizmerno ga volim i jaaako bi mi tesko palo da nije sa mnom. Ali, da znam da mu je realno bolje uz oca, ne bih se bunila. Gutala bih knedle, patila, zivela za dan kada se vidimo/ ili grabila par sati dnevno za nas,... ali pustila zbog njega. Ljubav nije prisvajanje.
Posto je situacija kakva jeste, grcevito sam se borila da ga ja vaspitavam i usmeravm.
I ne mislim da se ljubav moze izmeriti. Prilikom odluke treba dete staviti u prvi plan a ne nase emocije.
Pogledao sam sada malo zakon o porodici i interpretacije odredbi o zajednickom starateljstvu. To je novost za nase pravo i na snazi je od 2005 rijetko se dosudjuje jer bas i ne funkcionise u praksi, medjutim i kada dodje do njega bitan element sporazuma je odredjivanje prebivalista djeteta, dakle mora se znati kod kog roditelja tacno zivi.
Ja na primer mislim da je potpuno besmileno to "ne treba mi nista od tebe, hocu samo moje dete" majcinsko zrtvovanje. Detetu je potrebna i finsaisjka stabilnost...treba placati sve racune, treba oblaciti hraniti i obrazovati dete. Mislim da je taj milosrdni gest, ja cu sama, samo nam daj mir...cista manipulacija da majka pokaze kako je bolja od oca...Mislim da otac treba mesecno da daje neki novac, utvrdjen, koliko god je to odredjeno...6000, 10000, 20000, koliko god da je u mogucnost..u slucaju Severina..moze i vise....od toga se placa vrtic na primer ili struja...a otac nije dobrocinitelj koji ce svom detet da kupi veliki kamion, nego odgovorno bice koje mora da ucestvuje u njegovom odrastanju...i da zna i da razvija obavezu prema svom detetu..jer dete nije danas i sutra, nego ceo zivot...