E neces ga majci ili ti..ako ne mogu drugacije osveticu ti se preko dece

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
129.691
da li je to sto zene uglavnom dobijaju decu u brakorazvodnim parnicama jedan vid diskriminacije i da li koriste decu da bi se svetile muzevima zbog neuspelog braka ili neke njihove prevare?
da li su im devca oruzje u rukama?
narocito u situacijama gde zena nema uslove da se brine o detetu koje ima bivsi muz i u dubini duse zna da bi detetu bilo bolje sa njim nego sa njom ali i dalje insistira da uzme dete.
da li su im deca u tim situacijama izvor prihoda?

majcinska ljubav ili inat?

da li je to sto zene uglavnom dobijaju decu u brakorazvodnim parnicama jedan vid diskriminacije i da li koriste decu da bi se svetile muzevima zbog neuspelog braka ili neke njihove prevare?
narocito u situacijama gde zena nema uslove da se brine o detetu koje ima bivsi muz i u dubini duse zna da bi detetu bilo bolje sa njim nego sa njom ali i dalje insistira da uzme dete.

nisu problem majke, nego su problem Sudovi
majke se samo ponašaju u skladu s onim kakva je praksa u Sudu

Ni jedno ni drugo, nego ocevi imaju lose advokate.

ili mu majka to ne dozvoljava, dozvoljavajuci da dete vidi samo kako sud nalozi bez nekog normalnog dogovora izmedju dve odrasle osobe koje vole isto dete?

nije to uvek samo tako

evo ja imam drugara koji je razveden
ima cerku 4 godine
nas kad je video dete? kad joj je nosio poklon i to par dana pred ng
i nije do majke, do njega je
kaze "nema vremena"
"radi da bi detetu stvorio zivot, ima 2 posla"
sve je to lepo, al detetu treba sada

- - - - - - - - - -

teorija moje drugarice koja ima 2 dece i dalje je u braku

Ако је он стварно био ђубре не видим разлог да му се допушта да изиграва доброг татицу, а и као што је већ горе речено, мислим да му се смање емоције према том детету, нарочито ако има нову породицу. Све у свему, јадно то дете.

Ali otac ne moze da se brine o detetu kako moze majka...i tacka.

da li moze obrazlozenje ovakvog stava?

samo cu ti dati kontrapimer.. imam druga koji je nezaposlen, zena je malo "jaca' sto se tice para i ona radi, njegov posao je dete.. bas nam je simpaticno, kad god se vidimo sa njim ..dete privezano na zadnjem sedistu :)
malo karikiram ali to je sustina.. i muskarci mogu da se lepo brinu, kako mozes da tvrdis ovo sta si rekla? daj nesto konkretno osim reci i stava.

- - - - - - - - - -

Ако је он стварно био ђубре не видим разлог да му се допушта да изиграва доброг татицу, а и као што је већ горе речено, мислим да му се смање емоције према том детету, нарочито ако има нову породицу. Све у свему, јадно то дете.

cekaj cekaj..kako mislis djubre?

znaci otvoreno kazes da se svetis jer te je recimo prevario ili nesto slicno ?

a sta ako se majka preuda..jel to vazi i za nju da ima smanjene emocije?
ne mislis da si odvalila sad glupost?

samo cu ti dati kontrapimer.. imam druga koji je nezaposlen, zena je malo "jaca' sto se tice para i ona radi, njegov posao je dete.. bas nam je simpaticno, kad god se vidimo sa njim ..dete privezano na zadnjem sedistu :)
malo karikiram ali to je sustina.. i muskarci mogu da se lepo brinu, kako mozes da tvrdis ovo sta si rekla? daj nesto konkretno osim reci i stava.

naravno da ne može reći ništa konkretno, jer stav proizlazi iz predrasuda i pojedinačnih loših primera kojih, istini za volju, ima na obe strane.

- - - - - - - - - -

cekaj cekaj..kao mislis djubre?

n mislis da si odvalila sad glupost?

brate tabe to su poremeceni odnosi i nezreli ljudi

cekaj cekaj..kao mislis djubre?

n mislis da si odvalila sad glupost?

Па да, на пример, варао, трошио новац ко зна где, и сад се одједном сетио да има дете, па наравно да му не би дала да га виђа.
Мислим да код мајке не попусте емоције али и она буде заокупљена новом породицом. Зато и кажем јадно дете, мама и тата имају нову породицу и осећаш се као вишак и код једног и код другог.

Ne znam za to, sasvim sigurno da ima i toga, ali nisam imala prilike da vidim u okruzenju.
VIdljala sam da u braku kad je los, jedan od roditelja uci decu da ne vole ili mrze drugog. Kad nije u stanju ili u mogucnosti da se izbori na drugi nacin sa partnerom, deca posluze kao zgodna kazna za lose vladanje.
To mi nikad nije bilo jasno, da li za tako nesto moras da budes mnogo prost, ili ljudi koji zive zajedno mogu toliko da se mrze...

Poslednja izmena:
Па да, на пример, варао, трошио новац ко зна где, и сад се одједном сетио да има дете, па наравно да му не би дала да га виђа.
.

jel trosio tvoj ili svoj novac?
ili ide ono pravilo tvoje je zajednicko :D

zasto mislis da nije voleo dete i mislio na njega ako je imao problema sa majkom ?

Back