E,NAJZAD NAM LAKNU.....!

Grof Vronski

Legenda
Poruka
60.495
Sve je prošlo.
Najzad.

A, pre nekoliko meseci kako je sporadično bilo spominjano u novinama,
uglavnom se svodilo na zajebanciju.....
A, što se više primicao taj "sudbonosni" 21.12.2012., nekako, i nije nam bilo do preterane šale.
Na tu temu.
Može sad da se priča bilo šta, da se kurčimo, ovo - ono.....
Ali, nije bilo, baš, svejedno.

Bez obzira što se u Srbiji teško živi.
I što bi sudnji dan mnoge lišio najgorih životnih muka.

Sad slobodno i iskreno o "smaku".

""Siroma' sam, siroma' sam, al' volem da živim....!"

Poslednja izmena:
Zato su mnogi "neinteligentni", "neuspešni" i "siromašni" Nemci, Francuzi,
Belgijanci i ini pohrlili u srpsku vukojebinu.....
Da kupe opstanak !
Ima li za takve podeljak na blesimetru ?

Koliko je tih "mnogih"? Koliko sam ja cuo (naravno na tv-u, nisam proveravao) i nije bilo bas nesto mnogo stranaca koji su pohrlili na Rtanj... Procenat takvih je beznacajan...

Sama prica o smaku je bila poprilicno suplja... Gomila izmisljenih i nafilovanih detalja... A i nije nam prvi put da "ocekujemo" smaknuce... Bilo je i istrazivaca koji su proucavali Maje i koji su rekli da ne postoje nikakve naznake o smaku sveta... Vec su oni to tumacili kao novo doba koje dolazi... Svet je pun teorija zavere i uvek je bilo i onih koji su verovali u njih... :)

Koliko je tih "mnogih"? Koliko sam ja cuo (naravno na tv-u, nisam proveravao) i nije bilo bas nesto mnogo stranaca koji su pohrlili na Rtanj... Procenat takvih je beznacajan...

Sama prica o smaku je bila poprilicno suplja... Gomila izmisljenih i nafilovanih detalja... A i nije nam prvi put da "ocekujemo" smaknuce... Bilo je i istrazivaca koji su proucavali Maje i koji su rekli da ne postoje nikakve naznake o smaku sveta... Vec su oni to tumacili kao novo doba koje dolazi... Svet je pun teorija zavere i uvek je bilo i onih koji su verovali u njih... :)

Tom negiranju majanskog kalendara prvi put, ozbiljnije, pribeglo se poslednjih dana.

Zašto ? Zbog suzbijanja panike na globalnom planu ! A, postojala je takva mogućnost.....
Ako si češće na netu i sediš uz permanentno uključen tv, vrlo dobro si mogao čuti šta se događalo u svetu !?

I tu izranja jedan kuriozitet - u razvijenijim zemljama, u kojima se bolje živi - strah je bio veći !
Poslastica za istraživače i naučnike.

...ama ljudi , svetina je zaista mnogo očekivala od tog smaka ...recimo : sopstveno spasenje a njihovo uništenje ( oće reći , uništenje vladara i gospodara života i smrti )...

smak-sv-222-1.gif

Tom negiranju majanskog kalendara prvi put, ozbiljnije, pribeglo se poslednjih dana.

Zašto ? Zbog suzbijanja panike na globalnom planu ! A, postojala je takva mogućnost.....
Ako si češće na netu i sediš uz permanentno uključen tv, vrlo dobro si mogao čuti šta se događalo u svetu !?

I tu izranja jedan kuriozitet - u razvijenijim zemljama, u kojima se bolje živi - strah je bio veći !
Poslastica za istraživače i naučnike.

Nije tacno.

Zivim u gradu koji je i oficijelno godinama svetski No1 po kvalitetu zivljenja, i juce ne cuh niti rec o "velikom danu".

I sve je to danas sišlo s planine Rtanj i kreće se slobodno, bez lekarskog nadzora? Zabrinjavajuće, veoma zabrinjavajuće...

Ne shvacam sta je to "sve sislo" i kakve veze ima Rtanj i neke planinske legende sa krajem covecanstva? ... i ko se to krece slobodno bez lekarskog nadzora?

Mene zabrinjava da mnogi ne shvacaju da smo bas mi ti koji vodimo nasu planetu i covecanstvo u propast... a ono sto je onaj ludi macak rekao, nije fantazirano.

U petak, 21. 12. u 20:15 h gledala sam ARTE - TV ... mozda ce se naci neko ko ce prevesti - ja nemam momentalno vremena ... :nosijelku::zpozdrav:

Poslednja izmena:
Nije tacno.

Zivim u gradu koji je i oficijelno godinama svetski No1 po kvalitetu zivljenja, i juce ne cuh niti rec o "velikom danu".

Da. Zato je u Americi, uoči navodnog smaka, prodato za tri dana vatrenog oružja
u količini, koja se u normalnim okolnostima prodaje tri godine.
Narod je istraumiran, koliko je zaplašen.
A, što se tvoj No 1 ne uklapa, meni nije poznato, zaista !

Ne shvacam sta je to "sve sislo" i kakve veze ima Rtanj i neke planinske legende sa krajem covecanstva? ... i ko se to krece slobodno bez lekarskog nadzora?

Mene zabrinjava da mnogi ne shvacaju da smo bas mi ti koji vodimo nasu planetu i covecanstvo u propast... a ono sto je onaj ludi macak rekao, nije fantazirano.

U petak, 21. 12. u 20:15 h gledala sam ARTE - TV ... mozda ce se naci neko ko ce prevesti - ja nemam momentalno vremena ... :nosijelku::zpozdrav:

Gledala sam i ja, stoji tek pred krajem drugog dela ovog video clipa. Ima i knjiga na tu temu: Machine Superintelligence od filozofa Nick Bostroma. Bas cu je kupiti:zblesav:

http://videos.arte.tv/de/videos/das-ende-der-menschheit-2-2--7136206.html

Poslednja izmena:

Back