E moji grobari

• Začetnik teme Začetnik teme Zigic
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ej CIGANI ZNATE KAKAV JE OSECAJ KADA SE GLEDA UZIVO LIGA SAMPIONA,OCETE MALO DA VAM PERICAM...

JOJ STO JE LEPO KADA TVOJ OMILJENI KLUB ISTRCI NA TEREN I POCNE
HIMNA LIGE SAMPIONA....

KAKO JE LEPO U BEOGRADU TADA..A CIGANI SE SVI NABILI U MISJE RUPE NIGDE IH NEMA ,CRVENE LI CRVENE,EH CIGANI KAKO STE JEDNI I BEDNI..POPISAO BIH SE PO SVIMA VAMA I POSRAO,PIH...

Stvara se novi tim,videcete kakva ce se iznenadjenja desiti na leto.
Partizan se pojacava sa dva tri veoma skupa i kvalitetna strana igraca koja ce sigurno doprineti
boljim rezultatima u ligi sampiona,
Zato grobari moji dragi uzivajte...
A ovi prekoputa neka se zanose sa Komom i Zetom i neka drkaju na ligu sampiona....haha hahah
Cigani vole ligu sampiona i rado je se secaju,haaahahaaa...

Alo siptaru...znas li sta je zajednicko za osvajaca Lige Sampiona i Kupa Sampiona?
Ime:

SAMPIONI EVROPE!!!!!!!!

grobari...mislite o tome....

BIO JE SMRAD ODKAD ZNAM ZA SEBE,ZOVE SE partizan A ZVEZDA GA ****!!!!!!!!!!!!!!

Cigani i Steaua je bila prvak evrope pe vidi sta je sad,niko i nista isto kao zvezda!

Dajte bre ***** CIGANSKE navijate za tu zvezdu koja odavno nepostoji
Partizan
je sada nas
najuspesniji
klub u novijoj istoriji i cenjen je sirom sveta!

FC PARTIZAN BELGRADE
LIGA SAMPIONA
UZIVO!

Predsednik Ćurković predavač FIFA
----------------------------------
Predsednik Partizana g-din Ivan Ćurković je dobio poziv od predsednika FIFA Sepa Blatera i generalnog sekretara Ursa Linsija, da u ime "svetske kuće fudbala", otvori kurs UEFA koji je namenjen tehničkim direktorima i rukovodiocima sektora nacionalnih saveza, da bi oni kasnije znanje mogli da prenesu na svoje kadrove, pod sloganom “učiti učitelje”.

Ovaj kurs UEFA je 14. po redu, a biće održan na grčkom ostrvu Kritu u periodu od 29.3.2004. - 2.4.2004. godine. Ćurković će prisutne goste pozdraviti u ime FIFA i održati predavanje na temu - “Filozofija fudbala u Evropi“.

Back