Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala Danny-art, prava si enciklopedija e-knjiga, bas sam nesto ovako trazio na netu i nisam uspeo da nadjem.
Treba mi i definicija, ali i prakticne teorije (za definicije, sam mislio nesto u fazonu Koste Bogdanovica, a prakticne u stilu Andrewa Loomisa, samo jos malo vise o tehnikama crtanja)
Engleski znam odlicno, a ovi videi ce mi biti dopuna za fakultet (vise sam mislio na crtacku teoriju, ali uskoro cu krenuti da ucim i slikanje) Jos jednom hvala![]()
Hvala, prelistao sam knjige, odlicne su. Taj link sa 24 knjige ne radi. Anatomiju sam zasad ucio samo iz Loomisa i Hogartha ( i jos sam po neke skinuo jer sam video da ce mi biti udzbenici pa sam se shokirao) mada cu anatomiju vise, kad predjem ove knjige.
Jako malo teorije, 80-90% slika. NIsam toliko izucavao anatomiju, ali ne verujem da se svodi na prectavanje slika.
Poredjenje utice na ucenje na svim nivoima.
Zapamti najbolji nacin ucenja je nacin na koji uce deca,zato,i uce jako brzo.
-Sa youtubea cete skinuti tako sto cete instalirati FireFox.(ako ga nemate)
-Zatim odete vamo https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/easy-youtube-video-downl-10137/
I kliknete ADD TO FIREFOX i tada restartujete Fire fox.Dobicete jednu ikonicu na youtubeu ispod videa na kojoj pise[/COLOR] download.
-Kliknete na download on vam otvori mogucnosti odaberete FLV(i imate vise razlika je u kvalitetu),i mp4 on je najkvalitetni.Ja predlazem MP4.
Ovo mozete koristiti za skidanje i konvertovanje pesama sa youtuba na mp3.![]()
Najbrzi put za ucenje crtanja,i slikanja je u kopiranju drugih slikara koji ti se svidjaju.
Nemoras NIKADA procitati nista od knjiga,i otici sa majstorem discipline,i raditi sta on radi,i sta ce se desiti?Naucices upravo,i teoriju,i praksu.Knjige,i teorija pomazu,ali kopiranje najvise.
.. način na koji uče deca ..?Kakav je to fakultet?Ili je Akademija?Dizajn?
Najbrzi put za ucenje crtanja,i slikanja je u kopiranju drugih slikara koji ti se svidjaju.
Nemoras NIKADA procitati nista od knjiga,i otici sa majstorem discipline,i raditi sta on radi,i sta ce se desiti?Naucices upravo,i teoriju,i praksu.Knjige,i teorija pomazu,ali kopiranje najvise.
inače, pronađite po torentima klipove autora Johnnie Liliedahl, ima ih nekoliko i mnogo su dobri.
dosta su korisni, jer objašnjava i demonstrira u isto vreme o jako važnim stvarima za "početnike"
kao što su valer, toplota svetlosti i senke itd. a takve teorije, predstavljene na takav način skoro
i da nema po knjigama.