Turn off the light
Zainteresovan član
- Poruka
- 274
greska, duso, ja sam gazdarica, ona je pacijent....ovaj, musterija.-----sexy lady-----:Ne mozes nju ona nam je gazdarica,al mozes mene a???

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
greska, duso, ja sam gazdarica, ona je pacijent....ovaj, musterija.-----sexy lady-----:Ne mozes nju ona nam je gazdarica,al mozes mene a???
Odakle ti znas da je Marija nevina?Jelena-tigrica:Otkud ti znas da li smo mi nevine?
borisbg:Odakle ti znas da je Marija nevina?Jelena-tigrica:Otkud ti znas da li smo mi nevine?
Zato sto imas male sise.loop:borisbg:Odakle ti znas da je Marija nevina?Jelena-tigrica:Otkud ti znas da li smo mi nevine?
odakle ti znas da sam ja lezbejka?
-----sexy lady-----:Ne mozes nju ona nam je gazdarica,al mozes mene a???
Pa ovo sto si ti napisala kosi se sa svim pravopisnim prvilima zato ne kenjaj..JELENA-TIGRICA-----------:GLUPACO NE IMITIRAS ME NAJ BOLJE NEZNAS CAK NI DA SE POTPISES KO JA JA SE POTPISUJEM Jelena-tigrica i JELENA-TIGRICA,a ti jelena-tigrica ako ne vidis u cemu je razlika razlika je u velikom slovu ali shvatam ti si u vrticu ima vremena kad krnes u skolu naucices!!!
Marija ili Jelena ili kako god da se potpisujes pa ti em sto si nevina em sto si nepismena jos si i retard, procitaj sta si napiasala i kako si se potpisala i sve ce ti biti jasno, inace najbolje je jedna rec, a ne znas dve.JELENA-TIGRICA-----------:GLUPACO NE IMITIRAS ME NAJ BOLJE NEZNAS CAK NI DA SE POTPISES KO JA JA SE POTPISUJEM Jelena-tigrica i JELENA-TIGRICA,a ti jelena-tigrica ako ne vidis u cemu je razlika razlika je u velikom slovu ali shvatam ti si u vrticu ima vremena kad krnes u skolu naucices!!!
STVARNO SI BILDE NICK TI JE UZAS ONE ODRZAVAJU OVAJ FORUM A TI TAKO/marijaitigricasudrolje:Nesto mi govori da si marija jelena i mala, zapravo jedan te isti nepismeni retard.
A to nesto sto mi govori je isti ID, ili je mozda slucajnost da sve tri imaju isti ID.