e bas nije! jelena-tigrica je pobedila!

• Začetnik teme Začetnik teme obozavateljka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
-----sexy lady-----:
Ne mozes nju ona nam je gazdarica,al mozes mene a???
greska, duso, ja sam gazdarica, ona je pacijent....ovaj, musterija.
lol.gif

GLUPACO NE IMITIRAS ME NAJ BOLJE NEZNAS CAK NI DA SE POTPISES KO JA JA SE POTPISUJEM Jelena-tigrica i JELENA-TIGRICA,a ti jelena-tigrica ako ne vidis u cemu je razlika razlika je u velikom slovu ali shvatam ti si u vrticu ima vremena kad krnes u skolu naucices!!!

JELENA-TIGRICA-----------:
GLUPACO NE IMITIRAS ME NAJ BOLJE NEZNAS CAK NI DA SE POTPISES KO JA JA SE POTPISUJEM Jelena-tigrica i JELENA-TIGRICA,a ti jelena-tigrica ako ne vidis u cemu je razlika razlika je u velikom slovu ali shvatam ti si u vrticu ima vremena kad krnes u skolu naucices!!!
Pa ovo sto si ti napisala kosi se sa svim pravopisnim prvilima zato ne kenjaj..

JELENA-TIGRICA-----------:
Marija ili Jelena ili kako god da se potpisujes pa ti em sto si nevina em sto si nepismena jos si i retard, procitaj sta si napiasala i kako si se potpisala i sve ce ti biti jasno, inace najbolje je jedna rec, a ne znas dve.
Inace toplo ti preporucujem forum Zdravlje.
A da inace cesto se ovde kradu nickovi.

Ups jelena htedoh reci. A o kakvom je takmicenju rec ovde mislim sigurno je neko takmicenje u pitanju cim imate pobednika hm ili bar mislite da ga imate. Bilo kako bilo ja kao vlasnik jedne poznate agencije za oduzimanje nevinosti resio sam da prve tri devojke(ako se one mogu tako nazvati) nagradim oduzimanjem nevinosti posto sam iz dosadasnjeg teksta zakljucio da su nevine. Dobro dobro ne morate toliko da tapsete ja cu se zrtvovati zarad opsteg dobra i blagostanja ovih devojaka. A i to cvece sto mi bacate nije bas najsvezije. Sve sto devojke hm treba da ponesu je licna karta radi identifikacije (uh to nece biti lako bojim se da se ne okamenim kad ih vidim) i jedna ili bolje i dve papirne kese koje mogu devojkama da pokriju glavu. Za kraj bih samo jos zeleo da pozelim srecu svim ucesnicama

Back