Džungla novog beograda

mario80

Stara legenda
Poruka
80.820
Juče sam proveo ceo dan na nbgd registrujući auto, išao u šoping, nešto preuzimao nešto vraćao, vozio se ulicama na sve strane se zidaju jeftine fensi zgrade od šupljih blokova, svratio do spaljenih kineza na leteću mišetinu. Završio na šiš ćevapu gledajući ludi kolorit grafita po zidovima kroz nasmejane mlade ljude, decu kako pužu iz/u školu sa torbetinama na leđima. Trotineta pun k automobila, nekih pravljenih bober motora bez auspuha. Uglavnom nisam stigao do pinokia na palačinku bilo bi mi previše a i nisam više mogao.

1442697_whatsapp-image-20180326-at-18.20.56_ls.jpg

Te odvratne betonske zgradetine ,u Novom beogradu,oni grozni blokovi 61 do 64 zaista su nehumano gradjeni to je cist armirani beton,koji utice vrlo lose na
ljudsko zdravlje. Sto se tice novo gradnji sa kako kolega rece supljim blokovima.pa treba znati,da su ti blokovi odlicni za gradnju,i da sto je najvaznije,
ne stete zdravlju,onima koji stanuju u zgradama gradjenim sa takvim blokovima.

Isto đubre koje laže i vara pre svega nepismen narod.
Није могуће да то тврдиш јер Пинк (и гомила других) има само вести, филмове/серије (стране) и живе преносе из куплераја.
РТС има вести, филмове/серије и стране и домаће и разне још емисије где можеш свашта корисно и паметно да чујеш. Преносе из куплераја уопште немају.

Гунђаш као опозиција која би да отме зграду РТСа, станице која их не критикује ништа посебно, а потпуно жмуре на Пинк и остале тв и штампане таблоиде који их простачки пљују сваког дана.

РТС може да буде бољи, али остали неће бити квалитета РТСа ни за 100 година.

Isto đubre koje laže i vara pre svega nepismen narod.
jednom, bila sam u drugom mestu gde nema kablovska (a retko ko hoce da placa eon, total tv)....i resila da gledam dve veceri, jednom dnevnik rts, drugi put dnevnik pink.....
vec posle 2 dana, osecala sam se kao da me je neko isisao, iscrpljeno i kao da nema druge istine....

jadni ljudi u mestima gde ne moze druga strana da se cuje

Back