DZUMARA STRIKES AGAIN....!!!!!!!!

Lacibg:
"Сваки наркоман је склон криминалу! " - "Па погледајте како му сијају очи"

Тако Веља Илић рече уживо у лице Бојану Кострешу.

Туга, туга, туга,........
Јел има неки нормалан политичар у овој земљи, није ми јасно.....
Неко ко уме да каже свима овима да нису нормални, и да се носе у три лепе.... :wink:

robespjer:
Ja stvarno mogu da razumem da neko glup moze da padne na Seseljevu inteligenciju i bolest i da se divi razaloscenom vojvodi, ali zaista ne mogu da shvatim da neko moze u onom krembilu iz Cacka da uoci nekakve intelektualne asprine i fantasticne oratorske sposobnosti...

Stvarno cu poceti da mislim kako vi ne verujete u gluposti koje pisete, vec da se samo zajebavate.
а што је војвода жалостан???

inagadadavida:

Момак претерујеш. Батали политику, мање ћеш се нервирати. Није вредно.
Енергични најгоре пролазе са живцима на оваквим форумима.
Исто је и са мном.
Баталио си Коштуницу, па сад по Вељи.
Има и МНОГО горих ствари у нашој земљи. Пусти то, РАДИ НЕШТО ДРУГО.

Prvo da bi emisija bila dobra treba da ima dobrog voditelja.Gde pronadjose sve ove nesposobne voditelj(k)e nije mi jasno.Inace Velja je bio jos i fin...a Bojan Ko papagaj :gde su novci,pa gde su novci?Lepo rece Velja:kod Koleta,Canka,Kostresa...Velja je brzo "provalio" Kostresa i jednostavno ga "pocistio".Bilo bi smesno da nije tragikomicno koliko je Kostres ,da budem blag, malouman.

Ma to je sve isto,Lsv,ldp,DS,G17+,svi nose vazelin ,da bi ih ovi sa zapada majmuni lakse kresali,navikli oni na to.Sto se Velje tice on ce sigurno da se kandiduje za predsednika i ima najvece sanse da pobedi.Velja mi je licno rekao 09.08.07. da ce da se kandiduje za predsednika.
A sto se tice ovih zapadnjaka:Kakav je toni bler,ahtisari,klinton,bus,sve majmun do majmuna i oni su za pojedince elita???mozda,ali ona majmunska.

Kao prvo Bojan Kostres je intelegencija.Prvo je poceo Velja sa negiranjem Kostresovog obrazovanja pa cak spominje nekog Duleta Muftu da je "zavrsio za deset mjeseci fakultet" itd.

Bojan Kostres ga je uhvatio na intetelegnciju kada mu je rekao da izracuna svoje dokaze gdje se Velja bas zbunio.Pa je onda poceo da ga naziva izdajnikom, separatistom i drugim rijecima.Onda je pokazao Vojvodjanski pasos i novine Slobodna Vojvodina itd.
Velja se jednostavno branio uvrijedama i nije dao nijedan fakat koji je Bojan Kostres izlozio.

Шон:
kad napisa temu dzumara strikes again... pomisli' da je opet otvorio o sebi :):):)

Па наравно да је отворио тему о себи, само овога пута идимигадудлајмига то ради лично Вељи Илићу: :lol: :lol: :lol:

Spomen-ploča zahvalnosti Velimiru Iliću

Gornji Milanovac - U selu Gojna Gora na obroncima planine Maljen i tromeđi opština Gornji Milanovac, Čačak i Požega otkrivena je spomen-ploča u znak zahvalnosti ministru za infrastrukturu Velimiru Iliću. Meštani Gojne Gore izrazili su, tekstom na spomen-ploči, "neizmernu zahvalnost" ministru Iliću što je njegovim "razumevanjem i dobrotom" asfaltiran put od osam kilometara koji povezuje Čačak i Divčibare i prolazi kroz Gojnu Goru. Put je ranije otvorio ministar Ilić, a za njegovu izgradnju utrošeno je oko milion evra. Trasu puta ručno su prokopali meštani od 1957. do 1979. godine.

Beta

Ој Моооооораааааааавоооооо.......ој Мооооорааааааааввоооооооо........

moravac2.gif
moravac2.gif

moravac2.gif
moravac2.gif

moravac2.gif
moravac2.gif

moravac2.gif
moravac2.gif

eto sta je jadna i propala drzava kad dizu spomen plocu za hebenih 8 kilometara seoskog puta da je napravio 20 km mora da bi dobio spomenik u prirodnoj velicini mislim ovo stvarno nema ni u Sudanu i tamo narod ima vise kriterijume i vise samopostovanja mada mozda je ovo samo neka zaebancija nemoguce da su ljudi bas tako nisko pali

svetolik trpkovic:
eto sta je jadna i propala drzava kad dizu spomen plocu za hebenih 8 kilometara seoskog puta da je napravio 20 km mora da bi dobio spomenik u prirodnoj velicini mislim ovo stvarno nema ni u Sudanu i tamo narod ima vise kriterijume i vise samopostovanja mada mozda je ovo samo neka zaebancija nemoguce da su ljudi bas tako nisko pali

Па мештани тога села у Србији сигурно би могли да ти испричају ЗАШТО деценијама уназад а променило се безброј екипа на власти, тих *ебених 8 км пута НИЈЕ саграђено - и код њих а и по целој Србији - ногама и рукама је рађено и грабљено од Србије с тим да она остане неразвијена, уназађена, сиромашна и пропала... тако да је боље да размишљаш о сопственој халавости и грамзивости а за српско самопоштовање не бригај. Или још боље размисли ЗАШТО се диже толика халабука око пута Хоргош Пожега - само немој да се брукаш као Костреш и Чанак и да ******иш о томе да је Лалама ето нетшо отето......

Back