gost 304860
Buduća legenda
- Poruka
- 44.400
meni super... sho? si vido onog picopevca kako je utanjio glasic ko firerov podmladak kad mu pokazao velja grb i pasoshe vojvodine.... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lacibg:"Сваки наркоман је склон криминалу! " - "Па погледајте како му сијају очи"
Тако Веља Илић рече уживо у лице Бојану Кострешу.
Ил да плачем ил да се смејем ... http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=4917281&postcount=9~Petar~:ti se ovim stvarima odushevljavash?
okej, zanimalo me.. 'nakoLacibg:Ил да плачем ил да се смејем ... http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=4917281&postcount=9
Lacibg:"Сваки наркоман је склон криминалу! " - "Па погледајте како му сијају очи"
Тако Веља Илић рече уживо у лице Бојану Кострешу.
Pepeo:Туга, туга, туга,........
Јел има неки нормалан политичар у овој земљи, није ми јасно.....
Неко ко уме да каже свима овима да нису нормални, и да се носе у три лепе.... :wink:
moguce al ovog puta je Velimir bio pasivanШон:pa svi u vojvodini znaju da bojan voli da mu se utera...![]()
Шон:ma cheda bre... niko drugi...![]()
![]()
![]()
svetolik trpkovic:moguce al ovog puta je Velimir bio pasivan![]()
а што је војвода жалостан???robespjer:Ja stvarno mogu da razumem da neko glup moze da padne na Seseljevu inteligenciju i bolest i da se divi razaloscenom vojvodi, ali zaista ne mogu da shvatim da neko moze u onom krembilu iz Cacka da uoci nekakve intelektualne asprine i fantasticne oratorske sposobnosti...
Stvarno cu poceti da mislim kako vi ne verujete u gluposti koje pisete, vec da se samo zajebavate.
José Luis Torrente:Bas bila smesna emisija steta sto nisam od pocetka gledao
Seljacina i pedercina i obojica lopovi. Zabava zagarantovana.
José Luis Torrente:Bas bila smesna emisija steta sto nisam od pocetka gledao
Seljacina i pedercina i obojica lopovi. Zabava zagarantovana.
inagadadavida:
I ti si mi upucen u politiku: Kostres je iz LSV-a!Lacibg:Не брини - он је из ДС-а, вазелин му је увек при руциДал га креше Амер или Веља - свеједно му је
Навика ...
![]()
Шон:kad napisa temu dzumara strikes again... pomisli' da je opet otvorio o sebi![]()
svetolik trpkovic:eto sta je jadna i propala drzava kad dizu spomen plocu za hebenih 8 kilometara seoskog puta da je napravio 20 km mora da bi dobio spomenik u prirodnoj velicini mislim ovo stvarno nema ni u Sudanu i tamo narod ima vise kriterijume i vise samopostovanja mada mozda je ovo samo neka zaebancija nemoguce da su ljudi bas tako nisko pali