Džoni Dep u Srbiji

U fazonu. . .

14cwpyh.jpg

have a hit. . .

Poslednja izmena:
Slavni glumac kaže za Alo! da bi mogao da živi u Srbiji
dep-v.jpg

Ćevapčići su me izlečili od gripa!
Subota - 16.01.2010
Slavni holivudski glumac i specijalni gost ovogodišnjeg „Kustendorfa“ Džoni Dep (47) izazvao je nezapamćenu pažnju na Mokroj gori, a prići mu na bliže od pet metara bilo je ravno nemogućoj misiji.

Ipak, kada se razgrne njegov „živi štit“, sačinjen od pripadnika obezbeđenja i poslovično arogantne asistentkinje, dolazi se do jednog ljubaznog i skromnog čoveka koji se, uprkos statusu svetske zvezde, i dalje raduje sitnicama, kao što je sviranje gitare sa prijateljima.
- Muzika je moja prva ljubav još od 12. godine. Imao sam priliku da nastupam sa svojim muzičkim idolima kao što su Peti Smit, momcima iz grupe „Oejzis“, Kitom Ričardsom... Iako sam karijeru počeo kao muzičar, mislim da je sada malo nezahvalno da javno nastupam jer će ljudi dolaziti da me čuju prvenstveno zbog toga što sam poznati glumac - kaže Dep na početku intervjua za „Alo!“.
- Šta očekujete od ponovne saradnje sa Kusturicom na filmu o Panču Vilji?

- Prvo čemu se nadam je da ne budem otpušten.
- Što bi vas otpustio?!
- Nikad se ne zna. To je sve stvar sreće, kao bacanje kockica. A posebno bi me bilo sramota da me otpusti Emir, koji mi je kao brat. Sa puno strasti ulazim u ovaj projekat, a vidim da i Emir slično razmišlja tako da sam siguran da ćemo napraviti nešto spektakularno, osim ako ja nešto ne zabrljam, a nadam se da neću (smeh).
- Koliko vam se sviđa Srbija i šta ste imali prilike da probate od nacionalne kuhinje i pića?
- Probao sam dosta pića. Znam za šljivovicu i ostale rakije i oduševljen sam. Imao sam puno sreće da dođem u Srbiju još 1992. godine i ispričaću vam šta mi se tada desilo. Jako sam se razboleo, dobio sam neki grip i Emirovi roditelji Senka i Murat su brinuli o meni. Pomogli su mi da ozdravim i još tada sam upamtio ćevapčiće. Kada su mi dali da ih jedem, bili su kao lek za mene i odjednom sam ozdravio. I generalno, jako lepe stvari me vezuju za vašu zemlju.
- Da li bi mogli da živite ovde jednog dana, kad okončate karijeru?
- Definitvno mogu da vidim sebe na nekom ovakvom mestu.
- Kakav je vaš utisak o devojkama iz Srbije?
- Rekao bih da Srpkinje krasi staromodna lepota, imaju u očima neku posebnu dubinu i deluje kao da u njima nose istoriju dugu 2.000 godina.
- A kako gledate na to što vas smatraju za jednog od najseksepilnijih muškaraca na svetu?:per::per::per::zaljubljena:
- Oduvek sam bio ubeđen da je to neka greška, da su napravili neku slovnu grešku ili moje ime stavili umesto nekog drugog. Ne osećam se kao seks simbol. Ustanem svakog jutra, operem zube, pogledam se u ogledalo, pa mi je sve to smešno.
- Znate li da opsujete na srpskom?
- Emir i ja imamo jednu životnu filozofiju koja glasi: „Sve je to pi*kin dim.“

Ljubim se tri puta!

- Kako ste dočekali Srpsku novu godinu?
Pili smo vino i u ponoć smo se svi izljubili tri puta. Vidite (pokazuje na ruci istetoviran broj 3), naučio sam kako treba i uvek se ljubim tri puta - rekao je Dep, demonstrirajući nam na delu ono što je usvojio od srpskih običaja.

Svirao bih ponovo sa Canetom, ali me ne zove

- Davne 1992. godine nastupili ste u Beogradu sa bendom „Partibrejkers“. Da li biste ponovo tako nešto uradili i sa kojim srpskim muzičarima?
- Odlično se toga sećam i naravno da bih ponovo nastupio, evo, čekam da me neko pozove (smeh). Obožavam „No smoking“ orkestar i rado bih sa njima svirao. Takođe, Stribor Kusturica stvara neverovatnu muziku. Znam ga još dok je bio dečak i oduševljen sam u kakvu je ljudinu porastao.

Poslednja izmena:
Dep ponovo u Srbiji na jesen
S. Milojković | 25. 01. 2010. - 00:02h | Foto: Beta | Komentara: 0

Jedva čekam ponovo da dođem u Drvengrad koji je jedno čarobno i nestvarno lepo mesto - poručuje Džoni Dep koji će ove jeseni opet doći u Mokru Goru na probna snimanja filma „Sedam prijatelja Panča Vilje i žena sa šest prstiju”. Ovoga puta društvo će mu praviti Salma Hajek kojoj je Emir Kusturica dodelio glavnu žensku ulogu u svom novom filmu o slavnom meksičkom revolucionaru.
7309_dep_f.jpg

- Najradije bih da snimanje odmah počne jer se plašim da će se Emir predomisliti i otpustiti me. (smeh) Kada mi je rekao da želi da ja igram Panča Vilju, mislio sam da je bolje da uzme nekog meksičkog glumca, jer Vilja je njihov nacionalni heroj. Međutim, znajući Emira, sigurno ima nešto na umu, neku svoju viziju. Obišao sam veliki studio koji je Kusturica napravio na Mećavniku u kojem će se snimati unutrašnje scene, pročitao sam scenario i jedva čekam da krenemo u akciju. Imam velika očekivanja i pokušaću da ne razočaram svoje fanove - kaže Dep i ističe da se njegova saradnja sa Kusturicom bazira na obostranom velikom poverenju. Koliko veruje slavnom režiseru dokazao je i kada je bez trunke straha nedavno seo u helikopter kojim je pilotirao Kusturica.
- Osećao sam se udobno i sigurno baš kao i 1993. godine kada smo snimali film „Arizona drim”. Emir mi daje potpunu umetničku slobodu da probam bilo šta, da istražujem, pa i da pogrešim. To mi daje veliku inspiraciju - kaže Dep.
I Kusturica jedva čeka da počne snimanje filma. Raduje se ponovnom radu sa Depom.
- On je vrhunski umetnik, a istovremeno pristojan i dobar čovek koji se bori da bude autonoman kao ličnost. Njegov koncept života, to što čuva svoju personalnost, to je ono zbog čega ga vole milioni - kaže Emir.
Budući da se Gordan Mihić pri pisanju scenarija oslanjao na knjigu „Sedam prijatelja Panča Vilje”, i film će biti sastavljen iz sedam delova.
- Nisam zainteresovan za istorijski aspekt, već za ličnost tog meksičkog borca. On je bio najveći heroj i idol u mom životu - kaže Kusturica i dodaje da želi da film stilski liči na dela Serđa Leonea.
- Njegove filmove sam zavoleo još u mladosti. Nosili su humanost, emociju i snagu umesto praznine blokbastera koji nam danas truju dušu - kaže Emir.
Dep koji je oduševljen scenariom, otkriva da će u filmu biti fantastičnih scena.
- Bio sam veoma uzbuđen kada mi je Emir ispričao detalje o završnoj sceni, u kojoj Pančo Vilja gine. Kada se to bude dogodilo, miris ruža sa jedne meksičke plantaže stići će s platna do publike, gde god bila - zaključuje glumac čija statua, svečano otkrivena prvog dana festivala „Kustendorf”, krasi neobični grad od drveta u Mokroj Gori.
Voli duhovite uloge
Tokom boravka na „Kustendorfu“, Dep je održao i filmsku radionicu za studente, a na pitanje šta mu predstavlja najveći problem kada priprema neku ulogu, je odgovorio: „Dok snimam filmove, najveći problem mi predstavlja kada ne mogu da unesem humor u ulogu koju tumačim. Čak i u mračnim trenucima se trudim da pronađem zabavne momente. Zbog toga mi je teško da glumim ozbiljne uloge. I sam termin „ozbiljan glumac“ je oksimoron. Sam po sebi je besmislen, jer gluma podrazumeva igru, izmišljanje“.

:worth::worth::worth::worth::worth::heart::heart: :heart: :super: :super: :zaljubljena: :zaljubljena: :zaljubljena: :brus: :brus: :zurka: :zurka: :maramica: :cao:

Džoni Dep "poginuo u udesu 2004."
Džoni Dep lažno je proglašen mrtvim na internetu – glumac je, kako je objavljeno na falsifikovanoj stranici CNN-a prebačenoj kod hosting provajdera "Angelfire", poginuo u nesreći u Bordou u Francuskoj, piše "Skaj njuz"
8649_dzonidep-afp-max-nash_f.jpg

Lažna internet stranica je napravljena još 2004. godine, ali su je korisnici bloga "Tviter" tek nedavno otkrili i, verujući da je izveštaj tačan, počeli da pričaju o njegovoj tragičnoj smrti.
U roku od svega nekoliko časova, o ovoj temi se najviše raspravljalo na blogu.
"Jedan turista je vozio niz put kada je ugledao slupani automobil... Na svoj užas, on je u automobilu, među flašama žestokog pića, pronašao telo. Policija je ubrzo stigla na mesto udesa i izvukla telo glumca Džonija Depa", stoji u lažnom izveštaju.
Tekst je čak upotpunjen i fotografijom smrskanog automobila, ispod koje piše: "Ostaci automobila Džonija Depan nakon sudara sa branikom".
"Skaj njuz" piše da fotografija, u stvari, prikazuje saobraćajnu nesreću u Velingtonu na Novom Zelandu, u kojoj nije bilo žrtava ni povređenih.
Priča o "smrti" Džonija Depa primer je kako se glasine mogu, brzinom svetlosti, preneti preko interneta, pri čemu se ne obraća dovoljno pažnje na istinitost istih.
Glumci Zek Braf, Džordž Kluni i Džef Goldblum takođe su bili žrtve lažnih izveštaja o smrti.
U prevarama koje su se pojavile na "Tviteru" spada i priča o ekonomisti sa Harvarda koji je navodno optužio ovaj blog da je uzrokovao ekonomsku krizu. Prošle nedelje na "Tviteru" su kružili lažni izveštaji da aviokompanije daju besplatne karte medicinskom osoblju koje želi da ode na Haiti i pomogne preživelima u zemljotresu.

zli jezici :evil: kao i uvek

pa sta ce kad je mnogo lep pa su ovi ljubomorni na njega:mrgreen:zato...
mogli bismo da otvorimo neku temu o njemu, posto vidim da na forumu ima hordu obozavateljki:D

cover_gq_190.jpg

lepa slika:mrgreen::heart:

juce sam otvorio temu o njemu... Dakle, ne mora vise da se otvaraju teme tipa: "Alisa u zemlji cuda", " Jack Sparrow", "Dzoni Dep u srbiji" itd... Znaci na toj temi cemo pisati sve vezano za Johnnyja...

Back