Dzoker 2

Чекао сам наставак,
а онда ми неко рече да је оцена на ИМДБ 5,1.

кад сам погледао, било је 5,3.

Ок, можда су била велика очекивања, па је зато нижа оцена, међутим, бојим се да ћу да покварим утисак савршености првог филма, па не знам да ли да га гледам или да заобиђем.

U prvom delu napravili su negativca koji je bio antiestablišmet, upucao je lažljivog moneygrab voditelja MM , heroja u nekom smislu...
i sada u drugom delu morali su to da unište..

ali zato je novi kapetan amerika PC crnac.

Ja čekam da snime neku domaću verziju Betmena, tipa sinu nekog bogatog tajkuna je ćaleta ubio zemunski klan što mi je ostavilo baš ozbiljne traume i ono rešava da se osveti i stane na put kriminalu pa tako život provodi trenirajući borilačke veštine, gruvajući se u teretani, čitajući mudrosti i citate raznih influenserki i naprednjakuša sa društvenih mreža (tipa Staša, kraljica selfija), putujući do dalekom Istoku, itd , pa onda u jednom momentu nabacuje kostim slepog miša, krene da vozi mnogo besna i nadrkana kola, da leti izmedju zgrada i da ono lema neke mentalno poremećene osobe sa ozbiljnim F dijagnozama, neke narkomane što obijaju apoteke, likove što pljačkaju menjačnice i kladionice, kao i neke opskurne "isčašene" likove iz levijatana i nekih desničarskih organizacija koji pod okriljem noći maltreniraju neke maloletne Rome zato što su krali bakar. : d

Vidite da su svi filmovi u Veneciji dno dna, tipa animiranih karakondžula poput filma iz teme, raznih duhova, eutanazije, homoseksualaca, bračne prevare
Kidman , žene koje radjaju silu dece u Gruziji ? , pa se feministkinje tome protive, sve sam šljam .
...................................................................................................................................................................
Možda je krajnje vreme da se oglasi i Kusturica o degradaciji tema.

Ја волим тај мрачни бетменов универзум.

Волим и Бетмена и Џокера и Пингвина и Ту Фејса, Кет Вумен...

То је прилично мрачан свет, а већина осталих суперхероја су хепи, хепи, хепи пипл, а то је бзвз.

Има и Супермен неке мрачне елементе. Спајдермен је за децу, па није мрачан лик, као ни спајдерменов универзум.

Чим завршим гледање лудог Нормана у "Бејтс Мотел", крећем да гледам Пингвина. Изашле су 2-3 епизоде, за сада.

Back