- Poruka
- 130.823
Vidim po internetu kako ljudi napustaju salu tokom predstave i da je film totalni fijasko.
Jel neko gledao?
Citam da su od filma napravili mjuzikl.
Jel neko gledao?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko sam pročitao na X, Džokera na kraju filma siluju u geng beng stilu i onda ubiju a tip koji ga je ubio postaje pravi Džoker. Tako nešto.
jokVidim po internetu kako ljudi napustaju salu tokom predstave i da je film totalni fijasko.
Jel neko gledao?
bar te spreci da gledas neku gloopost.Najbolje sto mi treba tudj rejting i ocena za neko gledanje
He, kolilo filmova je sa ocenama iznad 7 cak pa su tesko smece.bar te spreci da gledas neku gloopost.
ne gledaj nikad nesto sta je ispod 4
slazem seHe, kolilo filmova je sa ocenama iznad 7 cak pa su tesko smece.
Po mom mišljenju Joker je jedan od najgorih filmova ikada, ne znam zašto su snimali nastavak.Vidim po internetu kako ljudi napustaju salu tokom predstave i da je film totalni fijasko.
Jel neko gledao?
Samo kažem što sam čuo. Ako su lagali mene i ja lažem vas. Možda ostaje živ i živi sretno u bludu i nemoralu poslednjih dana Amerike kakvu znamo...Хвала ти што си нам открио крај филма.
Право си срце.![]()
Кустурица је проп'о много пре Холивуда.Možda je krajnje vreme da se oglasi i Kusturica o degradaciji tema.