DŽIDŽABIDŽAVO NEBO

(sve reči do sad ispisane, pa i ove, samo su zapisi spisateljkine duše i života....prelepog života....da mogu, kada se prozori sećanja isprljaju po malo da ih obrišem i gvirnem kroz njih, kada me život slomi da se podsetim gde spava snaga. Ovo je knjiga koju ostavljam u amanet onima koji hode za nama koračajući tragovima našim.....našoj deci)

DŽIDŽABIDŽAVO NEBO

Dobro vam jutro blogeri,

Da razveselimo ovo nebo golubije plave boje...nekako spušteno na naše glave pa pritiska i zveči. To je zato što mu nedostaje boja...nekako...imam potrebu da zašarenom...male stvari što osmeh u oko nateraju....pa se onda i dušica nasmeši...sramežljivo i jedva primetno u početku, ali posle, kad se osmeli to bude širok osmeh za ceo dan...e, baš mi je merak da okačim sve te džidžabidže i malene smejalice na to nebo natušteno.....

:evil: :banovati::thumbdown::zzzz: kaže nebo....
a ja njemu :cmok2: :maramica::cao::tease:
volim i ja tebe :heart:
eto...rekla sam mu ...hahahah

Pa....kačite ko šta hoće....da napravimo didžabidžavo nebo...šareno bre....ovo jednobojno mi ne pasuje baš nešto​

images

HOĆU SUNCEEEEEE!!!:heart:

Ljiljo za tebe jedno :heart: i :cmok2: na vecitom optimizmu i bogatoj duši :heart:

http://2.***************/-0NjMI6Y-N6o/TZjuR0LYeeI/AAAAAAAABSI/cZEkOQ40VB8/s1600/Golub-i-srce-slika-za-zaljubljene-download-besplatne-ljubavne-slike-pozadine-desktop-kompjuter-zivotinje.jpg

dva_bela_labuda_647.jpg

cvece-prolecno%20cvece-slike%20cveca.jpg

Poslednja izmena:

Back